06 / 05 / 2024

monster notebook yurtdışı mağazaları

monster notebook yurtdışı mağazaları

Monster Notebook yeni genel merkezinin açılışında açıklamalarda bulunan Monster Notebook Kurucu ve Üst Yöneticisi İlhan Yılmaz, "Avrupa’nın en büyük oyun ve deneyim mağazasını açıyoruz." dedi...

Monster Notebook'tan yüksek performanslı bilgisayar arayışındakilere Özel 2.000 TL'ye varan Bahar İndirimi!

Monster Notebook, bahar kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında Abra ve Tulpar modellerinde sepette 2.000 TL’ye varan indirim başladı.

Monster Notebook'tan indirim rüzgarı! Fiyatlar bir bir düştü! 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Günümüz iş ve eğlence ihtiyaçları için ihtiyaç duyulan yüksek güçlü ve üzeri bilgisayarları sağlayan Monster Notebook, öğrenci ve velilere ilham verecek yeni kampanyasını duyurdu.

Monster Notebook’ta Abra A7'ye özel 1000 TL indirim! 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Ara tatil kampanyasına ek olarak Monster Notebook'un seçili Abra modellerine özel 1000 TL'lik indirim fırsatı resmen başladı. İşte bütün ayrıntılar...

Amazon.com.tr’de Monster Notebook ürünlerinde fırsat günleri! İşte 22 Eylül 2022 Monster ürün fiyat listesi

Gamerların bir numaralı tercihi Monster Notebook ve ürünler şimdi Amazon.com.tr’de fırsat ürünlerinin yanı sıra yüzde 15’e varan indirimlerle sizi bekliyor. İşte 22 Eylül 2022 Monster ürünleri fiyat listesi

Monster notebook okula dönüş indirimleri başladı. Oyun ve performans meraklıları için 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Monester Notebook her yıl olduğu gibi bu yıl da Okul Dönüş İdirimlerinde büyük fırsatlar sunuyor. Bilgisayarlarda 1500 tl, ekipmanlarda sepette yüzde 25 indirim kampanyası 18 Eylül’e kadar sürüyor. İşte 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Okula hazırlık kampanyası! O bilgisayarlarda yüzde 15 indirim

Bilgisayar markası Monster Notebook'tan okulların açılmasına yönelik yeni bir kampanya geldi. Buna göre ürünlerinde yüzde 15 indirim var. 

Monster Notebook Berlin'de oyun ve deneyim mağazası açıyor!

Monster Notebook yeni genel merkezinin açılışında açıklamalarda bulunan Monster Notebook Kurucu ve Üst Yöneticisi İlhan Yılmaz, "Avrupa’nın en büyük oyun ve deneyim mağazasını açıyoruz." dedi...

Monster Notebook Ankara'da mağaza açacak!

Monster Notebook, Avrupa’nın en büyük oyun bilgisayarı mağazasını Ankara'da açmak için kolları sıvadı. Mağazanın açılışı 13 Ekim'de gerçekleşecek.

Uğur Dumankaya: Yurtdışı satışlarımız yüzde 30 arttı!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya döviz kurundaki artışın yurtdışı satışlarına olumlu etki ettiğini ve konut satışlarını artırdığını belirtti. Dumankaya, "İç satışlardaki düşüşe rağmen yurtdışı satışlarımız %30’lar seviyesine çıktı."

Limakport yurtiçi ve yurtdışında yeni yatırım fırsatları kolluyor!

250 milyon dolar olarak öngörülen inşaat, makine ve ekipman yatırımının yüzde 94'ünü tamamlayan şirket konteyner kapasitesini 1 milyon TEU'ya çıkardı. Limakport, limancılık sektöründe yurtiçi ve yurtdışındaki yeni yatırım fırsatlarını değerlendiriyor...

Türk liman işletmecilerinin yurtdışındaki liman yatırımları artıyor!

Türk liman işletmecilerinin yurtdışındaki yatırımları da hızla artıyor. Türkiye genelinde 4 limanı bulunan ve limancılıkta 2 milyar dolar büyüklüğe ulaşan Yıldırım Holding, yurtdışında liman yatırımlarını sürdürüyor.

Penti yurtdışındaki mağaza sayısını arttıracak!

Geçtiğimiz yılı 400 milyon TL ciro ile kapatan ve bunun yüzde 25’ini ihracattan elde eden Penti, yurtdışı ağırlığını artıracak. Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kariyo, bu yolda yeni şirket avında olduklarınıaçıkladı.

Eczacıbaşı Yapı'nın yurtdışındaki ilk seramik sağlık gereci üretim tesisi açıldı!

VitrA markalı ürünlerini 75’ten fazla ülkeye ihraç eden Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, büyüme stratejisi doğrultusunda yurtdışı yatırımlarını sürdürüyor. Eczacıbaşı Yapı'nın yurtdışındaki ilk seramik sağlık gereci üretim tesisi açıldı.

monster notebook yurtdışı mağazaları Haberi

monster notebook yurtdışı mağazaları

Monster Notebook yeni genel merkezinin açılışında konuşan İlhan Yılmaz, 2000 yılında Türkiye’den çıkan bir dünya markası olma hedefi ile başlayan serüvende Monster Notebook’un bugün Türkiye’nin müşteri memnuniyeti en yüksek bilgisayar markası olduğunu dile getirerek aynı başarıyı tüm dünyada elde etmeyi amaçladıklarını söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Monster Notebook Kurucu ve Üst Yöneticisi İlhan Yılmaz, yeni genel merkezinin açılışında konuştu.

Yüksek performanslı ve dayanıklı dizüstü bilgisayarları kullanıcılara koşulsuz müşteri memnuniyeti prensibi ile sunduklarını dile getiren Yılmaz şunları söyledi:

"20 sene önce çıktığımız bu yolculukta kullanıcılar ile ömür boyu dostluk kurmayı amaçladık, tüm çalışmalarımızı bu titizlikle sürdürdük. Bugün Türkiye’nin en çok bilinen markalarından biriyiz. Bilgisayar markaları arasında müşteri memnuniyeti en yüksek ve en çok teşekkür edilen markayız. Bununla yetinmedik, yurt dışındaki kullanıcılara...