20 / 05 / 2024

moka avm uygulaması

moka avm uygulaması

Yeni nesil mobil cüzdan projesi Moka, tüketicilere olduğu kadar ek özellikleriyle AVM yönetimlerine ve mağazalara da önemli avantajlar sağlıyor. AVM’lerin ziyaretçilerini daha yakından tanımalarını ve pratik çözümler sunmalarını sağlıyor.

AVM’lerde ticari ‘kira’ tartışması!

AVM’lerde ticari kira uygulamasına geçilmesi için çalışmalar başladı. AYD Başkanı Hüseyin Altaş, ticari gayrimenkul kirasının Borçlar Kanunu’nda düzenlenmesi için Meclis’e başvuru yaptıklarını belirtti.

17 Burda AVM kiracılarına müjde! Ciro kirası uygulanacak!

1 Haziran’da tüm illerde bulunan merkezler ile birlikte açılması planlanan 17 Burda AVM’nin ev sahibi Esas Gayrimenkul’den kiracılara müjdeli haberler verildi. 3 aylık dönem için de sabit kira uygulaması yerine mevcut kira sözleşmelerinde yer alan ciro oranları üzerinden ciro kirası uygulanacak.

Moka mobil cüzdan ile AVM'ler daha çok ziyaretçi çekecek!

Yeni nesil mobil cüzdan projesi Moka, tüketicilere olduğu kadar ek özellikleriyle AVM yönetimlerine ve mağazalara da önemli avantajlar sağlıyor. AVM’lerin ziyaretçilerini daha yakından tanımalarını ve pratik çözümler sunmalarını sağlıyor.

‘Sesli Adımlar’ AVM kılavuzu olacak!

‘Sesli Adımlar’ uygulaması, görme engellilere AVM’lerde bulundukları noktayı (mağaza adı, kat bilgisi gibi) sesli olarak iletecek. Uygulamanın, havalimanı, Hastane, tatil köyü ve üniversitelerde kullanılması hedefleniyor...

Anatolium AVM'de Boni uygulaması açıldı!

Anatolium Alışveriş Merkezi, ziyaretçilere mağazalardaki indirimlerden haberdar olma fırsatının yanı sıra, AVM'de gezdikçe puan ve hediye çeki kazanma fırsatını da sunan Boni uygulamasını hizmete açtı.

Taurus AVM ünlülerle dijital ortamda aynı sahneye çıkma fırsatı sunuyor!

Başkent’in eğlence dünyasına farklı renkler katan Taurus AVM, " Holo Star " uygulamasıyla ziyaretçilerine dijital ortamda " yıldız " larla aynı sahneyi paylaşma fırsatı sunuyor...

Otopark ücreti alan AVM'ler mercek altında!

Belediye kararına göre, 3 saate kadar bedava olmasına rağmen müşteriden otopark ücreti alan alışveriş merkezlerine yönelik operasyon başlatıldı. Mali Polis'in geriye dönük incelemeleri sürerken AVM'lerin çoğu otopark ücreti uygulamasını kaldırdı

Bendevi Palandöken: Nöbetçi AVM dönemi başladı!

Bendevi Palandöken: Saat 02.00'den sonraki alışverişlerde ekstra indirim uygulayarak, vatandaşın dengesini bozacaklar. İstanbul'da başlayan 'nöbetçi AVM' uygulamasının yakında Anadolu'ya da yayılmasını beklediklerini söyledi

Pendorya AVM 17 Aralıkta Pendik'te açılıyor

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ilk yatırımı olan Pendorya AVM, ziyaretçileri ile buluşmaya hazırlanıyor

AVM ciroları Ekim'de yüzde 12 azaldı!

Fatoş Karahasan bugünkü köşesinde AVM cirolarındaki son duruma yer veriyor

AVM ciroları geçen yıla oranla yüzde 12,6 arttı!

AVM Endeksi'nin Ekim ayı sonuçları açıklandı

AVM ciroları son iki yılın zirvesinde!

Fatoş Karahasan köşesinde bugün AVM cirolarından söz etti

AVM'lerde 10 binden fazla yeni mağaza açılacak!

Ekrem Akyiğit, yeni AVM'lerde önümüzdeki dönemde 10 binden fazla mağaza açılacağını söyledi

moka avm uygulaması Haberi

moka avm uygulaması

AVM Yatırımları Konferansı’nda konuşan Moka Genel Müdürü İlker Uzkan, AVM’lerin ziyaretçilerini daha yakından tanımalarını ve pratik çözümler sunmalarını sağlayan Moka hakkında bilgi verdi.


Türkiye’nin yeni nesil ödeme ve CRM uygulaması Moka’nın AVM yönetimlerine ve mağazalara sunduğu özellikler, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği tarafından düzenlenen 7. AVM Yatırımları Konferansı’nda paylaşıldı.


Etkinlikte bir oturum düzenleyen Moka Genel Müdürü İlker Uzkan, kredi kartlarını ve sadakat kartlarını akıllı telefonlara taşıyarak ödeme yapmayı kolaylaştıran ve daha güvenli kılan dijital cüzdan Moka’nın perakendecilere de önemli yararlar sağladığına dikkat çekti. Uzkan, “İşinizi büyütecek kadar akıllı” mottosunu hayata geçiren Moka’yı kullanan AVM’lerin ziyaretçilerini tanıyıp, onlara özel pazarlama yaparken, AVM içindeki deneyimi de iyileştirebilecekleri ve mobil ödeme alarak ciro takibi de yapabilecekleri yeni özellikleri tanıttı.


Ziyaretçilerin kullanabileceği bir mobil uygulamaya sahip...