09 / 05 / 2024

Moskova MITT Turizm Fuarı

Moskova MITT Turizm Fuarı

Rusya'da en önemli konu, Ukrayna- Kırım ilişkileri ve son aylarda rublenin dolar karşısında değer kaybetmesi. Bu sorunlar tüketici davranışlarını etkiliyor. Düşük alım gücü ve enflasyon halkın harcamalarım kısıtlıyor...

Limak otel yatırımı için New York ve Moskova ile görüşüyor!

Limak Turizm Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, otel yatırımı için bütün şehirlerin radarlarında olduğunu belirtti. Kavaloğlu, New York, Balkanlar ve Moskova’da görüşmeler yaptıklarını açıkladı.

Türkiye Rus turistlere yüzde 20 indirim yapacak!

KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in Moskova’da katıldığı MITT-2015 turizm fuarında ilan ettiği ‘Rus turistlere kolaylık ve yardıma evet. Fiyat indirimine hayır’ kuralı Türkiye’deki otel işletmeleri tarafından sürdürülemediği ortaya çıktı.

Moskova Turizm Fuarı turizmcilere moral oldu!

Moskova Turizm Fuarı, turizmcilere moral aşıladı. Ekonomik kriz nedeniyle Türkiye'ye gelen Rus turist sayında düşüş beklenmesine karşın Ruslar fuardaki Türk standlarına akın etti.

Moskova Turizm Fuarı'nda Türk standları ilgi gördü!

Moskova Turizm Fuarı, turizmcilere moral aşıladı. Ekonomik kriz nedeniyle Türkiye’ye gelen Rus turist sayında düşüş beklenmesine karşın Ruslar fuardaki Türk standlarına akın etti.

MITT Moskova Fuarı açıldı!

Antalya turizminin bu sezon nasıl şekilleneceğinin belirgin işaretlerinin ortaya çıkacağı MITT Moskova Fuarı, bu yıl 22'nci kez kapılarını açtı.

MITT Turizm ve Seyahat Fuarı'nda Türkiye'nin standına büyük ilgi!

Turizm sektörünün duayen oyuncuları, AB yaptırımlarının gölgesindeki Rusya'da düzenlenen MITT Seyahat ve Turizm Fuarı'na çıkarma yaptı. Ülkenin en büyük turizm fuarında, Ruslar Türkiye standına büyük ilgi gösterdi.

MITT Moskova 2015 Turizm Fuarı 18-21 Mart'ta!

Turizm sektörünün devleri Rusya'nın başkenti Moskova'daki "MITT'2015 Seyahat ve Turizm Fuarı"na hazırlanıyor. Fuar 18-21 Mart tarihleri arasında Moskova'da gerçekleşecek..

Servotel Corporation 18 turizm yatırımına danışmanlık yapacak!

42 ülkede gayrimenkul ve turizm sektörlerine danışmanlık hizmeti veren Servotel Corporation, önümüzdeki iki yıl içinde aralarında Moskova, Montenegro, Bakü ve New York’un bulunduğu 12 yeni destinasyonda 18 turizm yatırımına danışmanlık yapacak.

Servotel 18 turizm yatırımına danışmanlık yapacak!

42 ülkede gayrimenkul ve turizm sektörlerine yön veren Servotel Corporation, önümüzdeki iki yıl içinde aralarında Moskova, Montenegro, Bakü ve New York’un bulunduğu 12 yeni destinasyonda 18 turizm yatırımına danışmanlık yapacak.

Servotel 12 yeni destinasyonda 18 turizm yatırımına danışmanlık yapacak!

42 ülkede gayrimenkul ve turizm sektörlerine yön veren Servotel Corporation, önümüzdeki iki yıl içinde aralarında Moskova, Montenegro, Bakü ve New York’un bulunduğu 12 yeni destinasyonda 18 turizm yatırımına danışmanlık yapacak.

Costa Group, Moskova'da Go!Spresso zincirini başlattı!

İnşaat, turizm ve enerji alanlarında faaliyet gösteren Rusya’nın Türk sermayeli grup şirketi Costa, GO!SPRESSO adıyla tüm dünyaya yayılacak bir Türk kahve zincirinin temellerini Moskova’da attı

Meka Yapı ve Turizm şžirketi davasında son durum!

Kadıköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Meka Yapı ve Turizm Limited şžirketi'nin iflas talebiyle ilgili olarak açılan ve mahkema tarafından verilen ara kararı ilan etti

Doruk Emlak Oto Turizm'e duruşma günü bildirildi!

Tire Asliye Hukuk Mahkemesi, Doruk Emlak Oto Turizm Danışmanlığı Komisyonculuğu'na adres değişikliğinden dolayı dava gününü bildiremediğinden ilanen tebliğ etti

Moskova MITT Turizm Fuarı Haberi

Moskova MITT Turizm Fuarı

Konaklama sektöründe 25'nci yılını kutlayan Kamelya Word Oteli Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Kurt'un davetiyle geçtiğimiz hafta İntourmarket ile 21 yıldır düzenlenen Moskova MITT Turizm Fuarı'na katıldım. Kamelya Word Otel Yönetim Kurulu Danışmam Feti Kuyucu ile Kamelya Word Otel Genel Müdürü Fatih Gümüşoğlu ile peş peşe gerçekleşen iki turizm fuarını inceledik. 


Gezdiğimiz fuarlardan İntourmarket'e sektörün önde gelen tur operatörlerinden Tez Tour ile Oti Holding'e bağlı Coral Travel katıldı. 21'nci yılım kutlayan Moskova MITT Fuarı'nı dagezdik. 


Rusya'da en önemli konu, Ukrayna- Kırım ilişkileri ve son aylarda rublenin dolar karşısında değer kaybetmesi. Bu sorunlar tüketici davranışlarını etkiliyor. Düşük alım gücü ve enflasyon halkın harcamalarım kısıtlıyor. Bu da turizm sektörü temsilcilerini endişelendiriyor. 


2013'te Ukrayna'da ciddi bir performans gösteren Türk turizmcilerin 2014 yılına dönük pazar beklentileri ise...