09 / 05 / 2024

MOOI Spor klübü

MOOI Spor klübü

Bugüne dek bildiğiniz spor salonu tanımını kökünden değiştirecek, konsepti ve hizmetleriyle yepyeni bir sayfa niteliğindeki MOOI Sports Clubbing, kapılarını üyelerine açtı...

Gençlik ve Spor Bakanlığı duyurdu! Bakanlık personel alımı yapacak...

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde personel alımı gerçekleştirileceği açıklandı. Buan göre, yapılan açıklama kapsamın başvuru şartları ve başvuru nitelikleri nelerdir?

Karşıyaka’da yeni stat konusu gündemden düşmüyor!

İzmir'de 25 sene boyunca kendi stadının yapılmasını bekleyen kentin en köklü spor kulübü Karşıyaka, yıllardır atıl kalan projeyi hayata geçirmek için girişimlerini hızlandırdı. Kulüp, eski Karşıyaka İlçe Stadı'nın yerine yapılacak projeyi yeniden eline aldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı sürpriz bir kararla personel alımı yapacak! Son başvuru günü yarın! Acele edin!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. 6 Ekim’de başlayan başvurular 10 Ekim’de sona erecek.

Düşler Vadisi, depreme en dayanıklı bölge inşa ediliyor! Galatasaray projeden toplam 2.8 milyar TL kazanacak!

Riva'da inşa edilen Düşler Vadisi projesinin 2-3 sene içinde tamamlanacağı belirtildi. Düşler Vadisi, depreme en dayanıklı bölge inşa ediliyor! Galatasaray projeden toplam 2.8 milyar TL kazanacak!

Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübüne sponsor oldu!

Hayata geçirdiği projelerle sektörün lider firmaları arasında yer alan Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübünün futbol takımlarına forma göğüs sponsoru oldu.

Aziz Yıldırım, Bodrum Yalıkavak’taki evini kızlarına bıraktı!

Şampiyonluğu kılpayı kaçıran Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanları arasında yer alan Aziz Yıldırım, gözde tatil beldesi Bodrum Yalıkavak’ta bulunan evini kızlarına bıraktı.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Mudanya'nın Çağrışan ve Göynüklü bölgesinde imar düğümü!

Sınırları Mudanya’ya bağlı olan Çağrışan-Göynüklü bölgesinin imar planları yılan hikayesine döndü. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin bölge için hazırladığı imar planları 7 defa mahkemeden döndü. Yeni planlar ise Haziran ya da Temmuz gibi hazır olacak...

Fatih Karagümrük'e yeni stat müjdesi!

Fatih Karagümrük Spor Klübü Başkanı Süleyman Hurma, futbol takımı için yeni stat çalışmalarında olumlu gelişmeler yaşandığını dile getirdi.

Next Level AVM Kar Spor’u bünyesine kattı!

Next Level AVM son olarak Türkiye’nin kayak, snowboard, outdoor, kamp ve spor malzemeleri markası Kar Spor’u bünyesine kattı.

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü ile anlaşmasını yeniledi!

FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Yapılan anlaşmaya göre; FuzulEv, mavi beyazlı takımın 2020- 2021 sezonu boyunca isim sponsorluğunu üstlenecek.

Karşıyaka Spor Kulübü altyapı tesisi için onay aldı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Büyükkarcı, Mavişehir'de yapmayı düşündükleri altyapı tesisi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'la görüştüklerini ve gereken onayı aldıklarını açıkladı...

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

MOOI Spor klübü Haberi

MOOI Spor klübü

Sahibi Doris Dağıstanlı’nın içeri giren herkesin kendisini yıldız gibi hissetmesi için tasarladığı MOOI Sports Clubbing, Mart 2013 itibariyle kapılarını üyelerine açtı. 3 kattan oluşan ve toplam 2 bin metrekare kullanım alanına sahip spor merkezi, sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da birçok yeniliğe ev sahipliği yapacak. MOOI, VIP hizmetlerin spor, yaratıcı tasarım ve müzikle buluşarak, bağımlılık yaratacak bir hayat tarzına dönüştüğü “clubbing” anlayışını sporseverlerin hayatına sokmaya hazırlanıyor.

Tasarımı ünlü mimar Kenan Özcan’ın yaptığı MOOİ’nin duvarlarını dünyaca ünlü Türk ressamı İsmail Acar’ın tabloları süslerken, girişte ziyaretçileri sanatçı Gencer Yüzer’in yeniden yorumladığı ve beyaz mermerden yaptığı Myron’s Diskobol heykeli karşılıyor. Kendi alanında uzman doktorların gözetiminde spor yapma olanağı bulacağınız MOOİ, bu konuda da Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. MOOI’de sağlık durumunu bir kez daha gözden...