06 / 07 / 2024

Moskova protesto

Moskova protesto

Rusya Moskova'da kentsel dönüşüm projesi protesto edildi. 5 katlı apartmanların yıkılarak, yerlerine yenilerinin yapılmasını öngören kanunun iptali istendi.

Moskova'da kentsel dönüşüm protestosu!

Rusya Moskova'da kentsel dönüşüm projesi protesto edildi. 5 katlı apartmanların yıkılarak, yerlerine yenilerinin yapılmasını öngören kanunun iptali istendi.

Moskova Merkez Camisi 23 Eylül'de açılıyor!

İç dekorasyonu Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yaptırılan Moskova Merkez Camisi'nin açılışı 23 Eylül'de yapılacak.

Moskova Merkez Camii'nin açılışı 23 Eylül'de yapılacak!

İç dekorasyonu Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yaptırılan Moskova Merkez Camisi'nin açılışı 23 Eylül'de yapılacak.

Moskova Merkez Camisi 23 Eylül'de açılacak!

Rusya'nın Başkenti Moskova'da inşa edilen ve 23 Eylül'de törenle açılacak caminin iç süslemeleri ve yazıları, Türk sanatçılar tarafından Klasik Osmanlı sanatları üslubuyla tatbik edildi.

Moskova Stadyumu'nun elektrik işi Anel'den!

Anel Elektrik Moskova'da inşaatı devam eden stadyum projesinin elektrik ve yangın sistemlerini yapmak için Codest International ile 29.63 milyon euro tutarında ön anlaşma imzaladı.

Limak otel yatırımı için New York ve Moskova ile görüşüyor!

Limak Turizm Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, otel yatırımı için bütün şehirlerin radarlarında olduğunu belirtti. Kavaloğlu, New York, Balkanlar ve Moskova’da görüşmeler yaptıklarını açıkladı.

Roberto Bravo'nun Moskova'da 10 mağazası var!

Hacı Mustafa Kamer’in torunlarından Mustafa ve Aytaç Kamer, İtalyanlar gibi itibar sahibi olmak için 1998’de kurdukları ‘Roberto Bravo’ markasıyla büyük bölümü ihracattan olmak üzere 40 milyon dolar ciroya ulaştı. Markanın Moskova’da 10 mağazası var.

Moskova'daki Merkez Camii 23 Eylül'de açılacak!

Türk Monart firması tarafından Moskova'da yapımı devam eden Merkez Camisi'nin Kurban Bayramı'ndaki açılışına Rusya lideri Putin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılacak.

Ant Yapı Moskova’da iki yeni projeye başlıyor!

Ant Yap ı Moskova’da iki yeni projeyi daha hayata geçiriyor: Bolşevik İş Merkezi ve LIFEBotanicheskiy Sad (Botanik Bahçesi) Rezidans Kompleksi.

Akfen GYO Moskova yatırımlarıyla büyüyor!

Akfen GYO tarafından Rusya’da yatırımı gerçekleştirilen 317 odalı İbis Otel Moskova, misafirlerini ağırlamaya başladı. Otelin hizmete girmesiyle şikretin Rusya'daki otel sayısı 4'e yükseldi.

Ant Yapı Moskova'da OXO projesine imza attı!

1991’de kurduğu Ant Yapı, Moskova’da OXO adını taşıyan proje ile Avrupa’nın en yüksek binasına imza attı. Şirketin yeni projeleri de yolda.

Akfen Moskova'daki İbis otelini hizmete açtı!

Ekonomik şehir otelciliği alanında faaliyet yapan Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından Rusya'nın başkenti Moskova'da yatırımı yapılan İbis Otel Moskova, misafirlerini ağırlamaya başladı. İşte ayrıntılar...

Akfen Moskova'da yeni otel yatırımı yaptı!

Akfen Gayrimenkul Yatınm Ortaklığı (GYO) tarafından Rusya'nın başkenti Moskova'da yatıranı yapılan İbis Otel Moskova, misafirlerini ağırlamaya başladı.

Moskova protesto Haberi

Moskova protesto

Rusya'nın başkenti Moskova'da belediyenin kentsel dönüşüm projesi protesto edildi. Akademik Saharov caddesinde toplanan bir grup, Moskova'daki bazı 5 katlı apartmanların yıkılarak, yerlerine yenilerinin yapılmasını öngören yerel kanunun iptalini talep...