09 / 05 / 2024

Doris Dağıstanlı

Doris Dağıstanlı

Bugüne dek bildiğiniz spor salonu tanımını kökünden değiştirecek, konsepti ve hizmetleriyle yepyeni bir sayfa niteliğindeki MOOI Sports Clubbing, kapılarını üyelerine açtı...

Hıllmen Group Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıllmen Group Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Anzor Kartoev ve Sami Dağıstanlı ortaklığında kuruldu.

Metro Mep A.Ş Merkezi Gürcistan İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Metro Mep A.Ş Merkezi Gürcistan İstanbul Merkez Şubesi bugün Beykoz'da bin TL sermaye bedeli ile Oya Dağıstanlı tarafından açıldı.

Serdar Bilgili ve Michael Shvo'nun ortaklığı bozuldu!

Posta gazetesi yazarı Müge Dağıstanlı, Serdar Bilgili ile yakın dostu Amerikalı Emlak Kralı Michael Shvo'nun ortaklığının bozulduğunu yazdı.

Mozaik34 Gayrimenkul Sağlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mozaik34 Gayrimenkul Sağlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Jana Fleyfel ve Muhittin Cemil Dağıstanlı ortaklığında kuruldu.

Hada Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hada Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hanife Dağıstanlı tarafından kuruldu. 

Doris Hofer ve Fatih Dağıstanlı arasında ev krizi!

Türkiye'de yaşayan İsviçreli spor eğitmeni Doris Hofer ve eski eşi organizasyon şirketi sahibi Fatih Dağıstanlı arasında ev krizi yaşandı. Hofer'a devredilmesi gereken Arnavutköy'deki lüks dubleks villanın satıldığı öğrenildi.

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi, Mustafa Dağıstanlı Şube Müdürlüğü'nde 15 milyon TL sermaye ile 2 Şubat'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Altıntepsi Mahallesi'nde açıldı.

Mehmet Dağıstanlıoğlu Martı Otel Marmaris Şube müdürü oldu!

Martı Otel İşletmeleri bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Mehmet Dağıstanlıoğlu'nun Martı Otel Marmaris Şube Müdürü olduğunu bildirdi. Martı Otel İşletmeleri tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Hatay'da kilise restorasyonu çalışması!

Hatay"ın Yayladağı ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Kemal Dağıstanlı, Ortodoks Kilisesi"nin Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore edileceğini, böylece ilçe turizmi ve ekonomisine katkı sağlanacağını bildirdi

Tekirdağ'da 61 arsa satılacak

Tekirdağ'a bağlı Merkez, Çerkezköy, Hayrabolu ve Malkara'da bulunan arsa, tarla, bahçeli kerpiç ev ve ham toprak satışı için Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 8 - 28 Nisan tarihleri arasında ihale yapılacak. Satışa çıkarılan araziler, 91 metrekare il

Samsun'da arsa satılacak

Samsun'a bağlı Çarşamba Dikbıyık Aşağı Güzpınar Mahallesi'nde bulunan arsa, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 30 Nisan'da yapılacak ihale ile satılacak.

Manisa'da 18 arsa satılacak

Manisa'ya bağlı Merkez'de bulunan bahçe, ev ve avlusu, kargir ev ve avlusu ile ham toprak Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 3 Nisan'da yapılacak ihale ile satılacak. Satışa çıkarılan araziler, 334 metrekare ile 3 bin 370 metrekare arasında değişiyor.

KİPTAŞ, Maltepe Konutları ikinci etabı 14 Nisan'da satışa çıkaracak!

KİPTAŞ Maltepe'de inşa edeceği ikinci etapta bulunan 1.276 konutu 14 Nisan'da satışa çıkaracak. Satışın lansmanı 14 Nisan'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane binasında Başkan Kadir Topbaş'ın katılımıyla gerçekleştirilece

Doris Dağıstanlı Haberi

Doris Dağıstanlı

Sahibi Doris Dağıstanlı’nın içeri giren herkesin kendisini yıldız gibi hissetmesi için tasarladığı MOOI Sports Clubbing, Mart 2013 itibariyle kapılarını üyelerine açtı. 3 kattan oluşan ve toplam 2 bin metrekare kullanım alanına sahip spor merkezi, sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da birçok yeniliğe ev sahipliği yapacak. MOOI, VIP hizmetlerin spor, yaratıcı tasarım ve müzikle buluşarak, bağımlılık yaratacak bir hayat tarzına dönüştüğü “clubbing” anlayışını sporseverlerin hayatına sokmaya hazırlanıyor.

Tasarımı ünlü mimar Kenan Özcan’ın yaptığı MOOİ’nin duvarlarını dünyaca ünlü Türk ressamı İsmail Acar’ın tabloları süslerken, girişte ziyaretçileri sanatçı Gencer Yüzer’in yeniden yorumladığı ve beyaz mermerden yaptığı Myron’s Diskobol heykeli karşılıyor. Kendi alanında uzman doktorların gözetiminde spor yapma olanağı bulacağınız MOOİ, bu konuda da Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. MOOI’de sağlık durumunu bir kez daha gözden...