05 / 05 / 2024

Mohammed Othman Khoudaır

Mohammed Othman Khoudaır

Khoudaır Azrak Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Othman Khoudaır ve Shaza Azrak ortaklığıyla 25 bin TL sermaye ile Üsküdar' da 2 Temmuz'da kuruldu.

Rüyalar Gayrimenkul İnşaat Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüyalar Gayrimenkul İnşaat Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile B.S. Mohammed Alı M ve Mubarak Mohd F Al-Hajrı ortaklığında kuruldu.

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Mvm Consultant Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mvm Consultant Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  Mohammed Othman Mohammed ve Muhieddine Khalil ortaklığında kuruldu.

Ffkh İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ffkh İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Anss Ibrahım M. Abdelrahım, Fathelrahman H. M. Elkhursanı, Fatih Yıldız, Ibrahım Malık B. Mohammed ve Khubaıb F.H. ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul zengini Mohammed Mekki'yi öldüren sanıklara ömür boyu hapis!

Antalya'da otomobilin bagajında cesedi bulunan Cezayirli gayrimenkul zengini iş insanı Mohammed Mekki'yi öldürdükleri iddia edilen Rus Vladimir Saharabarin ile Cezayirli Muhammed Ali Lalemeke'e ömür boyu hapis cezası verildi.

Al Kimma Gıda İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kimma Gıda İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed K.M. Mohammed, Zeyad Alakhwan ve Zaid A.F. Al Azzawi tarafından kuruldu.

Hayat Cohousing Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hayat Cohousing Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İmtiaz Mohammed tarafından kuruldu.

BM Kuyumculuk İnşaat Petrol Ürünleri İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

BM Kuyumculuk İnşaat Petrol Ürünleri İthalat ve İhracat Limited Şirketi Ataköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Bahjad Ahmed M. Mohammed ve Mehyar Malik Mozafar ortaklığında kuruldu.

Şahingözü Grup Yatırım Ticaret ve Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi açıldı!

Şahingözü Grup Yatırım Ticaret ve Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile AWS Mohammed H. Hamdan tarafından kuruldu.

Artu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Kutayba I.S. Al-Alı, Husseın F.B. Al-Asadı, Abeer S.A.  Alsharawı ve Mohammed K.S. Abotım ortaklığında kuruldu. 

Gümüş Konakları Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Konakları Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed I.M. Alzarah tarafından kuruldu.

Al Salamah Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salamah Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Mohammed Alsalamah tarafından kuruldu. 

Civar Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Civar Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Abdelkhalek Hawass ve Yaser Husseın Mohammad Qawasmeh ortaklığında kuruldu. 

Mohammed Othman Khoudaır Haberi

Mohammed Othman Khoudaır

Khoudaır Azrak Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Othman Khoudaır ve Shaza Azrak ortaklığıyla 25 bin TL sermaye ile Üsküdar'da 2 Temmuz'da kuruldu.


Khoudaır Azrak Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her nevi gayrimenkulü, satın almak, satışını yapmak, satın alınanları süresiz elde muhafaza etmek, muhafaza süresince gayrimenkulde iç dekorasyon işlemleri ile proje değişiklikleri ve proje tadilatlarında bulunmak, gayrimenkul alım satım komisyonculuğu yapmak, Türk vatandaşları ile yabancı devlet vatandaşlarının, Türkiye Cumhuriyeti'nde taşınmaz mal edinmeleri amacıyla her türlü gayrimenkul piyasa araştırmasını yapmak, gerekli hallerde noterler nezdinde tüm işlemleri takip etmek, satın alma veya satış durumlarında her türlü kamu kurum ve kuruluşları ile özel gerçek ve tüzel kişiler huzurunda, çerçevesinde veya bu birimler desteği ile gayrimenkullere ilişkin tüm işlemleri gerçekleştirmek,...