04 / 05 / 2024

MOSDER üye firma toplantısı

MOSDER üye firma toplantısı

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), mobilya sektörü ile ilgili önemli bilgilerin paylaşıldığı, aynı zamanda dernek faaliyetlerine yer verilen toplantıda, 12. İstanbul Mobilya Fuarı – İSMOB 2016’nın değerlendirmesini yaptı.

Volkswagen Fiat Renault Peugeot Opel ve Hyundai'ye fark attı! Rakamlar aşağı sert düştü

Alman otomobil devi Volkswagen, güçlü rakipleri Fiat, Renault, Peugeot, Opel ve Hyundai'ye fark attı! Alman firma Golf, Polo, Taigo, T-Roc, Tiguan, Touareg, Passat, Passat Variant modelleriyle rekabet gücünü elinde tutuyor.

İzmir Çiğli'deki iki hazine arazisi 106.5 milyon TL'ye satıldı!

İzmir Balatçık Mahallesi'nde hazineye ait olan iki arazi 106 milyon 500 bin TL'ye Ataseven İnşaat Sanay ive Ticaret A.Ş.'ye satıldı. Ege'de Sonsöz'de yer alan habere göre; Panaroma İzmir projesini yapan firma enerji ve RES yatırımlarıyla biliniyor.

Eyüpsultan Belediyesi, Kemerburgaz'daki iki araziyi 1.7 milyar TL'ye sattı!

Eyüpsultan Belediyesi, Kemerburgaz'da yer alan iki ayrı parseli için bugün ihale gerçekleştirdi. Edinilen bilgiye, göre ihaleye 5 firma tarafından teklif verildi. Ankara merkezli Pasifik GYO'nun iki arsayı toplam 1 milyar 774 milyon TL'ye aldığı belirtildi.

MOSDER: Mobilya alanında daha çok OSB'ye ihtiyacımız var!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, 2021 hedefleri doğrultusunda sektörün yatay yönlü büyümesi gerektiğini dile getirdi. 

Migros genel müdürlük binasını 206 milyon TL'ye Koçak Gold'a sattı!

1975'ten bu yana Türkiye'de faaliyet gösteren Migros, genel müdürlük birimlerinin de bulunduğu binayı Koçak Gold Kuyumculuk'a 206 milyon TL'ye sattı. Firma, mülk sahibi olduğu binada kiracı oldu.

Yeşil GYO'dan İstanbul Tower 205 projesinin satışı hakkında açıklama!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bugün duyurduğu İstanbul Tower 205 projesinin satışı ile ilgili henüz sözleşme imzalanmadığını açıkladı. Firma, ayrıca projenin ICBC Yatırım Türkiye Yatırım A.Ş.'ye satışı ile görüşüldüğünü de belirtti...

İzmit Yeşilova Mahalle Konağı ihalesine 7 firma katıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Yeşilova’da inşa edilecek olan mahalle konağı ihalesine 7 firma katıldı.

İzmit Yeşilova Mahalle Konağı ihalesine yoğun katılım!

İzmit Belediyesi tarafından Yeşilova’da inşa edilecek olan mahalle konağının ihalesine 11 firma katıldı.

Reysaş GYO Menderes'teki deposunu 1.2 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO İzmir Menderes'te bulunan deposunu A3 Ambalaj Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti.'ye 5 yıllığına kiraladı. Firma bu depodan 5 yılda 1 milyon 250 bin TL gelir elde edecek.

Amad Gayrimenkul yatırım hacmini 1 milyar TL’ye çıkaracak!

Amad Gayrimenkul, dış yatırımlarını Türkiye’ye yönlendirmeye karar verdi. Öz sermayesi 250 milyon TL dolayında olan firma, yatırım hacmini 1 milyar TL’ye çıkarma kapasitesine çıkaracak.

Reysaş GYO İzmir'deki deposunu 1.9 milyon TL'ye kiraladı!

Reysaş GYO İzmir Menderes Görece'deki 10 bin 606 metrekarelik deponun 3 bin 101 metrekaresini Martı 07 Gıda Sanayi'ye 5 yıllığına kiraladı. Firma 5 senede yaklaşık KDV dahil 1 milyon 900 bin TL gelir elde edecek.

Gayrimenkul temsilcileri: Körfez, Türkiye’ye güveniyor!

Dubai Cityscape Global’e bu yıl 26’sı Türk 272 firma katıldı. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasındaki ilk yurtdışı organizasyon olan fuarda, Türk şirketleri birlik ve beraberlik mesajı verdi. Körfez yatırımcısı da Türkiye’ye güven duyduğunu belirtti.

Cityscape Global'de Türkiye'ye yoğun ilgi!

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global 2016 bu yıl 15’inci kez düzenleniyor. Fuara Türkiye’den toplam 26 firma katılırken, firmaların hemen hepsi Körfez yatırımcısının Türkiye’ye olan güvenlerinin tam olduğunu belirtiyor.

MOSDER üye firma toplantısı Haberi

MOSDER üye firma toplantısı


Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), mobilya sektörü ile ilgili önemli bilgilerin paylaşıldığı, aynı zamanda dernek faaliyetlerine yer verilen toplantıda, 12. İstanbul Mobilya Fuarı – İSMOB 2016’nın değerlendirmesini yaptı.


Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), üyeleri ile birlikte her yıl düzenlediği toplantıyı,  27 Şubat 2016 tarihinde Ankara-Bilkent Otel Konferans Merkezi’nde Mosder  üyesi olan Tepehome’un ev sahipliğinde gerçekleştirdi.


Mobilya sektörüne yönelik önemli bilgilerin paylaşıldığı toplantıda, MOSDER yönetim  kurulunun tüm çalışmaları ve dernek faaliyetlerine yer verilirken, 12’incisi düzenlenen 


İstanbul Mobilya Fuarı – İSMOB 2016’nın değerlendirilmesi yapıldı.  Türkiye’nin en büyük, dünyanın 3’üncü büyük mobilya fuarı olan İSMOB, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerini bu sene TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde ağırladı. Düzenlediği fuarlar ile 


Türkiye mobilya sektöründe her yıl düzenli bir büyüme sağlayan MOSDER, Türkiye mobilya ihracat hedefi...