02 / 05 / 2024

Moskova Pekin arası 2 gün olacak

Moskova Pekin arası 2 gün olacak

Çin, Pekin ile Moskova arasında 242 milyar dolarlık yüksek hızlı tren hattı döşeneceğini açıkladı. Tren hattı sayesinde iki şehir arasındaki yolculuk beş günden iki güne inecek.

Moskova'da elit konut fiyatları artıyor!

Dünya genelinde elit konut fiyatları yükselmeye devam ediyor. Rusya'nın Moskova kentinde elit konut fiyatları en yüksek 5 kent arasında yer alıyor.

Ant Yapı'dan Moskova Paveletskaya Meydanı'na AVM!

Uluslararası alanda önemli projeler üstlenen 100 müteahhit arasında yer alan Ant Yapı, Rusya Moskova’daki Paveletskaya Meydanı'nda alışveriş merkezi inşaatı gerçekleştiriyor.

Moskova'daki tarihi Pekin Oteli satıldı!

Moskova’nın merkezinde bulunan, 1958 yılında Sovyet-Çin dostluğunun simgesi olarak yapılan tarihi Pekin Oteli, 4,8 milyar ruble bedelle, yani yaklaşık 65,5 milyon dolara satıldı.

Milyarder sayısında Pekin, New York'u solladı!

Çin ile ABD arasındaki ekonomik yarış milyarder sayılarında da kendini gösteriyor. 21 milyon nüfuslu Pekin'de ikamet eden dolar milyarderi sayısı son bir yılda 33 kişi yükselirken, 8,4 milyon nüfuslu New York'taki artış 7 kişiyle sınırlı oldu.

Moskova ikinci el konut fiyatlarında sınıfta kaldı!

Rusya'nın ünlü tatil beldeleri arasında yer alan Soçi ve Gelencik, son 5 yılda ülkede ikinci el konut fiyatlarının en çok arttığı yerler oldu, Moskova ise ikinci el konut fiyatlarında sınıfta kaldı.

ANTTEQ’in Moskova gururu!

ANTTEQ, Moskova Şehir Yönetimi tarafından "En İyi İşverenler 2018" organizasyonunda, "Moskova’da Üretim Yapan Firmalar" arasında “"İnsan Kaynakları Gelişimi" kategorisinde en çok istihdam sağlayan 3. şirket seçildi...

İstanbul-Pekin arası 10 güne inecek!

İstanbul-Pekin arasını 2 aydan 10 güne inecek. Zaman tasarrufu sağlayan proje Mayıs'ta başlıyor. Türk TIR’larının engeller yüzünden iki haftada Almanya’ya ulaşamadığından yakınan iş dünyası, “Berlin uzaklaşırken Pekin yaklaşıyor” dedi

Eroğlu Holding Moskova'da konut sektörüne giriyor!

Eroğlu Holding, Rusya ile Türkiye arasındaki yakınlaşma sonrasında yeni bir alanda yatırım kararı aldı. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, 100 milyon dolar bütçeyle Moskova'da konut işine girmeye hazırlandıklarını açıkladı.

Şarık Tara Türkiye ile Rusya arasındaki krizi değerlendirdi!

Türkiye ile Rusya arasında derinleşen krizi değerlendiren iş dünyasının duayen isimlerinden Şarık Tara diyalog çağrısında bulundu. Tara, 5 Ocak'ta Moskova'ya önemli bir ziyaret yapmaya hazırlanıyor.

İstanbul dünyanın gelişen şehirleri arasında!

‘The Business of Cities 2015’ araştırmasına göre İstanbul, 2010’dan beri kaydettiği performans ile dünyada en çok gelişen şehirler arasında ilk sıraya yerleşti. Sıralamada İstanbul’u Moskova, Bombay, Seul ve Dubai gibi şehirler izledi.

MITT Moskova 2015 Turizm Fuarı 18-21 Mart'ta!

Turizm sektörünün devleri Rusya'nın başkenti Moskova'daki "MITT'2015 Seyahat ve Turizm Fuarı"na hazırlanıyor. Fuar 18-21 Mart tarihleri arasında Moskova'da gerçekleşecek..

Moskova-Pekin arası 2 gün olacak!

Çin, Pekin ile Moskova arasında 242 milyar dolarlık yüksek hızlı tren hattı döşeneceğini açıkladı. Tren hattı sayesinde iki şehir arasındaki yolculuk beş günden iki güne inecek.

Pekin ile Moskova arasına hızlı tren geliyor!

Çin, Pekin ile Moskova arasına 242 milyar dolarlık hızlı tren hattı döşeneceğini açıkladı. Tren hattı sayesinde iki şehir arasında 5 gün süren yolculuk 2 günde tamamlanacak.

Moskova Pekin arası 2 gün olacak Haberi

Moskova Pekin arası 2 gün olacak

Çin, Pekin ile Moskova arasında 242 milyar dolarlık yüksek hızlı tren hattı döşeneceğini açıkladı. Tren hattı sayesinde iki şehir arasındaki yolculuk beş günden iki güne inecek. Çin, dünyanın en uzun ve pahalı yüksek hızlı tren hattını inşa etmeyi amaçlıyor.


Çin hükümetinin verdiği bilgiye göre, Pekin ile Moskova'yı birleştirecek olan 7 bin km'lik tren hattı, Kazakistan'dan geçecek. Çinli yetkililer, 242 milyar dolara mal olması planlanan tren hattının Asya ile Avrupa arasındaki ulaşımı kolaylaştıracağına...