24 / 07 / 2024

moskova topkapı oteli

moskova topkapı oteli

Türk girişimciler Mustafa Aşık ve Deniz Ceyhan, Rusya’nın başkenti Moskova’da Vnukova havalimanına yakın bir bölgede Topkapı Butik Otel’i açtı. Türk aşçının özel menü hazırladığı otelde kahvaltı dahil konaklama 200 dolar...

Moskova'daki tarihi Pekin Oteli satıldı!

Moskova’nın merkezinde bulunan, 1958 yılında Sovyet-Çin dostluğunun simgesi olarak yapılan tarihi Pekin Oteli, 4,8 milyar ruble bedelle, yani yaklaşık 65,5 milyon dolara satıldı.

Trump'ın Moskova'da inşa etmeyi planladığı otel hakkında yeni iddia!

Moskova'da inşa edilmesi planlanan Trump Oteli'nin üst katının, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e teklif edildiği iddia edildi...

Moskova İbis Otel hizmete açıldı!

Akfen GYO tarafından Rusya'da yatırımı gerçekleştirilen 317 odalı İbis Otel Moskova, 16 Temmuz itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Vedat Tural, yeni bir oteli daha hizmete açmaktan dolayı memnun olduklarını ifade etti.

Park Dedeman Izmailovo Moskova hizmete açıldı!

Dedeman Hotels & Resorts International'ın gelişmekte olan önemli bölgelerinden Izmailovo’daki yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova’nın resmi açılışı 27 Mayıs’da yapıldı.

Park Dedeman Izmailovo Moskova açıldı!

Dedeman Grubu'nun yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova'nın açılışı 27 Mayıs günü gerçekleştirildi. Dedeman Hotels yatırımları hakkında bilgi veren Rıfat Dedeman, "Rusya'daki yeni otelimiz Park Dedeman Izmailovo ile 16 otel sayısına ulaştık" dedi.

Dedeman Grup 16. otelini Moskova'da açtı!

Dedeman Grubu'nun yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova'nın resmi açılışı 27 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirildi. Rıfat Dedeman, Dedeman Hotels & Resorts International'ın yeni yatırımları hakkında da bilgi verdi.

Dedeman Hotels 16'ıncı otelini Moskova'da açtı!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, yurt dışı projelerini hizmete açmaya devam ediyor. Izmailovo'daki yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova, resmen açıldı.

Dedeman Moskova'da otel açtı!

Dedeman Park Izmailovo Moscow oteli Rusya'nın başkenti Moskova'da açıldı. Makul fiyatlarla 110 oda ile hizmete giren otel, müşterilerini Türk misafirperverliği ile ağırlıyor.

Dedeman Grubu Moskova'da otel açacak!

Dedeman Hotels & Resorts International, Moskova'nın gelişmekte olan önemli bölgelerinden Izmailova'da yer alan Park Dedeman Izmailovo Moskova oteli ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Dedeman Grubu Moskova'daki Otelini Nisan ayında açacak!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, Moskova'nın gelişmekte olan önemli bölgelerinden Izmailova'da yer alan Park Dedeman Izmailovo Moskova Oteli misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Türk girişimciler Moskova’da butik otel açtı!

Türk girişimciler Mustafa Aşık ve Deniz Ceyhan, Rusya’nın başkenti Moskova’da Vnukova havalimanına yakın bir bölgede Topkapı Butik Otel’i açtı. Türk aşçının özel menü hazırladığı otelde kahvaltı dahil konaklama 200 dolar...

Mimar ve Mühendisler Grubu, Eresin Topkapı Oteli’nde kahvaltıda buluştu!

Mimar ve Mühendisler Grubu Barcelo Eresin Topkapı Oteli’nde düzenlediği kahvaltılı toplantı ve panelde misafirleri ve üyeleriyle buluştu

Gül İnşaat Topkapı'da kaba inşaat halindeki otelini kiraya veriyor!

Gül İnşaat İstanbul Topkapı'da 7 dönüm arsa üzerine kurduğu 21 katlı oteli kaba inşaattan kiraya veriyor

moskova topkapı oteli Haberi

moskova topkapı oteli


Rusya’nın başkenti Moskova’da Türk girişimciler Mustafa Aşık ve Deniz Ceyhan, Vnukova havalimanına yakın bir bölgede Topkapı Butik Otel’i açtı. Türk aşçının özel menü hazırladığı otelde kahvaltı dahil konaklama 200 dolar.


Rusya’ya 1999’da üniversite okumak için geldiğini sonrasında restoran ve otel sektöründe çalıştığını ifade eden Aşık, “Türkiye’den Rusya’ya gelen iş adamlarımızın rahat edebilecekleri bir otel her zaman büyük sıkıntı. Ulaşım ve rehber konusunda da sorunlar oluyor. Başkent Moskova’ya gelen Türk iş adamlarımızın tüm ihtiyaçlarına cevap verecek çok özel bir otel konsepti geliştirdik.” dedi.


Türk aşçı ile özel menü oluşturduklarını ve müşterilerine ev rahatlığında hizmet verdiklerini ifade eden Aşık, “Şu an 7 oda ile hizmet veriyoruz. Oda sayımızı artırıyoruz. Türk ve Rus televizyonlarını izlemek mümkün. Spo salonu, lokal, sauna var. Birkaç ay içinde...