14 / 05 / 2024

MOSDER 12. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması

MOSDER 12. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması

MOSDER tarafından bu yıl 12. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na başvurular başladı. Son başvuru tarihi ise 18 Temmuz 2016.

ABD'de konut fiyat endeksi şubatta yüzde 12 arttı!

ABD'de ulusal konut fiyat endeksi sonuçlarına göre şubat ayında yüzde 12 yükseldi. Endeks sonucunda Şubat 2006 tarihinden beri en yüksek artış yaşandı.

9. Ulusal Çatı ve Cephe Konferansı 12-13 Nisan'da!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) tarafından 2002 yılından bu yana düzenlenen ve 9'ncusu gerçekleştirilecek olan Ulusal Çatı ve Cephe Konferansı için geri sayım başladı. 

13. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın finalistleri belli oldu!

MOSDER tarafından bu yıl 13. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda 249 projeden 17’si finale kalmaya hak kazanırken, 52 projeyle en çok başvurunun geldiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, 10 bin TL’lik üniversite ödülünün sahibi oldu.

Çin'de konut fiyatları Aralık'ta yüzde 12.4 arttı!

Ulusal İstatistik Bürosu’nun verilerine göre Çin'de yeni konut fiyatları Aralık ayında yıllık yüzde 12.4 arttı. Aylık bazdaki artış oranı da yüzde 0.6’den yüzde 0.3’e geriledi.

Mimar Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri Sergisi 12 Mayıs'ta!

Antalya Kepez Belediyesi Mimar Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri Sergisi 12 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde açılıyor.

12 bin imar planına esas jeolojik-jeoteknik etüt raporu tamamlandı!

"Ulusal Heyelan Sempozyumu"na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı " Ülkemiz genelinde yaklaşık 12 bin imar planına esas jeolojik-jeoteknik etüt raporunu tamamladık ve onayladık." dedi.

MOSDER I Saloni Milano Mobilya Fuarı'na katıldı!

MOSDER üyeleri, 12-17 Nisan 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Milano kentinde gerçekleştirilen I Saloni Milano Mobilya Fuarı’nda bu yıl da yerini aldı.

MOSDER 12. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması 18 Temmuz'da!

MOSDER tarafından bu yıl 12. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na başvurular başladı. Son başvuru tarihi ise 18 Temmuz 2016.

MOSDER üye firma toplantısı gerçekleşti!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), mobilya sektörü ile ilgili önemli bilgilerin paylaşıldığı, aynı zamanda dernek faaliyetlerine yer verilen toplantıda, 12. İstanbul Mobilya Fuarı – İSMOB 2016’nın değerlendirmesini yaptı.

12'nci İstanbul Mobilya Fuarı dün kapılarını açtı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ile TÜYAP işbirliğiyle düzenlenen 12'nci İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB 2016), dün kapılarını açtı.

12 taksit mobilya satışlarını artıracak!

MOSDER Başkanı Doğan, BDDK'nın taksit sayısını 9'dan 12'ye çıkaran düzenlemesinin mobilya satışlarını artıracağını söyledi

Taksit süresinin 12 aya çıkması mobilya sektörünü canlandıracak!

Türkiye mobilya sektörünün yüzde 75’ni temsil eden MOSDER, BDDK, kredi kartıyla mobilya alımında taksit süresini 12 aya çıkarmasının, Türk mobilya sektörüne hareket getireceğini açıkladı.

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Ocak'ta başlayacak!

MOSDER’in önderliğinde 2005 yılından bu yana organize edilen ve bu yıl 12’ncisi 12 – 17 Ocak 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan İSMOB, mobilya sektörünün nabzını tutmaya devam edecek.

MOSDER 12. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması Haberi

MOSDER 12. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması

Türkiye’de mobilya sektörünü sağlıklı bir çizgiye oturtmak, uluslararası platformlarda yer edinebilmesini sağlamak ve özgün tasarım fikirlerinin oluşturulmasına katkıda bulunmak için MOSDER tarafından bu yıl 12. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na başvurular başladı. Son başvuru tarihi ise 18 Temmuz 2016!


Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), Türkiye’de mobilya sektörünün geleceğine katkıda bulunmak için düzenlediği Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın bu yıl 12.’sini gerçekleştiriyor. 

Türkiye’de mobilya sektörünü sağlıklı bir çizgiye oturtmak, uluslararası platformlarda yer edinebilmesini sağlamak ve özgün tasarım fikirlerinin oluşturulmasına katkıda bulunmak için düzenlenen yarışmada gençler, farklı kategorilerde yarışıyor. 

Projeler, bu yıl ilk kez online başvuru sistemiyle MOSDER’e ulaştırılacak

Geçtiğimiz dönemlerde kargo yoluyla veya elden teslim edilen projeler bu yıl ilk kez dijital kanal üzerinden MOSDER’e iletilecek. Son başvuru tarihi olan 18 Temmuz...