27 / 04 / 2024

MOOI Sports Clubbing, spora bakışı değiştirecek konseptle açıldı!

MOOI Sports Clubbing, spora bakışı değiştirecek konseptle açıldı!

Bugüne dek bildiğiniz spor salonu tanımını kökünden değiştirecek, konsepti ve hizmetleriyle yepyeni bir sayfa niteliğindeki MOOI Sports Clubbing, kapılarını üyelerine açtı...



Sahibi Doris Dağıstanlı’nın içeri giren herkesin kendisini yıldız gibi hissetmesi için tasarladığı MOOI Sports Clubbing, Mart 2013 itibariyle kapılarını üyelerine açtı. 3 kattan oluşan ve toplam 2 bin metrekare kullanım alanına sahip spor merkezi, sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da birçok yeniliğe ev sahipliği yapacak. MOOI, VIP hizmetlerin spor, yaratıcı tasarım ve müzikle buluşarak, bağımlılık yaratacak bir hayat tarzına dönüştüğü “clubbing” anlayışını sporseverlerin hayatına sokmaya hazırlanıyor.

 

Tasarımı ünlü mimar Kenan Özcan’ın yaptığı MOOİ’nin duvarlarını dünyaca ünlü Türk ressamı İsmail Acar’ın tabloları süslerken, girişte ziyaretçileri sanatçı Gencer Yüzer’in yeniden yorumladığı ve beyaz mermerden yaptığı Myron’s Diskobol heykeli karşılıyor. Kendi alanında uzman doktorların gözetiminde spor yapma olanağı bulacağınız MOOİ, bu konuda da Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. MOOI’de sağlık durumunu bir kez daha gözden geçirmek isteyen üyeler, INCA (İstanbul Nörocerrahi ve Ağrı Merkezi) doktorları tarafından ücretsiz muayene ediliyor, muayene eden doktor spor müdürüyle görüşerek üyeye özel spor programını hazırlıyor.


MOOI Sports Clubbing, spora bakışı değiştirecek konseptle açıldı! 


MOOI’nin Kick Boks sınıflarının başında, Kick Boks K-1 dünya şampiyonu Birol Topuz bulunuyor. MOOI üyeleri alanında uzman antrenörlerden alacakları derslerin yanı sıra, bir Dünya Şampiyonu ile çalışma fırsatı da buluyor.

 

MOOI’de kick-box’un yanı sıra, Pilates, Crossfit, TRX antrenmanı, Personal Training hizmetleri de mevcut. Hamile üyelere özel programlar ile MOOI’de doğum öncesi ve sonrası, fit ve sağlıklı kalmak da mümkün olacak.

 

Türkiye’de ilk kez ve yalnızca MOOI’de uygulanacak ISOGEI tekniği ile üyelerin ameliyatsız yüz ve vücut gerdirme teknolojisinde dünya standartlarında hizmet alma imkanı buluyor. 

 

Modanna, U2, Metallica gibi dünyaca ünlü yıldızların konserlerinde kullandığı ‘Meyer’ marka ses sistemine sahip MOOI, kendisi için hazırlanan özel müziklerle üyelerine bu tarifi mümkün olmayan deneyimi yaşatıyor. Ayrıca MOOI, yalnızca üyelerine özel olarak düzenlenecek ve şehrin en görkemli partileri olarak anılacak organizasyonlara da ev sahipliği yapacak ve katılımcılara Ministry of Sound London DJ performansları sunacak.


MOOI Sports Clubbing, spora bakışı değiştirecek konseptle açıldı! 


MOOI üyelerini karşılayan lounge alanındaki barda, Doris Dağıstanlı tarafından hazırlanan ev yapımı protein barların yanı sıra, üyelerin sportif beslenme alışkanlıklarını destekleyecek, ünlü şef Maksut Aşkar tarafından hazırlanmış, modern ve lezzetli menüler de sunuluyor.


Geri Dön