21 / 05 / 2024

Monika Dorota Kaczmarek

Monika Dorota Kaczmarek

Contempo Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Kayhan Bağrul, Monika Dorota Kaczmarek tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Aralık 2013 tarihinde kuruldu.

Almanya'da yaşamak isteyenlere müjde! Almanya’nın 1.5 milyon göçmene ihtiyacı var

Almanya Ekonomi Bilirkişi Konseyi Başkanı Monika Schnitzer, Almanya’ya yönelik göçün arttırılması gerektiğini söyledi. Schnitzer, ülkedeki nitelikli işgücü açığının kapatılabilmesi amacıyla Almanya’ya gelecek göçmen sayısının artmasının şart olduğunu belirtti.

Contempo Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Contempo Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Kayhan Bağrul, Monika Dorota Kaczmarek tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Aralık 2013 tarihinde kuruldu.

Monika Schmutz Kirgöz Lüks otelcilik eğitimi ile ilgili bilgileri paylaştı!

İsviçre ’nin en seçkin otelcilik ve aşçılık okullarını bünyesinde bulunduran SEG ( Suisse Education Group - İsviçre Eğitim Grubu), Lüks otelcilik eğitimi ile ilgili bilgileri paylaştı.

Quasar İstanbul Türkiye'deki ilk İsviçre Festivali'ne ev sahipliği yapacak!

Türkiye'deki İsviçreli gayrimenkul yatırımı Quasar İstanbul, İsviçre Başkonsolosu Monika Schmutz Kırgöz'ün ev sahipliğinde düzenlenecek Türkiye'deki ilk İsviçre Festivali'ne ev sahipliği yapacak. Tenor Alessandro Safina konseri ile ön tanıtımı yapıldı.

Quasar Türkiye'de ilk kez İsviçre festivali yaptıracak!

Quasar Türkiye'de ilk kez İsviçre festivali yaptıracak. İsviçre Başkonsolosu Monika Schmutz Kırgöz himayesinde Quasar İstanbul’ da düzenlenecek İsviçre Festivali ön tanıtımını dünyaca ünlü tenor Alessandro Safina gerçekleştirdi...

İsviçre Festivali Türkiye'de ilk kez Quasar'da yapılacak!

Türkiye’ deki en büyük İsviçreli gayrimenkul yatırımı Quasar İstanbul, İsviçre Başkonsolosu Monika Schmutz Kırgöz himayesinde düzenlenecek Türkiye’ deki ilk İsviçre Festivali’ ne ev sahipliği yapacak....

Quasar İstanbul, İsviçre Festivali ön tanıtımı 14 Kasım'da yapılacak!

Türkiye'nin önümüzdeki sene ilki düzenlenecek İsviçre Festivali'nin ön tanıtımı İsviçre Başkonsolosu Sayın Monika Schmutz Kırkgöz' ün himayesinde 14 Kasım Perşembe günü Quasar İstanbul'da gerçekleşecek.

Monika Dorota Kaczmarek Haberi

Monika Dorota Kaczmarek

Contempo Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Kayhan Bağrul, Monika Dorota Kaczmarek tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık'ta kuruldu. 


Contempo Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul alımını satımını projelendirmesini inşaatını restorasyonunu bakımını onarımını pazarlamasını kiralanmasını kiraya verilmesini işletilmesini yönetilmmesini ve finansmanını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Contempo Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Çamlıca, Alemdağ Caddesi, Masaldan İş Merkezi, D Blok, No:60...