18 / 05 / 2024

Mollaköy tesis

Mollaköy tesis

Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İşseven:"Mollaköy'de yapılacak parkurlar ve tesisler, dünyanın sayılı spor alanlarından biri olacak, biz de göğsümüzü gere gere bütün uluslararası organizasyonları Türkiye'ye getirme şansına sahip olacağız" dedi

Css Tesis Yönetim Ve Destek Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Css Tesis Yönetim Ve Destek Hizmetleri Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Metin Çamur tarafından kuruldu.

Cengizhan Yönetim ve Tesis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Cengizhan Yönetim ve Tesis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Cihan Cengizhan tarafından kuruldu.

MT Site ve Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

MT Site ve Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Beyoğlu'nda Tuba Kılıç tarafından kuruldu.

Md Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Bahtiyar Yüksel tarafından kuruldu.

Urba İnşaat Taahhüt Temizlik Tesis Yönetim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urba İnşaat Taahhüt Temizlik Tesis Yönetim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Gurbet Aytemiç tarafından kuruldu.

Ofislerde tesis yönetimi önem kazanıyor!

Çalışanlar günün büyük çoğunluğunu ofislerinde geçiriyor. Bu nedenle ofis yaşantısı ve tesis yönetimi son günlerde büyük önem kazandı.  

Business Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Business Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Büyükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayça Kolçak tarafından kuruldu.

Yahya Sağır, Tesis Yöneticileri Federasyonu başkanı oldu!

Tesis Yöneticileri Federasyonu (TEYFED) in 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Genel Kurul toplantısında  Kurucu Genel Başkan Yahya Sağır delegelerin oy birliği ile başkanlığa seçildi.

Babil Bina Ve Tesis Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babil Bina Ve Tesis Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün kuruldu.

Sitelerde Tesis Yönetim ve Tedarikçileri Federasyonu kuruluyor!

Sitelerdeki yönetimlerin fatura ve aidatlar ile haksız kazanç sağlayan şebekelere yönelik federasyonu kuruluyor. Yeni kurulacak federasyonun adı ise Tesis Yönetim ve Tedarikçileri Federasyonu' olacak.

Reel Tesis Yönetim Profesyonel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Reel Tesis Yönetim Profesyonel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Halit Aykurt, Buse Aykurt  ve Burak Aykurt tarafından kuruldu.

Projemax Tesis Yönetim Ve İşletim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Projemax Tesis Yönetim Ve İşletim Hizmetleri Anonim Şirketi Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Aydeniz ve Ümit Acer tarafından kuruldu.

Reliance Tesis Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Reliance Tesis Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Üçüncü tarafından kuruldu.

Mollaköy tesis Haberi

Mollaköy tesis


Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven, Bakanlar Kurulunca Sakarya Büyükşehir Belediyesine Arifiye ilçesinde olimpik kürek ve kano parkuru yapılması için kamulaştırma yetkisi verilmesine ilişkin, "Mollaköy'de yapılacak parkurlar ve tesisler, dünyanın sayılı spor alanlarından biri olacak, biz de göğsümüzü gere gere bütün uluslararası organizasyonları Türkiye'ye getirme şansına sahip olacağız" dedi.



İşseven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte parkur yapılmasının 6 yıldır gündemde olduğu ancak kamulaştırma çalışmaları nedeniyle uzun bekleme süreci yaşandığını anlattı.


Projeye başlamak için özel alan ve diğer problemlerin ortadan kalkması gerektiğine dikkati çeken İşseven, kamulaştırmanın kendileri için çok büyük avantaj olduğunu ve bunun neticesinde ortaya mükemmel bir proje çıkacağını dile getirdi.


İşseven, bundan sonra hızlı şekilde kamulaştırmaya gidilerek gerekli çevre düzenlemesinin yapılacağını aktararak, kendilerinin de belirlenen alana parkuru yerleştireceklerini, diğer alanlarda da...