03 / 05 / 2024

Mohammed Arkobi

Mohammed Arkobi

Swissotel, Suudi Arabistan'ın en büyük oteli olarak Temmuz 2012 itibariyle hizmete açılacak

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsalouss Bodrum'da villa kiraladı! 

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mısırlı Mohammed Alsaloussi tatil için gittikleri Bodrum'da villa kiraladı. 

Milyarder Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı için Miami’den ev aldı!

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı milyarder sevgilisi gönülleri fethetmeye devam ediyor. Mohammed Alsaloussi, Subaşı’na bu kez de Miami’de rahat etsin diye 3.5 milyon dolar ödeyerek bir ev aldı. 

Gayrimenkul zengini Mohammed Mekki'yi öldüren sanıklara ömür boyu hapis!

Antalya'da otomobilin bagajında cesedi bulunan Cezayirli gayrimenkul zengini iş insanı Mohammed Mekki'yi öldürdükleri iddia edilen Rus Vladimir Saharabarin ile Cezayirli Muhammed Ali Lalemeke'e ömür boyu hapis cezası verildi.

Sunrıse Tourısm İş Ve Turizm Ajansı Limited Şirketi kuruldu!

Sunrıse Tourısm İş Ve Turizm Ajansı Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdıfatah Ahmed, Abdınasır Ahmed ve Mohammed Ali ortaklığında kuruldu.

Oliyanka Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oliyanka Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Mohammed Alshanqıtı, Samih Shaıa, Samaher Karıt ve Olha Nahas ortaklığında kuruldu.

Şimdiki Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şimdiki Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nawar Mohammed Abdulsamq tarafından kuruldu. 

Saja World Emlak Turizm Gıda Kargo İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saja World Emlak Turizm Gıda Kargo İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 102 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A Alamrı, Mohammad Abuassonon ve Saleh Alshbakı ortaklığında kuruldu. 

Civar Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Civar Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Abdelkhalek Hawass ve Yaser Husseın Mohammad Qawasmeh ortaklığında kuruldu. 

Alsharif İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsharif İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile F. Abdullah Alsharıf, Zakarıa Daba ve Ezzar Ahmed Mohammed Youssef ortaklığında kuruldu. 

Elasayıl Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Elasayıl Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Khalık Aljasem, Mohammad Fadı Alkaıkatı, Mothana Aljassem ve Alı Mohammed Salama ortaklığında kuruldu. 

Hma Internatıonal Mimarlık İnşaat Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hma Internatıonal Mimarlık İnşaat Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanı Mohammed Aseri ve Ahmed Yasin ortaklığında kuruldu. 

İdeal Gt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Gt Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Kara Alı tarafından kuruldu.

Mohammed Arkobi Haberi

Mohammed Arkobi

Swissotel Mekke, modern tasarımlar ile Arap kültürünü birleştirken 1.487 deluxe odası ve suitleri ile misafirlerine sınırsız hizmet sunmak için kapılarını açıyor.


Ulu Cami'ye çok yakın mesafede bulunan Swissötel Mekke, 36 metrekarelik geniş odaları, 352 adet üç yataklı odası ve 22 adet engelli odası ile ziyaretçilerine seçkin bir konaklama keyfi yaşatacak. 


Business Center'da iş amaçlı konaklayan misafirlerin ihtiyaçları gözetilerek üstün teknolojik ürünlerle donatılmış bir bekleme salonu ve 40 metrekarelik iki özel toplantı salonu da bulunuyor.  


Fairmont Raffles Hotels International Mekke'nin Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Mohammed Arkobi  ise "Mekke'nin kalbinde en iyi hizmetin ve tesisin buluşmasını dört gözle bekliyoruz. Swissötel Mekke'nin grup portföyümüze yepyeni bir konukseverlik deneyimi getireceğine inanıyoruz"...