05 / 05 / 2024

Mollafenari

Mollafenari

540 günde tamamlanacak olan şefliklerin idare binası ve kompleksi yapım işi İzmit Orman İşletme Müdürlüğü tarafından ihale edilecek...

Eliko İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eliko İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Elik Aliev tarafından 100 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Fatih, Mollafenari Mahallesi, Ali Baba Türbe Sokak'ta kuruldu.

Gebze Mollafenari futbol sahasına kavuştu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, halkın spor yapması için ihtiyaç duyduğu alanları kente kazandırmaya devam ediyor. Hayata geçirilen spor tesislerinde vatandaşlar spor yaparak günün her saatinde stres atma imkânı buluyorlar.

Mollafenari Kapalı Pazar Yeri'nin inşaatı yükseliyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından Mollafenari Mahallesi’nde inşa edilen kapalı pazar yeri, otopark ve çok amaçlı salon inşaatı hızla yükseliyor. Tesisin birkaç ay içerisinde açılması planlanıyor...

Gebze’ye 4 milyon TL’lik altyapı yatırımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesinin kırsal kesimde yer alan Mollafenari, Cumaköy ve Denizli mahallelerinin içmesuyu ve kanalizasyon altyapısını yeniliyor.

Osmangazi'ye modern pazar yeri!

Osmangazi Belediyesi, gerek pazarcı esnafının daha iyi şartlarda çalışması, gerekse vatandaşların hijyenik ve sağlıklı ortamlarda alışveriş yapabilmeleri adına Mollafenari Mahallesi’ne modern bir pazar yeri inşa ediyor.

Gebze'de altyapı atağı!

Başkan Karaosmanoğlu, Mollafenari, Cumaköy ve Denizli mahallelerinde yapılacak altyapı çalışmaları hakkında vatandaşı bilgilendirdi.

Gebze’nin üç mahallesine altyapı yatırımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Mollafenari, Cumaköy ve Denizli mahallerine yapılacak altyapı ve arıtma tesisi hakkında vatandaşa bilgi aktardı

Tinge İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tinge İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Tahir Abı ve Erhan Abı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Fatih, Mollafenari Mahallesi, Gazi Sinan Paşa Sokak'ta kuruldu.

Bursa kentsel dönüşümde son durum ne?

Kestanelik, Kuzgunluk, Mollafenari, Maksem, İvazpaşa bölgeleri başta olmak üzere buralarda çok katlı yapılaşmayı teşvik edecek kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirilmeli.

Cumaköy'de atıksu arıtma tesisi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesine bağlı Cumaköy ile Mollafenari yerleşim bölgelerinin atıksularını arıtmak için Cumaköy'de modüler ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi inşa ediyor.

Gebze Cumaköy'e modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesine bağlı Cumaköy ile Mollafenari yerleşim bölgelerinin atıksularını arıtmak için Cumaköy’de modüler ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi inşa ediyor.

Fatih su kesintisi 16 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Fatih ilçesinin Alemdar ve Mollafenari mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 16 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Gebze Mollafenari’ye yeni futbol sahası inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sağlıklı kalmanın spor yapmakla mümkün olacağı bilinciyle kenti spor sahalarıyla donatıyor. Halkın boş vakitlerinde spor yapmalarına imkan sağlayan spor sahaları günün her saati hizmet veriyor.

Mollafenari Haberi

Mollafenari

Gebze, Mollafenari, Dilovası, Hereke şeflikleri idare binası ve kompleksi yaptırılması karşılığında taşınmaz mal trampası işi pazarlık usulüyle İzmit Orman İşletme Müdürlüğü tarafından ihale edilecek.


Toplam değeri 3 milyon 813 bin TL olan ihale 7 Aralık 2012 tarihinde saat 14:00'da İzmit Orman İşletme Müdürlüğünde gerçekleşecek.


Detaylı bilgi için