03 / 05 / 2024

Mostafa Alshmer

Mostafa Alshmer

Damist İnşaat Tekstil Turizm Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi, Mostafa Alshmer, M. Moustasem Alshmer, Halil Resuloğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Türkiye’nin jean markası COLIN’S’ten Mısır’da stratejik ortaklık! 

COLIN’S, Mısır’ın en büyük lüks gayrimenkul şirketlerinden biri olan Talaat Mostafa Grubu ile imzaladığı stratejik ortaklık anlaşmasıyla Mısır’daki mağaza sayısını 12’ye çıkarıyor.

Somo Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Somo Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mostafa Sharıfat ve Zahra Rezazadeh Salımı ortaklığında kuruldu.

Meşhedanlı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Meşhedanlı İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Mostafa Mashhadanı tarafından kuruldu.

Nur Group İnt İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Group İnt İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Abdulfatah Noor, Mojtaba Noor ve Mostafa Noor ortaklığında kuruldu.

Çiçest Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiçest Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mahdı Erfanıanmonfared, Mostafa Enfanıanmonfared ve Roghayeh Hosseınıshengelı ortaklığında kuruldu.

Elmas Group Gayrimenkul Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Group Gayrimenkul Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mostafa Khaled tarafından kuruldu.

Aman Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aman Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mostafa Sanjacdar ve Rıad Dernaıka ortaklığında kuruldu.

Al Mostafa Gayrimenkul Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Mostafa Gayrimenkul Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed A.M.H.E.S ve Shadıa M.A.O. ortaklığında kuruldu.

Ekselans İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekselans İnşaat Ticaret Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon TL sermaye bedeli  ile M.Mostafa Kyalı ve  M.Saad Martını tarafından kuruldu.

Perfect Investment Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Perfect Investment Proje Yönetimi Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mostafa K. Mohamed ve Andrew Bules Y. Shaker ortaklığında kuruldu.

Perfect Investment Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Perfect Investment Proje Yönetimi Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mostafa K Mohamed ve Andrew Bules Y. Shaker ortaklığında kuruldu.

Noura Diamond İnşaat Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noura Diamond İnşaat Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Onut, Mostafa Parıdar, Pourıa Parıdar ve Seyed M. Sadralsadat ortaklığında kuruldu.

Alucast Trade İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alucast Trade İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Ragab A.A, Mostafa M.S.B.M. ve Saad M.S.B.M. ortaklığında kuruldu.

Mostafa Alshmer Haberi

Mostafa Alshmer

Damist İnşaat Tekstil Turizm Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi, Mostafa Alshmer, M. Moustasem Alshmer, Halil Resuloğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da kuruldu. 


Damist İnşaat Tekstil Turizm Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü tekstil ürünlerinin tekstil malzemelerinden yapılmış çanta saat ayakkabı ve ayakkabı tabanı vb. her cins giyim eşyaları aksesuarları ile konfeksiyon sanayinde kullanılan tüm aksesuar iç ve dış giyim ürünlerinin ithalatı ihracat toptan ve perakende dahili ticaretini ve pazarlamasını yapar. 2. Her türlü tül ve dantelden imal edilen perde türleri, her türlü pamuklu yünlü keten ipek sunni ve sentetik elyaftan mamül her türlü kumaşlardan her türlü iç ve dış giyim, tekstil ürünlerinin imalatını dokuma ve...