29 / 04 / 2024

Mor Uluslararası Ticaret ve Danışmanlık Anonim Şirketi

Mor Uluslararası Ticaret ve Danışmanlık Anonim Şirketi

Mor Uluslararası Ticaret ve Danışmanlık Anonim Şirketi, 28 Ocak 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Songül Bayram tarafından kuruldu...

Asaf Uluslararası Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asaf Uluslararası Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Dilfuza Khudoyberganova tarafından kuruldu.

Proficient Gayrimenkul Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proficient Gayrimenkul Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Kocaman tarafından kuruldu.

Bebek Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Bebek Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi Bebek’te 50.000,00 TL sermaye bedeli ile T. Mükemmel Sarımsakcı tarafından kuruldu.

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

Matrix Trading Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matrix Trading Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Muaz Mehiş tarafından kuruldu.

Magna Global İnşaat Ve Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Magna Global İnşaat Ve Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Erdinç Göcek tarafından kuruldu.

Foreyn Kapital Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foreyn Kapital Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ece Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Ruhama Group Uluslararası Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ruhama Group Uluslararası Ticaret İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Muhammad Şarafatullah ve Mustafa Çoşkun ortaklığında kuruldu.

Zangar İnşaat Uluslararası Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Zangar İnşaat Uluslararası Ticaret Sanayi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Maulen Kospanov, Mustafa Tuncay Marlalı ve İbrahim Pala ortaklığında kuruldu.

Bahar House Gayrimenkul Danışmanlık Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahar House Gayrimenkul Danışmanlık Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Niyazkılıç Niyaz tarafından kuruldu.

Ehsan Uluslararası Dış Ticaret Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ehsan Uluslararası Dış Ticaret Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Ehsan MEhralı tarafından kuruldu.

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Dunya Taşkın Köroğlu tarafından kuruldu.

Bi Group Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bi Group Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohammad Hosseın Imanıanı ve Zeynel Nazlı ortaklığında kuruldu.

Mor Uluslararası Ticaret ve Danışmanlık Anonim Şirketi Haberi

Mor Uluslararası Ticaret ve Danışmanlık Anonim Şirketi

50 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü gayrimenkul danışmanlığı yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Şişli Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi NO:11 Terrace Fulya C1-75 adresinde faaliyete geçirildi. 28 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Songül Bayram tarafından...