07 / 05 / 2024

mona

mona

Mondial’ın en sevilen üç tekerlekli elektrikli modeli E-Mon Mona’nın ekim ayı fiyatı yayımlandı. İşte, E-Mon Mona’nın 5 Ekim 2022 fiyat listesi…

Mona Life Şile lansmana özel indirimli fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Mona Life Şile projesinde lansmana özel topraktan satışlar başladı. Projede lansmana özel indirimli fiyatlar sunuluyor. Peki Mona life projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ege Yapı ve Mona Yapı ortaklığıyla Çekmeyeköy'e 150 konutluk yeni proje: Ormanyaka satışta!

Ege Yapı ve Mona Yapı ortaklığıyla 4 milyar lira yatırım değeri ile hayata geçirilen Ormanyaka’da 150 daire ve 16 ticari ünite için ön satışlar başladı.

Mona Tasarım Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mona Tasarım Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ece Koçarslan ve Saliha Turgut ortaklığında kuruldu.

Hello İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hello İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Dönmez ve Mona Seıfalıpour ortaklığında kuruldu.

Mona Global Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mona Global Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mona Global Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Mondial’ın üç tekerlekli elektrikli modeli Mona’dan kaçırılmayacak fırsat! İşte 5 Ekim 2022 fiyat listesi…

Mondial’ın en sevilen üç tekerlekli elektrikli modeli E-Mon Mona’nın ekim ayı fiyatı yayımlandı. İşte, E-Mon Mona’nın 5 Ekim 2022 fiyat listesi…

Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mona Kazemalması ve Reza Saneı ortaklığında kuruldu.

Mona Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mona Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar’da  2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kemal Tosun kuruldu.

Sam Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sam Gayrimenkul Anonim Şirketi Büyükçekmece’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Mona Samman Abe ve Abboud Malla tarafından kuruldu.

7grup Plus Emlak Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7grup Plus Emlak Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Behna Aghamohammadı ve Mona Kazemalması ortaklığında kuruldu.

Mona Mimarlık Ve Organizasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mona Mimarlık Ve Organizasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Saral ve Hazal Selin Özkanlı tarafından kuruldu.

Lıfe In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıfe In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mona Boroumandnya ve Pouyan Pourakbar Khıavı ortaklığında kuruldu.

Diplomat Realestate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Diplomat Realestate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Sıavashı ve Mona Mahdıan ortaklığında kuruldu.

mona Haberi

mona

Tasarımı Günlük kullanıma uygun yapısı ve 3 kademeli vites özelliği ile rahat sürüş imkanı rahatlığını yaşatan E-Mon Mona, geri vites özelliği ile geri gidişlerdeki ikaz sinyali ile çevrenizdekilerin sizi fark etmesini sağlıyor.

1300 Watt motor gücüne sahip Mona, elciklerde konumlandırılmış gaz kolu 25 km hıza kolayca ulaşabilirken, 11 derece tırmanma açısı ile her yaştan kullanıcılara hitap eden üstün performans sağlıyor. Taşıma sepeti ile eşyalarınızı rahatça taşımanızı ve alışverişlerde size eşlik ederek en iyi şekilde yardımcı oluyor.

Şarj ünitesi sayesinde, tek bir kablo yardımıyla herhangi bir elektrik prizinden kolayca sarj edilebilen Mona, uzun mesafe yolculuklarınız için yüksek kaliteli aküye sahip.

İki tekerli araç kullanamayanlar, yaşlılar yada engelliler için tasarlanmış yapısıyla park, bahçe ve açık alanları gezmek artık Mona ile keyfe dönüşüyor....