29 / 04 / 2024

Moni Reklam ve Halkla İlişkiler

Moni Reklam ve Halkla İlişkiler

Moni Reklam ve Halkla İlişkiler, inşaat sektöründe İmaj İnşaat’tan sonra Temmuz ayı itibarıyla Hasoğlu Yapı’yı da portföyüne kattı

Özen Tabela Reklam Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Özen Tabela Reklam Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Tolak tarafından kuruldu.

Bilgi Money Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Bilgi Money Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Arslan tarafından kuruldu.

E-ticaret siteleri artık rahatlayacak! Bakın Danıştay ne kadar verdi?

E-ticaret sitelerinin reklam ve indirim bütçelerine dair bazı kısıtlamalar kaldırıldı. Bu haber e-ticaret sitelerini büyük oranda rahatlatacak. E-ticaret sitelerini ilgilendiren bu habere dair detaylar haberin devamında…

Tali Group Gayrimenkul Aracılık Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tali Group Gayrimenkul Aracılık Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tali tarafından kuruldu.

37 Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

37 Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Turğut tarafından kuruldu.

Çemsanlar İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Çemsanlar İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Ltd.Şti. Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Efe tarafından kuruldu.

Çemsan İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Limited kuruldu!

Çemsan İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ata tarafından kuruldu.

Mavi Evler Reklam Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Evler Reklam Ve Turizm Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Parvınroo ve Hassan Madadı ortaklığında kuruldu.

Hilgök İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Reklam Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilgök İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Reklam Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Can Taş tarafından kuruldu.

Lil Group Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lil Group Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mıtra Moradı ve Peyman Faghan ortaklığında kuruldu.

Sun Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sun Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sun Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Tempo Demir İnşaat Gıda Reklam Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempo Demir İnşaat Gıda Reklam Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yüksel Yamaner tarafından kuruldu.

Eternal Mimari Proje Reklam Ve Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eternal Mimari Proje Reklam Ve Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Tunç Altun tarafından kuruldu.

Moni Reklam ve Halkla İlişkiler Haberi

Moni Reklam ve Halkla İlişkiler

İnşaat sektörünün önde gelen köklü firmalarından Hasoğlu Yapı, basın danışmanlığı konusunda Temmuz ayından itibaren Moni Reklam ve Halkla İlişkiler ile çalışmaya karar verdi. 


26 yıl önce Gaziantep’te faaliyetlerine başlayan firma, projelerine İstanbul’da Newista Residence ve Newista Life ile hız...