29 / 04 / 2024

Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Monumento Kartal fiyat!

Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Monumento Kartal fiyat!

Firma: Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş.

Proje: Monumento Kartal

İstanbul'un Anadolu Yakasında yer alan Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Monumento Kartal fiyat bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...





E5, metro, Pendik Marina, Sabiha Gökçen Havaalanı, ve Anadolu Adalet Sarayı’na yakın konumda yükselen  Monumento Kartal  projesi  İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da yer alıyor.


 Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş. imzasıyla hayat bulan Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Monumento Kartal projesinin satışları devam ediyor. 



Tek blok şeklinde tasarlanan Kartal Monumento projesi 15 kattan meydana geliyor. Proje ilk 11 kata kadar olan kısımda ofisler, sonrasında ise daireler mevcut durumda. 90 adet home ofis ve 42 adet rezidans daireden meydana gelen Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Monumento Kartal fiyat bilgisi şöyle: 



Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Monumento Kartal fiyat: 


Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Monumento Kartal fiyat bilgisi kapsamında projenin fiyatları 73 metrekarelik birimlerde 329 bin liradan başlıyor. 0216 306 01 44 numaralı telefondan Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Monumento Kartal fiyat 'ları hakkında daha detaylıl bilgi edinebilirsiniz. 


Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Monumento Kartal fiyat!


Arsa alanı 5 bin 111 metrekareye yayılan Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Monumento Kartal  projesinde kargo hizmetleri, otopark alanları, kuru temizleme, kuaför ve kurye gibi hizmetler sunuluyor. 


Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Monumento Kartal teslim tarihi: 


Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Monumento Kartal projesinin teslimat süreci 2014 yılının Şubat ayında başlayacak. 




Telefon: 0216 306 01 44

Web adresi: http://www.monumento.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön