02 / 05 / 2024

monumento kartal ne zaman teslim

monumento kartal ne zaman teslim

Kartal Monumento daire fiyatları metrekare olarak 6 bin 300 liradan başlangıç gösteriliyor. 3 ay önce yaşamın başladığı Kartal Monumento projesinde banka kredili ödemeler yapılıyor...

Monumento Kartal iletişim!

Monumento Kartal iletişim ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Monumento Kartal projesinde fiyatlar 500 bin TL + KDV'den başlangıç gösteriliyor...

Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Kartal Monumento daire fiyatları!

Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Kartal Monumento daire fiyatları kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Kartal Monumento projesi kapsamında dairelerin 2013'ün sonunda Aralık ayında teslim edilmesi hedefleniyor

Monumento Kartal’da Aralık 2013 tarihinde teslimler başlıyor!

Dünyaca ünlü mimari grup Chapman Taylor ve Türk proje ortağı Movipar Mimarlık tarafından Adalar’a geniş açıdan bakacak şekilde tasarlanmış olan Monumento Kartal’da Aralık 2013 tarihi itibariyle teslim süreci başlıyor...

Monumento Kartal satış ofisi!

Monumento Kartal satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Monumento Kartal projesinde daire fiyatları 329 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin Şubat 2014' te yapılması hedefleniyor...

Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Monumento Kartal fiyat!

İstanbul'un Anadolu Yakasında yer alan Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Monumento Kartal fiyat bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Orhun Kartal ne iş yapıyor? Kaç yaşında?

Türk iş insanı ve yönetici olarak tanınan Orhun Kartal ne iş yapıyor? Orhun Kartal kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

AND Pastel Kartal ne zaman bitecek?

Nakit ödemelerde yüzde 13 indirim uygulanan AND Pastel Kartal projesi İstanbul Kartal ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi'nde hayata geçiriliyor...

AND Kartal ne zaman satışa çıkacak?

7 blok halinde hayata geçirilecek AND Kartal Rezidans'ta 1.595 daire, 42 ofis ve 35 dükkan bulunuyor. Peki AND Kartal ne zaman satışa çıkacak?

DKY Ada Kartal ne zaman teslim?

Toplam 19 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede daire tiplerinin 2+1' den 3+1,5'e kadar farklılık gösteriyor. Peki DKY Ada Kartal ne zaman teslim?

Tual Adalar Kartal ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık göstererek tasarlandığı projede toplam 700 adet daire yer alıyor. Peki Tual Adalar Kartal ne zaman teslim?

Yakacık Hill Kartal ne zaman teslim?

Lokasyona göre Sabiha Gökçen Havalimanı’ na 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daire alanları 77.61 metrekareden başlıyor. Peki Yakacık Hill Kartal ne zaman teslim?

DKY Kartal ne zaman teslim?

Toplam 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen projede 331 adet daire bulunuyor. Proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Peki DKY Kartal ne zaman teslim?

Soğanlık DKY Kartal ne zaman teslim?

Konum bilgisine göre FSM Köprüsü ’ne 25 dakika kadar uzaklıkta yer alan projede 331 adet daire yer alıyor. Peki Soğanlık DKY Kartal ne zaman teslim?

AND Kartal ne zaman teslim?

Toplam arsa alanı 46 bin 597 metrekare olarak belirlenen AND Kartal projesinde toplam 1.595 adet daire yer alacak. Peki AND Kartal ne zaman teslim?

DAP Yapı İstmarina Kartal ne zaman teslim?

5 blok halinde inşa edilen İstmarina Kartal Evleri DAP Yapı imzası ile İstanbul Anadolu Yakası'nda yükseliyor. Peki DAP Yapı İstmarina Kartal ne zaman teslim?

Eagle Residence Kartal ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da tek blok halinde inşa edilen Eagle Residence projesi Selimoğlu İnşaat imzası taşıyor. Peki Eagle Residence Kartal ne zaman teslim edilecek?

DKY Kartal projesi ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatlarının 452 bin TL’den başlangıç gösterdiği DKY Kartal projesi DKY İnşaat imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da yükseliyor. Peki DKY Kartal projesi ne zaman teslim edilecek?

Soğanlık DKY Kartal ev fiyatları ne kadar?

331 adet daireden meydana gelen DKY Kartal projesinde 2+1.5’dan 6+1.5’a kadar farklı daire tipleri yer alıyor. Peki Soğanlık DKY Kartal ev fiyatları ne kadar?

monumento kartal ne zaman teslim Haberi

monumento kartal ne zaman teslim


Monumento projesi İstanbul Kartal'da Kuzeyyıldızı Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Kartal Monumento daire fiyatları öncesinde projeden bahsedelim.


Kartal Monumento projesinde 42 adet daire ve 90 adet home ofis bulunuyor. Tek blok olarak tasarlanan Monumento Kartal projesi 15 katlı olarak inşa ediliyor.


Monumento Kartal projesinin satış ofisi ile 0216 306 01 44 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Monumento Kartal projesi 5 bin 11 metrekare alanda inşa edildi.



Kartal Monumento daire fiyatları!


Kartal Monumento daire fiyatları metrekare olarak 6 bin 300 lira ile 7 bin 200 lira arasında değişiyor. Monumento Kartal projesinde yaşam 3 ay önce başladı.


Banka kredili ödemelerin yapıldığı Monumento Kartal projesinde yüzme havuzu, spor salonu, kapalı otopark, fitness gibi olanaklar yer alıyor.



Kartal Monumento nerede?

Kartal Monumento adres : Milangaz Cad. No:75 Kartal / İstanbul



Kartal Monumento...