22 / 07 / 2024

moore

moore

Turizmde devler ligine giren Türkiye' nin tanıtım yüzü, Hollywood yıldızı Julianne Moore oldu. Moore şu sıralar Los Angeles' ta, Türkiye'nin yeni tanıtım filminin çekimlerini gerçekleştiriyor...

Robyn Moore Malibu'da 17.5 milyon dolara ev aldı!

Ünlü oyuncu Mel Gibson'ın eski eşi Robyn Moore, 17.5 milyon dolara okyanus manzaralı, gösterişli bir ev satın aldı.  

Demi Moore banyosunu neden ofise çevirdi?

Hollywood'un dünyaca ünlü yıldızları arasında olan Demi Moore, yine en çok takip edilen isimlerden biri... Bunun nedeni de banyosunu ofise çevirmesi.

Demi Moore New York'taki evini 45 milyon dolara sattı!

Hollywood yıldızı 54 yaşındaki Demi Moore, New York'taki Central Park'a bakan tripleks villasını sattı. Moore, 75 milyon dolar istediğini evini 45 milyon dolara sattı.

Guangzhou Evergrande Kulübü futbol tesisi ile dikkat çekiyor!

Çin’in en büyük kulübü Guangzhou Evergrande sadece yeşil sahadaki başarılarıyla değil tesisleriyle de dikkat çekiyor. Bu devasa tesisin içinde Pele, Bobby Moore ve Socrates gibi efsanelerin heykelleri bulunuyor.

İstanbul Finans Merkezi projesine İngiltere'den destek!

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, İstanbul Finans Merkezi (İFM) Projesi'ni desteklediklerini belirterek, iki ülkenin gücünü birleştirmesi halinde ortaya çıkacak sinerjiyle İstanbul'un önemli bir finans merkezi haline geleceğini söyledi.

Kayseri'deki tarihi binalar korunuyor!

İngiltere Büyükelçisi Richard Moore, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Moore, "Türkiye'nin en iyi örneği olarak inanılmaz gelişmiş bir kent oldu. Özellikle tarihi binaları iyi koruyorsunuz ve bundan çok etkilendim" dedi

Michael Moore'dan Donald Trump protestosu!

ABD başkanlığı aday adayı Donald Trump, ünlü yönetmen Michael Moore'ın gazabına uğradı. ABD'li belgeselci Michael Moore, New York'taki Trump Tower binasının önüne giderek, "Hepimiz Müslümanız" yazılı bir pankartla eylem yaptı.

Richard Moore: 3 havaalanına odaklandık!

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Moore, Türkiye ve İngiltere arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesinde geniş bir yelpaze bulunduğunu belirterek, 3. havaalanı, enerji gibi gelişmelere odaklandıklarını kaydetti.

İstanbul finans merkezi olmak için çok iyi konumda!

Birleşik Krallık Büyükelçisi Richard Moore, bugün itibarıyla Londra ve Uzakdoğu arasında bir finans merkezi olmadığına dikkat çekerken "Bence İstanbul finans merkezi olmak için çok iyi bir konumda yer alıyor" dedi.

Gary Moore: Artık sokak boşsa lambalar yanmayacak!

Kerim Ülker Sabah Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde Cisco'nun Dünya Başkanı ve Operasyondan Sorumlu Müdürü (COO) Gary Moore ile yaptığı röportaja yer verdi. Cisco Başkanı Moore, "Artık sokakta boşa lamba yanmayacak" diyor...

Richard Moore: Türkiye'deki altyapı projeleriyle ilgiliyiz!

Büyükelçi Richard Moore, İngiliz firmalarının Türkiye'deki büyük altyapı projelerine de ilgi duyduğunu belirtti. Moore, "büyük inşaat yatırımları da İngiliz şirketlerin ilgi alanına girebilir." şeklinde konuştu.

TÜMAŞ ile İngiliz inşaat şirketi RMJM arasında mutabakat zaptı imzalandı!

Türk Mühendislik Müşavirlik Ve Müteahhitlik Anonim Şirketi (TÜMAŞ) ile İngiliz inşaat şirketi RMJM arasında mutabakat zaptı imzalandı. Düzenlenen törene Büyükelçi Richard Peter Moore ve iki mühendislik şirketinin yetkilileri katıldı...

Richard Moore: Finans Merkezi Avrupa için de faydalı!

Londra'nın İstanbul'a bu alandaki tecrübesinin aktarılması yönünde çaba gösterdiklerini anlatan İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, İstanbul'un uluslararası ve bölgesel finans merkezi olmasının Londra ve Avrupa için de faydalı olacağını belir

moore Haberi

moore


Turizmde devler ligine giren Türkiye'nin tanıtım yüzü, Hollywood yıldızı Julianne Moore oldu. Moore şu sıralar Los Angeles'ta, Türkiye'nin yeni tanıtım filminin çekimlerini gerçekleştiriyor.


AA muhabirinin Bakanlık yetkililerinden edindiği bilgiye göre, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in, geçtiğimiz günlerde Turizmciler Yatırım Derneğinde bahsettiği, Türkiye'nin tanıtım yüzü için bir Hollywood yıldızı seçildi. 


Asya ile Avrupa'nın kesişim noktası olan Türkiye, doğal, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle son yıllarda dünya turizminin önemli bir  aktörü haline geldi.


Bölgedeki siyasi krizlere rağmen "medeniyetlerin beşiği" sıfatını güçlendiren, çok zengin kültürel ve tarihi bir mirasa sahip olan ülkemiz, eşsiz doğal güzellikleriyle birlikte değerlendirildiğinde, turizm potansiyeli bakımından dünyanın en önemli ülkelerinden biri durumunda.


Bu potansiyeli daha fazla değerlendirmek isteyen Kültür ve Turizm Bakanlığı da geçen yıl olduğu gibi bu yıl da tanıtım kampanyalarına...