29 / 04 / 2024

Moskova'nın en elit konut projesini Türk firması ANTTEQ üstlenecek!

Moskova'nın en elit konut projesini Türk firması ANTTEQ üstlenecek!

Türk inşaat firması ANTTEQ Rusya'nın başkenti Moskova'nın en elit konut projesi olan Skyview'in inşaatını üstlendi. 



Uluslararası inşaat projelerinde başarılı işlere imza atan Ant Yapı istiraki  ANTTEQ Rusya'nın başkenti Moskova'da yeni bir projeyi hayata geçirmek için kolları sıvadı. Dikgazete'de yer alan habere göre; SkyView isimli proje bölgenin en elit konut projesi olacak.

Moskova'nın merkezindeki Krasnaya Presnaya semtinde yükselecek proje ile sinema merkezinin yerinde elit konutlar inşa edilecek. Projeyle ildili Rus İnterfaks haber ajansı, "SkyView konut tesisleri inşaatı başladı ve tesisin 2023'ün üçüncü çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. Proje, 43 ila 423 metrekare arasında değişen 304 daireli dört kuleden ve sömürülmüş çatılı sekiz çatı katından oluşmaktadır." bilgilerini paylaştı. 

Projenin sadece başkentin tarihi semti Presnya'da değil, tam kalbinde yer aldığı ifade edildiği haberde "Sadece merkezde değil, her şeyin merkezinde yer almakta: Hükümet Binası Beyaz Saray EV, Amerikan Büyükelçiliği, Moskova Hayvanat Bahçesi, Kudrinskaya'daki Gökdeleni, Moskova Nehri ve Moskova City , işte tüm bunlar yerel cazibe merkezleri listesinin sadece başlangıcı" yorumu yapıldı. 

RUS FİRMA: ANTTEQ GÜVENİLİR VE TECRÜBELİ BİR ŞİRKET 

Daha önce Rus İnterfaks haber ajansına konuşan Moskova'da, Vrubel-4 projesindeki ANTTEQ'in iş ortağı INTECO Başkan Yardımcısı Stanislav Frolov, "Vrubel, 4 ANTTEQ ile ikinci ortak projemiz. Mevcut işbirliği çerçevesinde bu firma, geniş yetkinliklere sahip sorumlu, güvenilir ve tecrübeli bir iş ortağı olarak kendini kanıtlamıştır" açıklamasını yaptı. 

Moskova nın en elit konut projesini Türk firması ANTTEQ üstlenecek!

İSMET BİRİNCİ: GÜVEN BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Proje ve şirket hakkında açıklama yapan ANTTEQ şirketi ortaklarından İsmet Birinci de "INTECO şirketinin zengin bir geçmişi, deneyimi ve sektörde asil bir ismi var. Uzun vadeli, güvene dayalı ilişkiler bizim için önemli: Ve, bu tür stratejik ortaklık kurmak istediğimizi düşünerek bu projeye özel önem veriyoruz. Böylesine prestijli bir projede bizi genel müteahhit olarak dahil etmesi şunu gösteriyor: Proje, bizim için bir tür güven göstergesi: Bu nedenle, ortağı hayal kırıklığına uğratmak söz konusu bile olamaz! Ve gerçekten başarılı bir işbirliği için her türlü çabayı göstereceğiz" dedi.

Şirketin iki projesi geçtiğimiz yıl, uluslararası emlak sektörünün en saygın ödüllerinden biri olan Urban Awards’ın ödülüne sahip olmuştu. 

Rus medyası: Türk ANTTEQ şirketi, "New York"u Moskova'ya taşıdı 

Rusya'nın önemli gazetelerinden Kommersant, ANTTEQ 'in, Moskova'da tıpkı New York kentindeki ünlü SoHo semtine benzer dev bir projeye imza attığını dile getirdi. 

ANTTEQ: Moskova Belediyesi çalışmalarımızı yüksek değerlendiriyor 

Türk basınına açıklama yapan ANTTEQ şirketi ortaklarından Birinci, Rusya'da çalışmaların aralıksız devam ettiğini dile getirdi. 

Moskova Belediyesi tarafından çalışmaların yüksek derecede değerlendirildiğine vurgu yapan Birinci, "Moskova'da Kremlin Sarayı’nın karşısındaki Moskova nehrinin diğer kıyısında konut, otel ve ofislerin yer alacağı "Zolotoy Ostrov" (Altın Ada) projesinin inşaatını başarıyla tamamladık. Burası eski Çarlık Rusyası döneminde en prestijli ve sosyete mekanlarından biriydi. Bu gibi projelerimize Moskova Belediyesi olumlu not verdi ve yüksek değerlendirmekte. Bu arada, Rusya'nın en büyük havalimanlarından Moskova'daki Domodedovo’nun 2. Terminal binasının inşaatını söz verdiğimiz tarihte tamamladık. Genel olarak işverenler çalışmalarımızdan memnun" şeklinde konuştu.


Moscow City'de yılın emlak satışı rekoru kırıldı!


Geri Dön