27 / 04 / 2024

Mohammed Nazır Enayat Zada

Mohammed Nazır Enayat Zada

İstanbul Horasan İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Nazır Enayat Zada ve Khudaidad Azimi ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu.

Foça'da yüksek yargı üyeleri için deniz manzaralı kooperatif projesi: 4 ayda 400 bin TL kira getirisi!

Yargının üst düzey bazı isimleri kurdukları konut kooperatifiyle, İzmir Foça’da denize nazır konutlar hayata geçirmek için hazırlığa başladı. İşte gündeme gelen tüm detaylar...

Electroworld Traders Geri Dönüşüm Limited Şirketi Kuruldu!

Electroworld Traders Geri Dönüşüm Limited Şirketi Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Aamır Nazır tarafından kuruldu.

Boğaz manzaralı apartman hissesi satılacak! İşte parmak ısırtan o rakam

İstanbul Kuzguncuk'ta boğaza nazır toplamda 850 metrekare alanı bulunan apartmanın dörtte bir hissesi 68 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkarılıyor.

Olası Marmara depremi önlemleri Meclis'te! Hangi önlemler alınıyor? 

Olası bir Marmara depremine karşı alınan önlemler Meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Nazır Cihangir İslam, konuyla ilgili soru önergesi verdi. İşte ayrıntılar...

Beste Naz Süllü'den kripto para yatırımcılarına çok önemli uyarı!

Bitcoin'deki (BTC) sert çakılmanın ardından Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, kripto para piyasasıyla ilgili önemli uyarılarda bulundu.

Necla Nazır'ın dolandırıcılık davasına takipsizlik kararı!

Oyuncu Necla Nazır geçtiğimiz aylarda Emirgan'daki evini satışa çıkarmıştı. Nazır, emlakçının sahte sözleşme hazırladığını öne sürerek emlakçı hakkında şikayetçi oldu. Fakat sahte bir şekilde hazırlanan belgeler savcılığa teslim edilimeyince dosya kapandı.

Khan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Khan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Nazır Khan tarafından kuruldu.

Michael Schumacher'in İsviçre Cenevre Gölü'ndeki evi satışa sunuldu!

Formula 1'in 7 kez şampiyonluk kazanan rekortmen pilotu Michael Schumacher'in eşi Corinna Schumacher, İsviçre Cenevre Gölü'ne nazır, 'Aşk yuvamız' dedikleri evi 5.8 milyon Euro'ya satıyor...

Gayrimenkul zengini Mohammed Mekki'yi öldüren sanıklara ömür boyu hapis!

Antalya'da otomobilin bagajında cesedi bulunan Cezayirli gayrimenkul zengini iş insanı Mohammed Mekki'yi öldürdükleri iddia edilen Rus Vladimir Saharabarin ile Cezayirli Muhammed Ali Lalemeke'e ömür boyu hapis cezası verildi.

Kayseri'de 5 cami tapusu ve 4 villa arsası takası!

Milli Emlak Müdürlüğü, mülkiyeti Kocasinan Belediyesi'ne ait 5 caminin tapusuna karşılık Yamula Barajı'na nazır 100 bin metrekarelik 4 villa arsası verecek...

Cihangir'de silüet isyanı!

İstanbul'un Beyoğlu ilçesi Cihangir Mahallesi'ndeki Özoğlu Sokak’ta, Boğaz a nazır devam eden bir inşaat, koca mahalleyi ayağa kaldırmış durumda. Cihangirliler, inşaat imar ruhsatına aykırı bir şekilde sürdüğünü, kentin siluetinin bozulduğunu iddia ediyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yusufeli'nde muhteşem bir şehir inşa ediliyor!

"Baraj sularının altında kalacak Yusufeli ilçesinin yerleşim yerini değiştirmek zorunda kaldık ama şimdi helikopterle geçerken baktım ki lebiderya, denize nazır konutlarımız yapılıyor. Her şeyiyle muhteşem bir şehir inşa ediliyor.

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Çankaya'nın en yeni kültür ve sanat merkezi Nazım Hikmet açıldı. Yeni açılan merkezde 7 ayrı dalda eğitim verilecek. Dersler 24 Haziran'da başlıyor.

Mohammed Nazır Enayat Zada Haberi

Mohammed Nazır Enayat Zada

İstanbul Horasan İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Nazır Enayat Zada ve Khudaidad Azimi ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi, Şehit Hüseyin Ay Sokak'ta kuruldu. 


İstanbul Horasan İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; GIDA a. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. b. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. c. Her türlü bebek mamalarını almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. d. Bebek mamaları ile ilgili ham,...