18 / 05 / 2024

Morondi otoyol köprüsü yıkım

Morondi otoyol köprüsü yıkım

İtalya'nın Cenova kentinde, 11 ay önce kısmen çökmesi sonucu 43 kişinin öldüğü Morandi otoyol köprüsünden geriye kalanlar yok edildi.

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor! İşte Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri

Seçimlerin ardından yaşanan zam rüzgarı devam ediyor. Şimdi de  köprü ve otoyollara zam gelmesi bekleniyor. Peki Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri ne kadar olacak? İşte geçiş ücretleri...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında son durum ne?

18 Mart 2022 tarihinde hizmete açılması planlanan 1915 Çanakkale Köprüsü, Avrupa'yı Asya'ya bağlayan otoyol zincirinin en önemli halkası olacak

1915 Çanakkale Köprüsü ile İstanbul Boğazı geçişine yeni alternatif!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi’nin yapımını üstlenen ortaklık Çanakkale Otoyol ve Köprüsü İnşaat Yatırım ve İşletme A.Ş. (ÇOK A.Ş.) proje ile ilgili açıklamalar yaptı.  

Rusya ile Çin'i birleştiren ilk otoyol köprüsünün inşası tamamlandı!

Rusya ile Çin'i Amur Nehri üzerinden birleştiren ilk otoyol köprüsünün inşaatı tamamlandı. 300 milyon dolara mal olan köprü projesinin Nisan 2020'de hizmete girmesi planlanıyor.

1915 Çanakkale Köprüsü 2022 yılında tamamlanacak!

Ulaştırma sektörünün üçüncü büyük yatırımı 1915 Çanakkale Köprüsü hızla ilerliyor. Köprü ve otoyol istikametindeki araziler adeta kapanın elinde kalıyor. Proje 2022 yılında tamamlanacak. Bölgenin tamamı yatırımcının odağında olacak...

İtalya'daki facia köprüsü yıkıldı!

İtalya'nın Cenova kentindeki 43 kişinin öldüğü otoyol köprüsü patlayıcılarla yıkıldı.

İtalya'daki Morondi otoyol köprüsü yıkıldı!

İtalya'nın Cenova kentinde, 11 ay önce kısmen çökmesi sonucu 43 kişinin öldüğü Morandi otoyol köprüsünden geriye kalanlar yok edildi.

'Osmangazi Köprüsü satılacak' iddiasına cevap!

Otoyol Yatırım ve İşletme AŞ Üst Yöneticisi Yavuz Batum, Osmangazi Köprüsü'nün satılacağı iddialarına ilişkin dikkat çeken bir cevap verdi. 

Çanakkale 1915 köprüsü Marmara'ya değer katacak!

Mart ayında temeli atılan Çanakkale 1915 Köprüsü dünyanın en uzun köprülerinden biri olacak. Köprü devreye alındığında Marmara Bölgesi’nin ring halinde dolaşılmasını sağlayacak olan otoyol projesinin son ayağı da tamamlanacak.

Çanakkale Otoyol Ve Köprüsü İnşaat Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çanakkale Otoyol Ve Köprüsü İnşaat Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 64 milyon TL sermaye ile açıldı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün ön proje çalışmalarında sona gelindi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 1915 Çanakkale Köprüsü ve otoyol kesimine ilişkin ön proje çalışmalarında son aşamaya gelindiğini söyledi.

Tekno Maccaferri'den YSS Köprüsü'ne özel istinat duvarı!

Dünyanın en geniş ve en yüksek kulesine sahip asma köprüsü olarak adından söz ettiren Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyol Projesi’nde, Tekno Maccaferri tarafından özel olarak imalatı yapılan istinat duvarı uygulaması gerçekleştirildi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü için günde 25 bin ton asfalt üretiliyor!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve bu köprü ile bağlantılı Kuzey Marmara Otoyol Projesi’nde, 1 adet Benninghoven ECO 3000 ve 2 adet Benninghoven ECO 4000 model asfalt plenti hizmet veriyor.

Morondi otoyol köprüsü yıkım Haberi

Morondi otoyol köprüsü yıkım

Avrupa'nın beklediği patlama, bu sabah gerçekleşti.İtalya'nın Cenova kentinde, 11 ay önce kısmen çökmesi sonucu 43 kişinin öldüğü Morandi otoyol köprüsünden geriye kalanlar yok edildi.

Posta'da yer alan habere göre; köprünün 4500 ton beton ve çelikten oluşan iki büyük kulesi, uzmanlar tarafından patlayıcılarla havaya uçuruldu.Operasyondan önce patlama sonrası toz yayılmasını önlemek için kulelerin etrafına su tankları konuldu. Patlama yerinin 300 metre çapındaki yollar da kapatıldı ve binlerce insanın bölgeyi terk etmesi istendi.