26 / 05 / 2024

Molla Arap durağı nerede

Molla Arap durağı nerede

Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek yaptığı açıklamada, Fen Lisesi önüne TCDD tarafından inşa edilen Molla Arap durağından başta öğrenciler ve hastaneye gelen hastaların yararlanacağını dile getirdi

Cazibe Merkezleri Programı Arap yatırımcıların radarında!

Arap iş adamlarına yol gösteren ARTİAD, turizm, enerji, inşaat, sağlık ve petrokimya alanındaki fırsatları değerlendirmek için 23 ili kapsayan gezi düzenledi. İlk durağı Erzurum oldu.

Bursa Molla Arap Camii restore edilecek!

Tire'de tarihi yapılara yönelik seferberlik yeni bir boyut kazandı. Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Osmanlı döneminin en önemli yapıları arasında gösterilen Molla Arap Camii'ni restore etmek için ön protokol imzalandığını söyledi.

E7 Grup, Emlak Fuarı'nda Arap yatırımcıların ilgi odağı oldu!

İnşaat, enerji, turizm ve yapı market sektörlerinde faaliyet gösteren E7 Grup, 11 Eylül’de başlayan ve 14 Eylül tarihine kadar devam edecek olan Emlak Fuarı'nda Arap yatırımcılarla sıcak temaslarda bulunuyor.

Jamila Öztürk: Arap demek para demek!

Ortadoğulu gayrimenkul devi Maknoon Emlak Fuarı’nda gövde gösterisi yaptı. Grup Genel Müdürü Jamila Öztürk “Arap demek para demek. Türk gayrimenkul sektöründen ciddi pay alacağız” dedi.

1946 yılında Molla Gürani'nin türbesi enkaz altındaymış!

Molla Gürani'nin Fındıkzade semtinde bulunan türbesi enkaz altındaymış ve izi dahi silinmek üzereymiş. Vali Lütfi Kırdar İstanbul fethinin 500. yıl kutlamalarına hazırlık için evvela Molla Gürani'nin türbesinin restore edilmesini görevlilere bildirmiştir.

Mehmet Akkuş: Arap turistler Güney Marmara’ya büyük ilgi gösteriyor!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, Arap turistlerin Güney Marmara’ya son 3 yıldır büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

Arap turistler Bursa'ya akın ediyor!

Uluslararası otel zincirleri dahil, konaklama tesislerinde hemen hemen yüzde 100 doluluk oranları yakalanan kentteki bu durum, Arap turizminin altın dönemini yaşadığı 1980'li yıllara dönüldüğü şeklinde yorumlandı...

Antalya'da yazlık sinema günlerinin son durağı Kumluca!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçeleri sinema ile buluşturmaya devam ediyor. Açık Hava Sinema etkinliğinin son durağı Kumluca oldu. Mandıra Filozofu filmini izleyen Kumlucalılar yazlık sinema keyfi yaşadı.

Arap turist İstanbul'a alışveriş Bursa'ya tarih için geliyor!

Uluslararası otel zincirleri dahil hemen hemen konaklama tesislerinde yüzde 100 doluluk oranlarını yakalanan kentteki bu durum, Arap turizminin altın dönemini yaşadığı 1980'li yıllara dönüldüğü şeklinde yorumlandı...

Bursa Arap turistlerin akınına uğradı!

Uluslararası otel zincirleri dahil hemen hemen konaklama tesislerinde yüzde 100 doluluk oranlarını yakalanan kentteki bu durum, Arap turizminin altın dönemini yaşadığı 1980'li yıllara dönüldüğü şeklinde yorumlandı.

Molla Mahmutoğlu İnşaat Turizm Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Molla Mahmutoğlu İnşaat Turizm Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Emre Güçkan, Halil İbrahim Güçkan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Fatih Molla Gürani Mahallesi 1981 ada imar planı askıda!

Fatih Molla Gürani Mahallesi 1981 Ada 16-17-18-48-43-50-51 Parseller ve 43-51 Parseller arası kadastral boşluğa ilişkin F21c-24c-2d numaralı pafta Fatih Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nde askıya çıkarıldı.

Bursa'da gayrimenkul satın alan Arap turist, fiyatları arttırdı!

Bursa'da Arap turistlerin gayrimenkul alması, yılın ilk yarısında daire satışlarını yüzde 30 arttırdı. Ancak turizm acenteleri bu dairelerin Araplar tarafından yeniden turistlere kiraya verilmesi nedeniyle şikayetçi.

Molla Arap durağı nerede Haberi

Molla Arap durağı nerede


Devlet Demiryolları 3. Bölge Müdürlüğü Tire'ye yeni durak inşa etti. Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, TCDD tarafından kısa sürede inşa edilen Molla Arap durağından başta öğrenciler ile Devlet Hastanesi'ne gelen hastaların faydalanacağını söyledi. İlçenin hızla geliştiğine dikkat çeken Başkan Çiçek, öğretim yılının başında hizmete giren Fen Lisesi'nde şu an sadece birinci sınıflardan 120 öğrenci eğitim gördüğüne dikkat çekti. Gelecek yıllarda bu sayının 500'e ulaşacağını belirten Çiçek, "Yatılı öğrenciler dışında okula gelip giden öğrenci ve öğrenci velileri ile Devlet Hastanesi'ne gelen hasta ve yakınları için bu durak hayati önem taşıyordu. Tire İstasyonu'na yaklaşık 2-3 km mesafede olan Molla Arap durağı yolculara büyük ölçüde zaman kazandıracak. Vatandaşlarımız, boşu boşuna 2-3 km daha yol gelip, istasyon binasına ulaşmak zorunda kalmayacak. Fen Lisesi önüne...