09 / 05 / 2024

MOOI Sports Clubbing

MOOI Sports Clubbing

Bugüne dek bildiğiniz spor salonu tanımını kökünden değiştirecek, konsepti ve hizmetleriyle yepyeni bir sayfa niteliğindeki MOOI Sports Clubbing, kapılarını üyelerine açtı...

FIFA 23 ücretsiz oluyor! Oyun severlere müjde gibi müjde geldi! Hemen bakın, bu fırsatı kaçırmayın!

EA Sports tarafından geliştirilen FIFA 23, Game Pass kütüphanesine ekleneceği müjdesi, futbol oyunu tutkunlarını heyecanlandırdı! İşte ayrıntılar...

Honda Africa Twin Adventure Sports 30 Ekim 2022 fiyat listesi!

"Hayallerin Zirvesinde" sloganıyla lanse edilen Honda Africa Twin Adventure Sports fiyatları ne kadar? İşte Honda Africa Twin Adventure Sports 30 Ekim 2022 fiyat listesi...

Yok artık! FIFA 23 yanlışlıkla bir ay önceden erişime sunuldu!

EA Sports, FIFA 23 için çok büyük bir hataya imza attı. Ön satışta olması gereken FIFA 23 yanlışlıkla erişime açıldı. Oyunu satın alan kullanıcılar Ronaldo'yu ve yeni formaları ifşa etti.

Ahde Zemin Sports İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahde Zemin Sports İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahter Vurcan Balkaş ve Erkan Devrez ortaklığında kuruldu.

Boyner, Kuzu Effect AVM'de mağaza açtı!

Boyner, Ankara'nın yaşam merkezi olan Kuzu Effect AVM'de 10. Boyner Sports mağazasını açtı.

Atletico Madrid'den 60 milyon euroluk tesis yatırımı! 

Atletico Madrid, Wanda Metropolitano'nın yanında 42 bin metrekarelik altyapı tesisini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 60 milyon euroluk projenin 47 milyon eurosu wanda sports tarafından karşılanacak.

Yücel Kara: Yaşama spor katıyoruz!

Acarlar Şirketler Topluluğu’nun spor kulübü markası Coliseum, 8 bin üyeye ulaştı. AcarBlu Rezidans’ta açtıklarını söyleyen Coliseum Sports Club Genel Müdür Yardımcısı Yücel Kara, "Yaşama spor katıyoruz." dedi

Fenerbahçe, Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu aldı!

Fenerbahçe Kulübü, Düzce'de 2011'de yapımı tamamlanarak hizmete giren ve 25 yıllığına devredilen Resort ve Sports Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu aldı.

Flex Life Studio Mavişehir Sports International'da tanıtıldı!

BYY İnşaat tarafından hayata geçirilen İzmir Çiğli'deki Flex Life Studio projesi Mavişehir Sports International'da kurduğu stant ile tanıtıldı.

Ülker Sports Arena'da Fenerium mağazası açıldı

Fenerbahçe Kulübünün lisanslı ürünlerini taraftarlarla buluşturan Fenerium'un basketbol konseptli mağazası Ülker Sports Arena'da açıldı.

My Newwork projesinde anlaşmalı bankalardan kredili ödeme fırsatıyla!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen My Newwork lokasyon olarak My Prestige ile Fenerbahçe Ülker Sports Arena projelerine yakın bir mesafede yer alıyor. My Newwork projesi İstanbul Ataşehir'de inşa ediliyor.

My Newwork Ağaoğlu'nda teslimler 2017'de gerçekleşecek!

My Prestige ile Fenerbahçe Ülker Sports Arena projelerine yakın bir konumda bulunan proje İstanbul Ataşehir'de inşa ediliyor. My Newwork projesinde Odeabank, İş Bankası ve Vakıf Bank'tan kredi kullanılabiliyor.

My Newwork Ağaoğlu projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin 40 dolara!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Ataşehir'de yükseliyor. Teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanan My Newwork projesi lokasyon olarak My Prestige ile Fenerbahçe Ülker Sports Arena projelerine yakın bir alanda yer alıyor.

MOOI Sports Clubbing Haberi

MOOI Sports Clubbing

Sahibi Doris Dağıstanlı’nın içeri giren herkesin kendisini yıldız gibi hissetmesi için tasarladığı MOOI Sports Clubbing, Mart 2013 itibariyle kapılarını üyelerine açtı. 3 kattan oluşan ve toplam 2 bin metrekare kullanım alanına sahip spor merkezi, sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da birçok yeniliğe ev sahipliği yapacak. MOOI, VIP hizmetlerin spor, yaratıcı tasarım ve müzikle buluşarak, bağımlılık yaratacak bir hayat tarzına dönüştüğü “clubbing” anlayışını sporseverlerin hayatına sokmaya hazırlanıyor.

Tasarımı ünlü mimar Kenan Özcan’ın yaptığı MOOİ’nin duvarlarını dünyaca ünlü Türk ressamı İsmail Acar’ın tabloları süslerken, girişte ziyaretçileri sanatçı Gencer Yüzer’in yeniden yorumladığı ve beyaz mermerden yaptığı Myron’s Diskobol heykeli karşılıyor. Kendi alanında uzman doktorların gözetiminde spor yapma olanağı bulacağınız MOOİ, bu konuda da Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. MOOI’de sağlık durumunu bir kez daha gözden...