29 / 04 / 2024

moskova türk oteli

moskova türk oteli

Türk girişimciler Mustafa Aşık ve Deniz Ceyhan, Rusya’nın başkenti Moskova’da Vnukova havalimanına yakın bir bölgede Topkapı Butik Otel’i açtı. Türk aşçının özel menü hazırladığı otelde kahvaltı dahil konaklama 200 dolar...

Rusya'nın en büyük borsasında Türk Lirası'na olan talep 17 kat arttı!

Rusya’nın en büyük borsası olan Moskova Borsası’nda Türk Lirası’na ilişkin talebin 2022 yılında geçen yıla kıyasla 17 kat arttığı açıklandı.

Moskova'nın en elit konut projesini Türk firması ANTTEQ üstlenecek!

Türk inşaat firması ANTTEQ Rusya'nın başkenti Moskova'nın en elit konut projesi olan Skyview'in inşaatını üstlendi. 

Türk müteahhitler Rusya’da şov yaptı!

Proestate 2019 Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Forumu, 18-20 Eylül 2019 tarihleri arasında Moskova’nın başkenti Moskova’da düzenlendi. Forumda Türk müteahhitleri Rusya’da şov yaptı.

Rusya’nın dev projeleri için Türk müteahhitlere davet!

Türk yatırımcılar için Rusya’nın cazip bir ülke olduğunu söyleyen Rusya Ankara Büyükelçisi Aleksey Erkhov, “Türk şirketleri Rusya’nın ithalat hacmindeki paylarını artırmak istiyorsa sadece Moskova’da değil, ülkenin tüm bölgelerinde aktif şekilde yer almalıdır” dedi.

Türk müteahhitler Yeni Moskova projesine talip!

Rusya’nın ulaşım ve konut sistemini yeni baştan inşa edeceği “Yeni Moskova” projesine Türk müteahhitleri talip. 130 milyar dolarlık proje için Moskova'dan davet geldi.

Türk turizmciler dünyaya açılıyor!

Türk turizmcilerin son dönemdeki politikası, riskleri bölmek üzere yurtdışına açılmak oldu. Rixos'tan Limak'a, Irak'tan Maldivler'e kadar 22 turizm grubunun farklı coğrafyalarda halen 50 oteli bulunuyor.

Ortadoğu Grup, Türkiye için Türk Lirası dedi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 'Dövizlerinizi Türk lirasına çevirin' çağrısı üzerine Türkiye ekonomisine destek vermek isteyen Ortadoğu Grup, Türkiye'nin en büyük aile oteli Wome Deluxe'te, sadece Türk lirası ile satış yapacağını açıkladı.

Rusya'da Türk inşaat şirketleri için teklif hazırlanacak!

Rusya Başbakan Yardımcısı Dimitri Kozak Moskova’da gazetecilere yaptığı açıklamada,Türk inşaat şirketlerine getirilen kısıtlamaların kalkmasına yönelik teklif hazırlanacağını açıkladı.

Rusya'da hangi Türk inşaat firmaları çalışmaya devam edecek?

Rus basını çalışmasına izin verilecek Türk inşaatçıları açıkladı. Buna göre, listede Enka, IC Ictas, Renaissance Construction, Ant Yapı dışında sadece Moskova’da değil diğer bölgelerde de faaliyet gösteren Mebe ve Odak Group gibi şirketler de yer alıyor.

Türk Akımı projesinde görüşmeler sürüyor mu?

Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Ümit Yardım, basında yer alan haberlerde "Türk Akımı görüşmelerinin çıkmaza girdiği" yönündeki iddiaları yalanladı.

Moskova Türk Akımı projesi için Ankara'dan sinyal bekliyor!

Kremlin Danışmanı Yuriy Uşakov, bugün düzenlediği brifingde, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bakü'de yaptığı görüşmede ayrıntılı şekilde "Türk Akımı" boru hattı projesini müzakere ettiklerini belirtti.

Moskova Turizm Fuarı'nda Türk standları ilgi gördü!

Moskova Turizm Fuarı, turizmcilere moral aşıladı. Ekonomik kriz nedeniyle Türkiye’ye gelen Rus turist sayında düşüş beklenmesine karşın Ruslar fuardaki Türk standlarına akın etti.

Türk Akımı projesinin teknik çalışmaları başladı!

Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Ümit Yardım, Rusya gazını Türkiye'ye taşıyacak "Türk Akımı" projesiyle ilgili teknik çalışmalara başlandığını bildirdi. Yardım, Türkiye tarafının Rusya ile enerji işbirliğine "kritik öneme sahip işbirliği" olarak baktığını

moskova türk oteli Haberi

moskova türk oteli


Rusya’nın başkenti Moskova’da Türk girişimciler Mustafa Aşık ve Deniz Ceyhan, Vnukova havalimanına yakın bir bölgede Topkapı Butik Otel’i açtı. Türk aşçının özel menü hazırladığı otelde kahvaltı dahil konaklama 200 dolar.


Rusya’ya 1999’da üniversite okumak için geldiğini sonrasında restoran ve otel sektöründe çalıştığını ifade eden Aşık, “Türkiye’den Rusya’ya gelen iş adamlarımızın rahat edebilecekleri bir otel her zaman büyük sıkıntı. Ulaşım ve rehber konusunda da sorunlar oluyor. Başkent Moskova’ya gelen Türk iş adamlarımızın tüm ihtiyaçlarına cevap verecek çok özel bir otel konsepti geliştirdik.” dedi.


Türk aşçı ile özel menü oluşturduklarını ve müşterilerine ev rahatlığında hizmet verdiklerini ifade eden Aşık, “Şu an 7 oda ile hizmet veriyoruz. Oda sayımızı artırıyoruz. Türk ve Rus televizyonlarını izlemek mümkün. Spo salonu, lokal, sauna var. Birkaç ay içinde...