07 / 05 / 2024

mootrin v benzin fiyatları 26 nisan

mootrin v benzin fiyatları 26 nisan

Motorine bayram indirimi haberi geldi. Akaryakıt istasyonlarında 22 lira 01 kuruştan satılan mazota yapılacak son dakika indirimi açıklandı. Sektör kaynakları '5 liralık indirim' beklentisiyle ilgili de durumu açıklığa kavuşturdu. İşte akaryakıta bayram indirimiyle ilgili detaylar..

G V M Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

G V M Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Adıgüzel, Emirhan Velioğlu ve Merve Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Bakırköy'de 14.9 milyon TL'ye icradan satılık benzin kulübesi hissesi!

Bakırköy 18. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Bakırköy ilçesi, Kartaltepe Mahallesi, 62 ada, 46 parselde yer alan kargir benzin satış kulübesi hissesini 14 milyon 917 bin TL'ye icradan satıyor...

Elazığ Dilek Apartmanı neden V şeklinde yıkıldı?

Elazığ'da meydana gelen depremde V şeklinde yıkılan Dilek Apartmanı, depremin simge binalarından oldu. Bir bina neden V şeklinde yıkılır? 

İsra Holding'den Başakşehir'e V Mall projesi geliyor!

İsra Group A.Ş. ve V Mall A.Ş. tarafından Başakşehir’de, yaklaşık 100 milyon TL yatırımla Emlak Konut'tan aldığı arsa üzerinde bölgenin en büyük ve kapsamlı Alışveriş ve Yaşam Merkezi hayata geçirilecek. Projenin adı V Mall olacak...

İran'da benzin zammından elde edilen gelir 18 milyon aileye dağıtılacak!

İran'da geniş çaplı protestolara neden olan benzin zammının ardından duyurulan sosyal yardımların ilk aşaması kapsamında milyonlarca aileye 27.5 lira ile 102.5 lira arası destekte bulunuldu.

Adana Karaisalı'da 6.4 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

Karaisalı İcra Dairesi Müdürlüğü, Adana ili, Karaisalı ilçesi, Selampınar Mahallesi, 354 ada, 5 parselde yer alan benzin istasyonunu 6 milyon 421 bin 661 TL'ye icradan satıyor...

V Orman lansman öncesi Körfezli yatırımcılara tanıtıldı!

Dubai Cityscape fuarına katılan İsra Holding, V Orman’ı lansman öncesi Körfezli yatırımcılara tanıttı. Yabancı alıcılar V Orman’a büyük ilgi gösterdi...

Vıctorıa Turizm Taşımacılık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vıctorıa Turizm Taşımacılık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Anamohammad Gharehdashlı, Ehsan Zandı, İbrahim Halil Satıcı ve Yaşar Özbey ortaklığında kuruldu.

Strukton Immersion Projects B.V. Merkezi Hollanda İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Strukton Immersion Projects B.V. Merkezi Hollanda İstanbul Merkez Şubesi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Grand Vıp Suite Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Grand Vıp Suite Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Alper Aykut ve Emel Aslan ortaklığıyla kuruldu.

Kıvılcım Otel Kuyumculuk ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıvılcım Otel Kuyumculuk ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özen tarafından kuruldu... 

Trabzon Akçaabat'ta 6.4 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

Akçaabat İcra Dairesi, Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulunan benzin istasyonunu 6 milyon 474 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 26 Temmuz günü gerçekleşecek.

Boğaziçi'nin yeni Reina'sı Oligark, Kıvılcım Kocabıyık'a ait!

Boğaziçi'nde yeni mekanlar açıldı ve açılmaya devam ediyor. Kıvılcım Pınar Kocabıyık'a ait 5 bin metrekarelik yeni mekanda onlardan biri.

mootrin v benzin fiyatları 26 nisan Haberi

mootrin v benzin fiyatları 26 nisan

Mart ayında fiyatı en fazla artan ürün yüzde 32,67 ile motorin oldu. Mart ayının zam şampiyonu mazot oldu. Mart ayında en fazla pahalanan ürünler, motorin yüzde 32,67, benzin yüzde 24,41 oldu. Artan mozt fiyatları sürücülerin alım gücünü zorlarken akaryakıta artan bütçe arttı. 1 Ocak 2022'de 11 lira 51 kuruş olan motorin 26 Nisan tarihi itibarıyla 22 lira 01 kuruştan sürücülere satılıyor. Aşırı artan mazot fiyatlarında bayramın da yaklaşmasıyla indirim beklentisi oluştu. Sürücüler indirimin '5 lira olmasını' bekliyordu. Motorine ve benzine indirim geldi mi son fiyat kaç lira oldu sorusu günbegün araştırılmaya başladı. Sonunda beklenen açıklama geldi.

MOTORİNE İNDİRİM YÜZ GÜLDÜRMEDİ

Ramazan bayramı yaklaşırken milyonlarca insan bayram ziyareti için önümüzdeki Cuma gününden itibaren yollara dökülecek. Son dönemde 20 lirayı aşan mazot fiyatında indirim bekleniyordu. Akaryakıt sektörü kaynaklarından alınan son...