11 / 05 / 2024

mortgage devretme işletmi

mortgage devretme işletmi

Mortgage kredisiyle alınan ev mortgage bitmeden satılabilir mi? Mortgage kredinizi bir başkasına devredebilir misiniz? sorularının cevaplarını merak ediyorsanız öğrenmek için haberimizi inceleyebilir ve bu konuyla alakalı bilgi edinebilirsiniz..

Freddie Mac 30 yıllık mortgage oranlarının yüzde 7,29'a düştüğünü açıkladı!

ABD konut piyasasındaki ihtiyatlı iyimser havanın ortasında Freddie Mac, 30 senelik sabit oranlı mortgage (FRM) için ortalama oranın yüzde 7.29'a gerilediğini açıkladı.

Endeksa’dan yenilikçi mortgage deneyimi!

Ülkemizde otomatik gayrimenkul değerleme sunan ilk ve tek platform olan Endeksa, hızlı, kolay ve yenilikçi Mortgage deneyimi sunuyor...

ABD'de kiralar ve mortgage ödemeleri için 45 milyar dolarlık kaynak ayrıldı!

ABD senatosu tarafından onaylanan mali teşvik paketi kapsamında, düşük gelirli hanelerin kiraları ve mortgage ödemeleri için 45 milyar dolarlık kaynak ayrıldı. Kirasını ödemeyenler için icra yasağı Eylül 2021'e kadar uzatıldı. 

Konutta 'devir' dönemi!

Konutta ikinci el olarak kayıtlara giren satış, aslında taşıtta olduğu gibi bir bedel karşılığı devretme işlemi oluyor.

Mortgage sistemi nasıl işliyor?

Krediyle ev alacak vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biri de mortgage sistemi. Peki mortgage sistemi nasıl işliyor?

Garanti BBVA Mortgage'den Önce Sabit Sonra Değişken Faizli Mortgage!

Garanti BBVA Mortgage, yeni bir ev sahibi olmak isteyenlere 'Önce Sabit Sonra Değişken Faizli Mortgage' ürünüyle avantajlı konut kredisi imkânı sağlıyor..

Mortgage sistemi nasıl işler?

Ev almak isteyenler genellikle mortgage ile ev sahibi oluyor. Peşin parası olmayan vatandaş bankaya bunun için başvuru yapıyor. Peki mortgage sistemi tam olarak nasıl işliyor?

Yeşil Mortgage projeler için 540 milyon liralık finansman!

Garanti Bankası ve International Finance Corporation arasında 5 yıl vadeli 150 milyon dolar karşılığında yaklaşık 540 milyon lira tutarında sözleşme imzalandı. Finasnman çevre dostu binalar için kullanılacak.

İngiltere'de konut fiyatları artış hızı değişmedi!

Mortgage Bankası Halifax tarafından hazırlanan verilere göre, İngiltere'de konut fiyatlarında yıllık bazda artış hızı değişmedi. Nisan ayında fiyatlar yıllık yüzde 3,8 artış gösterdi.

İslami mortgage için çalışmalar hızlandı!

Konut sektöründeki İslami mortgage çalışmalarının hızlanması ve yabancılara KDV istisnası konutta yeni bir satış rekorunun uzak olmayacağı sinyalini verdi.

Mortgage sektörü büyüyecek!

İslami Özel Sektör Kalkınma Kuruluşu, Türkiye Varlık Fonu ve Catalyst Group, Türkiye'deki mortgage sektörünü geliştirmek için Ortak Stratejik İşbirliği başlattı.

Mortgage piyasası 1 milyon kişiyi konut alıcısı yaptı!

Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, Türkiye’de kişi başı milli gelirin yükselmesiyle ve mortgage piyasasının devreye girmesiyle birlikte Türkiye’de konut alan kitlenin 1 milyonu aştığı söyledi.

Garanti Mortgage’dan kredi kullanan öğretmenlere 300 TL bonus!

Mortgage Uzmanı Garanti, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla hayata geçirdiği mortgage kampanyasıyla, öğretmenlere avantajlı kredi seçenekleri sunuyor.

mortgage devretme işletmi Haberi

mortgage devretme işletmi

Mortgage kredisiyle alınan ev mortgage bitmeden satılabilir mi?


Mortgage kredisi belli bir birikimi olup da bir ev almak isteyen kişilerin banka aracılığıyla uzun vadede; 20 -30 yılda taksitler ödeyerek bankadan kredi kullanarak ev sahibi olma sistemi olarak karşımıza çıkıyor. Bir kişi üniversiteden mezun olur olmaz 30 yıl 35 yıl gibi vadelerle çok düşük taksitlerle bankadan kredi kullanarak ev sahibi olabiliyor. Hatta girdiği yeni bir işte maaşından kesilerek de bu taksitler ödenebiliyor. 


Mortgage uzun vadede ev alabilmenin yanı sıra size bir yatırım alanı da sunuyor. Mortgage kredisi ile aldığınız evi mortgage taksitlerinden daha fazla oranda kiraya vererek aldığınız parayla hem kredinizi ödeyebiliyor hem de kar etmiş oluyorsunuz. Peki mortgage kredisiyle alınan ev kiraya verilebiliyorsa mortgage kredisiyle alınan ev mortgage bitmeden satılabilir mi?...