14 / 05 / 2024

Mohammed Saleh Maktabı

Mohammed Saleh Maktabı

Al Amanah Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Maktabı, Mohammed Saleh Maktabı, M. Fadı Makı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta kuruldu.

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Ahmed Mansour A Al-Salehı, Al-Baraa Z.A.H. Taqıaddın, Mohammed A. Taqı Aldeen, Nashwan A.H. Taqı Addın  ve Zahd Abdulrahma Taqıaddın ortaklığında kuruldu.

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Kamal A tarafından kuruldu.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsalouss Bodrum'da villa kiraladı! 

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mısırlı Mohammed Alsaloussi tatil için gittikleri Bodrum'da villa kiraladı. 

Zengin İstanbul Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zengin İstanbul Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Kıyasettin Kavrut ve Mohammed Saleh ortaklığında kuruldu.

Milyarder Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı için Miami’den ev aldı!

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı milyarder sevgilisi gönülleri fethetmeye devam ediyor. Mohammed Alsaloussi, Subaşı’na bu kez de Miami’de rahat etsin diye 3.5 milyon dolar ödeyerek bir ev aldı. 

Gayrimenkul zengini Mohammed Mekki'yi öldüren sanıklara ömür boyu hapis!

Antalya'da otomobilin bagajında cesedi bulunan Cezayirli gayrimenkul zengini iş insanı Mohammed Mekki'yi öldürdükleri iddia edilen Rus Vladimir Saharabarin ile Cezayirli Muhammed Ali Lalemeke'e ömür boyu hapis cezası verildi.

Saleh Mabrouk O Mangoush, Trend GYO'daki paylarını kızına devretti!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 7 milyon 125 bin adet pay ile şirket sermayesinin yüzde 23,75'ne sahip olan Saleh Mabrouk O Mangoush şirketteki tüm paylarını kızı Arwa Saleh M Mangoush'a devretti...

New Global Turizm Limited Şirketi kuruldu!

New Global Turizm Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Özcan, Saleh A.M. Al-Dharhanı, Qasem M.Y. Abdulqawı ve Mohammed A.A.   Al-Tahamı ortaklığında kuruldu. 

Saja World Emlak Turizm Gıda Kargo İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saja World Emlak Turizm Gıda Kargo İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 102 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A Alamrı, Mohammad Abuassonon ve Saleh Alshbakı ortaklığında kuruldu. 

Sky Skar Byuz Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Skar Byuz Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Saleh Abdullah, Khaled Abdullah ve Fahd Mohammed ortaklığında kuruldu. 

Al Abraj İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Abraj İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün M. Saleh Alı, Z. Mohammed Omar  Hasan ve M. Mohammed Omar Hasan ortaklığında kuruldu.

Mardi Emlak Yatırım ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mardi Emlak Yatırım ve Dış Ticaret Limited Şirketi 105 bin TL sermaye ile bugün Iraklı Turmanıdze ve Omar Husseın Saleh Abes ortaklığında kuruldu. 

Mohammed Saleh Maktabı Haberi

Mohammed Saleh Maktabı

Al Amanah Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Maktabı, Mohammed Saleh Maktabı, M. Fadı Makı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta kuruldu. 


Al Amanah Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) TURİZM VE SEYAHATACENTALIĞIULUSLARARASIVE ŞEHİRLERARASI  YOLCU TAŞIMACILIĞI  a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri...