06 / 05 / 2024

Moment kartal İstanbul

Moment kartal İstanbul

Moment İstanbul projesi 10 bin 157 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede daireler 269 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki AC Yapı Moment İstanbul nerede?

Moment İstanbul Kartal fiyat listesi!

İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek 50 konut projesinden biri olarak belirtilen Moment İstanbul 731 konut ve 12 ticari alandan meydana geliyor. İşte Moment İstanbul Kartal fiyat listesi...

Moment İstanbul Kartal fiyatları 2018!

Moment İstanbul Kartal fiyatları 2018 kapsamında projedeki konutlar 399 bin TL'den başlıyor. Proje 100 milyon dolar yatırım değerine sahip..

Moment İstanbul Kartal'da yıl sonuna özel yüzde 15 indirim!

731 konut ve 12 ticari alandan meydana gelen Kartal'da hayata geçirilen Moment İstanbul projesinde yıl sonuna özel yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor.

Gayrimenkul yatırımcısının yeni gözdesi Kartal!

Kartal, İstanbul’da gayrimenkul piyasasının son dönemde en hareketli olduğu ilçelerinden biri. İlçe, metro ve Adalet Sarayı’nın hizmete girmesiyle önemli bir çekim noktası haline geldi.

Kartal Moment İstanbul Proje fiyatları!

Moment İstanbul projesinde konut ve ticari alanlara yer veriliyor. Kartal Moment İstanbul Proje fiyatları 599 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Zer Kartal basın lansmanı 27 Eylül'de!

Zer Kartal Adi Ortaklığı’nın Ceylan İnşaat ve Artuklu Yatırım işbirliğiyle hayat bulan projesi Zer Kartal, İstanbul’un gözde semti Kartal’da yükselecek.

Kartal Moment İstanbul 2017 ödeme ve fiyat bilgisi!

Moment İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Projede yüzde 1 vade farkı ile ödeme yapılarak daire sahibi olunabiliyor...

Kartal Moment İstanbul ev fiyatları ne kadar?

AC Yapı tarafından hayata geçirilen Kartal Moment İstanbul projesi 731 daire ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. Peki Kartal Moment İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Moment İstanbul Kartal 2017 fiyat listesi!

Moment İstanbul projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılıyor. Moment İstanbul Kartal 2017 fiyat listesi peşinde 410 bin TL'den başlıyor...

Moment İstanbul Kartal güncel daire fiyatları!

Moment İstanbul Evleri AC Yapı tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirildi. Projede 1+1'lerde fiyatlar peşin ödemelerde 410 bin TL'den başlıyor...

Kartal'ın çehresi yeni projelerle değişecek!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz,” Kartal, İstanbul’un boğazdan sonra en güzel ve en gözde yeridir. Bu yıl, Kartal’ın çehresini değiştirecek projelerimiz hayat bulacak. Daha büyük işler yapmaya devam edeceğiz." dedi

Kartal Moment İstanbul Evleri fiyatları!

Kartal Moment İstanbul Evleri fiyatları 395 bin liradan başlangıç gösteriliyor. AC Yapı'nın projesi Moment İstanbul Evleri'nde 0,76'dan başlayan faizlerle ödemeler yapılıyor...

Kartal Moment İstanbul'da yüzde 15 indirim fırsatı!

AC Yapı, üçüncü projesi Moment İstanbul’u, Kartal’da inşa ediyor. 100 milyon dolarlık yatırıma sahip proje, 731 daireden oluşuyor. Projeye, adliyeye yakınlığı nedeniyle hukukçular ilgi gösteriyor.

Moment kartal İstanbul Haberi

Moment kartal İstanbul

Moment İstanbul projesi AC Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 100 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan proje 10 bin 157 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. 


Kartal'da inşa edilen Moment İstanbul projesinde  7/24 güvenlik, sauna, çocuk oyun alanları, yüzme havuzları, otopark, fitness merkezi, dinlenme alanları yer alıyor. 


AC Yapı Moment İstanbul nerede?

Moment İstanbul projesi Kartal Sahiline 5 dakika, Adalet Sarayına 2 dakika ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 


Daire alanlarının 74 - 344 metrekare arasında değiştiği Moment İstanbul'daki 1+1 daireler 269 bin ile 405 bin TL, 1,5+1 daireler 449 bin TL ile 519 bin TL, 2+1 daireler 489 bin TL ile 809 bin TL'den satılıyor. 


2017 yılının Mart ayında teslim edilecek olan Moment İstanbul projesindeki daireler 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1...