07 / 05 / 2024

Moscow City ev fiyatları

Moscow City ev fiyatları

Moskova’da “apartament” olarak tabir edilen konutlara gerileyen talebe rağmen, bu segmentte rekor satış gerçekleşti.

Nef City 82'de yüzde 25 indirim fırsatı!

Nef City 82'de Ağustos ayına özel yüzde 25 indirim fırsatı başladı. Projede yüzde 0 faiz ve 49 ay vade ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Moscow City'de yılın emlak satışı rekoru kırıldı!

Moskova’da “apartament” olarak tabir edilen konutlara gerileyen talebe rağmen, bu segmentte rekor satış gerçekleşti.

Messi Miami'den 8 milyon Euro'ya ev aldı!

Barcelona'dan ayrılacağı konuşulan, ismi PSG ve Manchester City ile anılan Lionel Messi, Miami’de 8 milyon Euro'ya lüks bir ev aldı. 

Rönesans’ın Rusya’daki projesine yeni ödül!

Rönesans Holding tarafından Moskova'nın iş ve yaşam merkezini bir araya getiren Moscow City'de hayata geçirilen Neva Towers, CRE All-Russia Awards 2020’den iki ödülle birden döndü.

Sarah Hyland ve Well Adams Studio City'de ev aldı!

Her ikisi de dizi oyuncusu olan Sarah Hyland ile bir süre önce nişanladığı meslektaşı Well Adams, Studio City'de gösterişli bir ev satın aldı.

Metrika Investments, Neva Towers'ın 56 bin 158 metrekarelik ofis katlarını satın aldı!

Rusya'nın önde gelen ticari gayrimenkul yatırım fonları arasında yer alan Metrika Investments, Rönesans’ın Moscow City'de hayata geçirdiği Neva Towers'ın toplam 56 bin 158 metrekarelik ofis katlarını satın aldı.

Mychal Kendricks Studio City'de 2.1 milyon dolara ev aldı!

Seattle Seahawks oyuncusu Mychal Kendricks, Studio City'de çağdaş tarzda dizayn edilen bir evi 2 milyon 77 bin dolara satın aldı.

MyLife City Aydın'da yükseliyor!

Aydın’ın çok merkezi bir noktasında bulunmasına karşılık uzun zamandır atıl kalan Aykonut arazisi, dev bir projeye ev sahipliği yapacak. Yavuzlar İnşaat, MyLife City projesini 550 milyon liralık bir yatırımla hayata geçiriyor.

Rusya'da üç bakanlık Ant Yapı'nın inşa ettiği gökdelene taşınıyor!

Rusya'da faaliyet yürüten Türk şirketlerinden Ant Yapı'nın Moscow City gökdelen iş merkezleri bölgesinde inşa ettiği IQ-Kvartal binası 3 bakanlığa ev sahipliği yapacak.

Bakırköy City'de kişiye özel ödeme planları!

Teslime sayılı günler kalan Bakırköy City'de kişiye özel ödeme planları hazırlanıyor. Projede 24 ay vade farksız taksit imkanı ile ev sahibi olunabiliyor...

Bakırköy City'de son daireler 24 ay 0 faizle!

Bakırköy City'de son daireler için 24 ay 0 faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme imkanı sunuluyor. Ayrıca anlaşmalı bankalarla düşük faizli kredi imkanları ile de ev sahibi olunabiliyor..

Moscow City'de daire parasına 1 araçlık park yeri!

Moskova Belediyesi'nin iki biriminin taşınması ile birlikte 135 yeni park yerinin satın alınması tartışma yarattı.

Mimaroba Lavinya City ev fiyatları 2018!

Kullar İnşaat imzası taşıyan Lavinya City Büyükçekmece ödeme planı kapsamında  yüzde 30 peşinat vererek yüzde 20'si 24 ay vade farksız olarak ödenebiliyor..

Moscow City ev fiyatları Haberi

Moscow City ev fiyatları

Moskova’da “apartament” olarak tabir edilen konutlara gerileyen talebe rağmen, bu segmentte rekor satış gerçekleşti.

Türk Rus'ta yer alan habere göre; Kommersant, Moscow City’deki (Moskva Siti) Federasyon Kulesi’nde toplam alanı 2 bin 300 metrekare olan ve iki katın tamamını oluşturan “apartament” dairelerin 2,1 milyar rubleye (28,2 milyon dolar) satıldığını duyurdu.

Büyüklükleri 156 ila 456 metrekare arasında değişen evlerin  kiraya verilmesi durumunda yıllık getirisinin 144 milyon ruble (1,9 milyon dolar) olacağı ifade ediliyor. 
 
Moscow City’deki Federayon Kulesi; Roman Trotsenko’nun sahibi olduğu AEON şirketinin. Binadaki kiralık ev ve ofislerin toplam alanı 150 bin metrekare büyüklüğünde. 
 
Rusya'da konut sektöründe başı Moskova ve St. Petersburg...