04 / 05 / 2024

montreal seferleri başladı

montreal seferleri başladı

Türk Hava Yolları (THY), Kanada uçuşlarına Toronto’dan sonra bir yenisini daha ekledi. THY’nin ilk Montreal seferi, Pierre-Elliot Trudeau Havaalanı’na inen TK035 sayılı uçakla başladı.

İstanbul-Sivas aktarmasız YHT seferleri başladı

İstanbul-Sivas aktarmasız ekspres Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın (YHT) ilk seferi, düzenlenen tören ile birlikte 08.40'ta başladı. İstanbul-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı seferlerinin ilki, Söğütlüçeşme İstasyonu'ndan yapılıyor.

Hatay tahliye ediliyor! Ücretsiz otobüs seferleri başladı! Başvuru ekranı açıldı!

Havayolu ve otobüs bileti rezervasyon şirketi Obilet, Hatay deprem bölgesinden uzaklaşmak isteyenler için ücretsiz tahliye otobüsünü tanıttı. Online başvuru yapan vatandaşlar, Obilet sponsorluğunda ücretsiz otobüs seferleri ile bölgeden ayrılabiliyor. Afet bölgesinden ücretsiz tahliye otobüsü başvur

Samsun OMÜ Raylı Sistem Hattı seferleri başladı!

Samsun'da OMÜ kampüsü içerisine tramvay seferleri başladı. SAMULAŞ Genel Müdürü Tamgacı konuyla ilgili olarak, "Ulaşım alanında kentimizde bir ilke daha imza attık" dedi.

İstanbul Havalimanı'na İETT ve HAVAİST seferleri başladı!

İstanbul Havalimanı'nda ilk seferlerin yapılmasıyla beraber İETT ve Havaist otobüs seferleri bugün itibariyle başladı

Halkalı-Gebze banliyö Hattı'nda deneme seferleri başladı!

İstanbul'un ulaşım sorununu çözecek olan Halkalı-Gebze banliyö hattında sona çok az kaldı. Trenler gece deneme seferlerine başladı.

Tebriz-Van yolcu treni seferleri yeniden başladı!

PKK'lı teröristler nedeniyle 2015 yılından bu yana gerçekleştirilmeyen Tebriz-Van yolcu treni seferleri yeniden başladı... 

Yeni havalimanına toplu ulaşım deneme seferleri başladı!

Yapımı devam eden İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk toplu ulaşım hizmeti çarşamba günü başladı.

İsviçre’deki Gotthard Base Tüneli'nde seferler başladı!

İsviçre’de isviçre Alp Dağları’nın altından geçen 57 kilometre uzunluğundaki dünyanın en uzun ve derin demiryolu tüneli Gotthard Base’de dün düzenli tren seferleri başladı.

Van Gölü Ekspresi 5 ay sonra yeniden seferlere başladı!

Tatvan-Muş-Bingöl-Ankara arası tren seferleri, beş ay aradan sonra yeniden başladı. Tatvan-Muş-Bingöl (Kale)-Genç-Elazığ-Malatya-Sivas ve Kayseri güzergâhından Ankara’ya sefer yapan Van Gölü Ekspresi, Muş-Tatvan arasındaki demir yolu yenileme çalışmaları

Adliye-Selçuk Üniversitesi tramvay seferleri başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı ve deneme seferleri tamamlanan Alaaddin - Adliye Tramvay Hattı ile hemzemin kavşaklarda iyileştirme çalışması tamamlanan Alaaddin-Selçuk Üniversitesi hattında tramvay seferleri başladı.

Konya-Akşehir arası raybüs seferleri başladı!

Konya’daki Yüksek Hızlı Tren ile koordineli olarak çalışacak, Akşehir ve diğer ilçelerdeki vatandaşları Yüksek Hızlı Tren imkanından faydalandırmak amacıyla başlatılan Akşehir-Konya arasındaki Raybüs seferleri başladı.

Konya'da tramvay deneme seferleri başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, dünyadaki en ileri teknolojinin uygulandığı Alaaddin - Adliye Raylı Sistem Hattı’nda deneme seferleri başlattı.

Konyaray'da deneme seferleri başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, dünyadaki en ileri teknolojinin uygulandığı Alaaddin - Adliye Raylı Sistem Hattı’nda deneme seferleri başlattı. Hattın Alaaddin ile Mevlana Kültür Merkezi arasında tarihi dokuya uygun olarak direk ve tel bulunmuyor.

montreal seferleri başladı Haberi

montreal seferleri başladı


İlk Montreal seferiyle THY Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Gerçek başkanlığında bir grup davetli de Kanada’ya geldi. THY’nin Montreal seferleri nedeniyle, Montreal-Pierre Elliott Trudeau Uluslararası Havaalanı’nda karşılama töreni düzenlendi.


Törene THY Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Gerçek, Havaalanı Üst Yöneticisi (CEO) James Cherry, Montreal Ticaret Odası Başkanı Michael Leblanc, Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü (ICAO) Türkiye Daimi Temsilcisi Büyükelçi Çağatay Erciyes, Türkiye’nin Ottawa Büyükelçisi Tuncay Babalı ve Türk toplumundan kalabalık bir grup katıldı.


DOSTLUĞA KATKI SAĞLAYACAK YENİ BİR KÖPRÜ


THY Yönetim Kurulu Üyesi Gerçek, törende yaptığı konuşmada, "Türkiye ile Kanada arasındaki dostluğa katkı sağlayacak yeni bir köprü daha ekliyoruz. THY olarak yeni bir uçuş noktası daha açarak, ülkelerimiz arasındaki ilişkilerin güçlenmesine katkıda bulunmaktan son derece mutluyuz" dedi.


Dünyanın en önemli şehirlerinden Montreal’i, İstanbul üzerinden dünyaya bağladıklarını...