05 / 05 / 2024

Moment Beştepe kiralık

Moment Beştepe kiralık

Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşu Moment Yapı, ev konforunu iş yerine taşıyan yeni nesil ofis projesi ile Moment Beştepe Ofis’i medyaya tanıttı.

Beştepe'ye 15 Temmuz Demokrasi Şehitler Müzesi inşa ediliyor! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin karşısına 15 Temmuz Demokrasi Şehirler Müzesi inşa ediliyor. 

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nin kirası meclis gündeminde!

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinin kira bedeli ve kira gelirleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal,  konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beştepe Kütüphanesi açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı Toplantısı'nda yaptığı açıklamada "Türkiye'de büyük bir kütüphanemiz yoktu. 5 milyon ciltlik bir kütüphane yaptık. Birkaç ay sonra açılacak." ifadelerini kullandı

Moment Beştepe ödeme seçenekleri!

Moment Beştepe ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor. Moment Yapı tarafından hayata geçirilen projede uyku odasından spor salonuna kadar çalışanların verimliliği için her şey düşünüldü.

Türkiye’nin en büyük kütüphanesi Beştepe Külliyesi’nde inşa ediliyor!

Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin arazisine devâsâ bir kütüphane ile bir de kültür merkezi hayata geçiriliyor. Türkiye’nin en büyük kütüphanesi Beştepe Külliyesi’nde inşa ediliyor.

Moment Beştepe Ofis 2018'de teslim!

Uyku odasından spor salonuna kadar çalışanların verimliliğinin ön planda tutulduğu bir ofis projesi olarak hayata geçirilen Moment Beştepe Ofis projesi 2018'de teslim edilecek..

Kiralık daire aramalarında Şişli ve Beşiktaş öne çıktı!

Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından konut aramalarında öğrenci etkisi kendini hissettirdi. En çok üniversitenin bulunduğu İstanbul’da Temmuz ve Ağustos aylarında ağırlıklı olarak “uygun fiyatlı kiralık daire” araması yapıldı.

Çatalca satılık ve kiralık dairede Mart'ın favorisi

Emlakjet.com'un mart ayı verilerine göre, şubat ayına kıyasla satılık ve kiralık daire aramasındaki favori ilçe Çatalca oldu. İnternetten satılık daire aramasında Çatalca'dan sonra sırayla Bahçelievler, Sancaktepe, Şile ve Kağıthane gelirken, Şile sıralamada ilk beşe girmesiyle dikkat çekti.

Samsun İlkadım'a Beştepe Külliyesi modeli!

Samsun İlkadım Belediyesi tarafından bölgeye İlkadım Belediyesi yeni belediye hizmet binası inşa ediliyor. Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yeni belediye hizmet binasının Beştepe Külliyesi gibi olacağını söyledi.

Moment Beştepe'de 24 ay sıfır faizle!

Moment Beştepe'de 24 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor. İyi bir satış grafiği yakalayan projede ödeme kolaylıkları bulunuyor.

Ankaralılar Moment Beştepe'yi tercih etti!

Moment Beştepe Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, “Yaptığımız kampanya ve pazarlama faaliyetlerimiz sayesinde satış ofisimizi çok sayıda potansiyel müşterinin ziyaret etmesini sağladık” dedi.

Moment Beştepe Ofis'te iş hayatı keyfe dönüşüyor!

Moment Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, iş yerlerinde geçirilen zaman diliminin arttığını söyleyerek “Ofislerin artık çalışanların tüm ihtiyaçlarına cevap vermesi gerekiyor. Verimliliğin artması için, hem beden hem ruh sağlığını düşünen ofisler tercih edilmeli” dedi.

Moment Beştepe Ofis projesinden yılın son kampanyası!

Başkent'in ofis kavramını değitiren Moment Beştepe Ofis projesi, ofis sahibi olmak isteyenlere cazip imkanlarla yılın son kampanyasını sunuyor.

Moment Beştepe kiralık Haberi

Moment Beştepe kiralık

Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşu Moment Yapı, 25 yıllık deneyimini; ev konforunu iş yerine taşıyan yeni nesil ofis projesi ile Moment Beştepe Ofis’e taşıdı.  Başkentin yeni gözdesi Moment Beştepe, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne, bakanlıklara, üniversitelere, resmi ve ticari kuruluşlara komşu konumuyla dikkat çekiyor. 


Türkiye gayrimenkul sektörünün güçlü markalarından Moment Yapı, yepyeni bir konseptle hazırladığı ofis projesiyle sektöre yeni bir soluk getirecek.  Moment Yapı 25 yıllık birikimini ev konforunu işyeriyle buluşturan yaşam ve çalışan odaklı “yeni nesil” ofis projesi, Moment Beştepe Ofis’e taşıdı. Moment Beştepe’de ofisi bulunanlar çok özel imkanlara sahip olacak. Seyahatten döndüklerinde, uzun toplantıların ardından uyku odasında yatak konforu sunan rahat koltuklarda dinlenme imkânı bulacak, günün stresini yoga odasında atabilecek. 


İç düzenlemesi tamamlanmış olarak teslim edilecek olan ofislerde çalışanlar, Mola Sokağı’ndaki kafelerde...