05 / 05 / 2024

Mortgage Uzmanı Garanti verileri

Mortgage Uzmanı Garanti verileri

Konut satışlarında 2014 Şubat ayına göre en yüksek fiyat artışı İstanbul'da gerçekleşti. Konut fiyatlarının Ocak 2015'e göre en fazla yükseldiği il ise Adana oldu.

ABD'den ev almak isteyenler dikkat! Türkler en çok nereyi tercih ediyor?

Mortgage Uzmanı Tunçtan Ayan ve Emlak Danışmanı Sophia Furtun, Amerika Birleşik Devletleri’nde konut almak isteyenler için önemli tüyolar verdi. Peki ABD'den ev nasıl ev alınır? Türkler en çok nereyi tercih ediyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Emekli ve memura peş peşe ek zam müjdesi! Uzman isim, ‘Artık garanti!’ dedi ve ekledi...

​​​​​​​Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Duman, memur ve emekliye temmuzda gerçekleştirilecek enflasyon farkı ve refah payına ilişkin birtakım açıklamalarda bulundu. Duman, “Yüzde 15’lik maaş farkı ilk 4 ayın enflasyon farkı ortalamasına göre emeklinin ve memurun hakkı oldu” dedi.

Garanti BBVA kripto varlık uzmanı işe alıyor! İşte şartlar

Garanti BBVA kripto varlık uzmanı arıyor. Garanti BBVA kripto varlık uzmanı ilanında aranan şartlar nelerdir? İşte detaylar!

VavaCars'tan ikinci el arabalara tam kapsamlı garanti!

VavaCars, ikinci el araçlarda “Tam Kapsamlı Garanti” hizmeti vermeye başlayacağını açıkladı. Garanti süresince, otomobiilin onarımları uzman teknisyenler tarafından gerçekleştirilecek ve 12 ay/25 bin kilometreye hiçbir ek ücret alınmayacak. Detaylar haberimizde yer alıyor...

Garanti BBVA'dan Green Mortgage'a 370 milyon TL finansman!

Garanti BBVA Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, Türkiye’nin ilk yeşil mortgage uygulaması olan Green Mortgage (Yeşil Mortgage) ürününü hayata geçirdiklerini söyledi.

Garanti BBVA Mortgage’dan kamu lojmanlarından ev almak isteyenlere özel kredi!

Mortgage Uzmanı Garanti BBVA Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nün bankalarla yaptığı protokol çerçevesinde, lojmanların ihale yoluyla satışında konut kredisi kullandırıyor...

Garanti BBVA'dan ilk evini alana 300 TL bonus!

Garanti BBVA ilk evini almak için konut kredisi kullanan müşterilerine ev hediyesi olarak 300 TL bonus veriyor. Garanti BBVA Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, vatandaşların ev ihtiyaçlarına katkıda bulunduklarını söyledi.

Garanti BBVA Mortgage’dan ilk evini alanlara 300 TL Bonus ev hediyesi!

Garanti BBVA, ilk konutunu almak için konut kredisi kullanan müşterilerine 300 TL Bonus veriyor. Kampanya 31 Aralık 2019 tarihine kadar geçerli olacak.

Garanti BBVA Mortgage enerjide verimi destekliyor!

Garanti BBVA Mortgage, Avrupa Birliği tarafından desteklenen EEM'nin, Enerji Verimli Mortgage Pilot Programı'na katılan Türkiye'den ilk banka oldu...

Garanti BBVA Mortgage, Enerji Verimli Mortgage Pilot Programı’na katıldı!

Garanti BBVA Mortgage, Enerji Verimli Mortgage Girişimi’nin Pilot Programı’na katıldı. Garanti BBVA Mortgage, bu sistemi ürün ve hizmetlerine entegre etme testleri yapan 48 kurumdan biri oldu.

Garanti BBVA Mortgage, enflasyona endeksli mortgage sunuyor!

Garanti BBVA Mortgage, ev sahibi olmak isteyenlere 'Önce Sabit Sonra Değişken Faizli Mortgage' ürünüyle konut kredisi imkânı sunuyor...

Garanti BBVA Mortgage'den Önce Sabit Sonra Değişken Faizli Mortgage!

Garanti BBVA Mortgage, yeni bir ev sahibi olmak isteyenlere 'Önce Sabit Sonra Değişken Faizli Mortgage' ürünüyle avantajlı konut kredisi imkânı sağlıyor..

Garanti Mortgage'dan Aliağa'da uygun faizli kredi imkanı!

Garanti Mortgage, İzmir'in Aliağa ilçesinde anlaşmalı firmalardan konut alacak müşterilere uygun faiz oranlarıyla kredi sağlayacak..

Mortgage Uzmanı Garanti verileri Haberi

Mortgage Uzmanı Garanti verileri

Metrekare başına konut satış fiyatlarının şubat ayında geçen yılın aynı ayına göre en fazla arttığı il İstanbul oldu.

Garanti Bankası açıklamasına göre, "Mortgage Uzmanı Garanti"nin desteğiyle Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 şubat ayı raporu yayımlandı. İkinci el ve yeni konutlara yönelik çalışma, Adana, Ankara , Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli'de gerçekleştirildi.

Buna göre, " Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi"nde ise bir önceki aya göre yüzde 1,12, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 16,21 arttı. Bir önceki yılın aynı ayına göre, yıllık satış fiyatlarındaki değişimlere bakıldığında, yüzde 19,86 ile en yüksek artış İstanbul'da, yüzde 6,58 ile en düşük artış ise Bursa'da gerçekleşti.

"Reidin-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi"ne göre, yeni konut fiyatları bir...