29 / 07 / 2024

Motali Otel maşukiye

Motali Otel maşukiye

Maşukiye'deki Moteli Otel açılalı çok kısa bir süre olmasına rağmen Araplar'ın istilasına uğradı, geçen hafta kraliyet ailesi buradaydı Kadın Kadına Sohbet'in bu haftaki konuğu Maşukiye'de bulunan otelin işletmecisi Gülay Bayramin Burhan.

İzmir'de 6 kişinin öldüğü otel inşaatındaki vinç kasasında son dakika gelişmesi! Tutuklu sanıklar tahliye edildi!

İzmir'de, otel inşaatında kule vincin devrilip 6 işçinin öldüğü, 3 işçinin yaralandığı olayda, 3'ü tutuklu 7 sanığın yargılandığı davanın duruşmasında mağdur ailelerden 5'inin daha şikayetini geri çektmesi üzerine, Tutuklu sanıklar, kontrol şartıyla tahliye edildi.

Ali Sami Yen Otel projesi iptal mi edildi?

Ali Sami Yen Stadyumu'nun yer aldığı alanda bugün; 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidansların yer aldığı bir proje bulunuyor. Eskiden stadyum burada bulunurken; yan tarafında da bir Galatasaray Store mağazası mevcuttu. Buraya da Ali Sami Yen Oteli projesi yapılmıştı. Peki projede son durum ne?

Accor Grubu, Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldı!

Rusyadaki dört otelin işletmecisi olan Accor Grubu yaptığı açıklama ile Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldığını belirtti.

Marriott International'dan 6 yeni otel geliyor!

Marriott International Aktarlı Grup ile Türkiye’nin önemli merkezlerinde 6 otel açmak üzere bir anlaşma imzaladı.

Kırklareli Dupnisa Mağarası'na yapılmak istenen otele tepki!

Kırklareli'deki 180 milyon senelik Dupnisa Mağarası’nda yapılmak istenen apart otel projesi yargı gündemine geldi. Eşsiz bir biyoçeşitliliğe sahip olduğuna dikkat çeken Mağaracılık Federasyonu Başkanı Bülent Genç, projeyle beraber bölgede ekolojik bir yıkım olacağının altını çizdi. 

Bodrum'da otel projeleri tartışma yarattı!

Hürriyet Gazetesi, köşe yazarlarından Yalçın Bayer, bugünkü köşe yazısında Bodrum'daki otel projelerini kaleme aldı. 

Şile Akçakese Köyü'ndeki otel inşaatı tepki çekti!

İstanbul'un doğa harikası kıyılarından biri olan Şile'deki Akçakese Köyü'nde yapılaşma tehdidi dikkat çekiyor. Sahile yakın mesafede bir otel inşa eden firmanın faaliyetleri köylünün tepkisini çekti.

Kırklareli Dupnisa Mağarası'na restoran, otel ve otopark yapılması meclis gündeminde!

Kırklareli'nde yer alan Dupnisa Mağarası'nın bulunduğu alana restoran, otel ve otopark yapılmasının yol açacağı zararlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gündoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tokat'ta Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon TL'ye otel yapılacak!

Tokat'ta, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanında sağlık için yurda gelenlere hizmet sunulması amacıyla otel inşa edilecek.

Bağdat Caddesi'ne A11 Exclusive otel geliyor!

Bağdat Caddesi'nin yeni oteli A11 Exclusive açılış için geri sayıma başladı. A11 Exclusive otel 37 oda olarak planlandı.

Koronavirüste İstanbul'da mahsur kalan 855 Cezayirli otel ödemelerini yapmadan gitti!

Koronavirüs sürecinde İstanbul’da mahsur kalan 855 Cezayir vatandaşı, Cezayir’in Türkiye Büyükelçiliği’nin araya girmesiyle İstanbul’da 17 farklı otele gönderildi. Toplam 3 milyon 114 bin lira masraf oldu. 1 milyon 50 bin lira ödeme yapan elçilik geriye kalan parayı ödemeyince otel sahipleri mağdur

Kuruçeşme'deki otel inşaatıyla ilgili İBB'den açıklama!

Kuruçeşme’de yapılan otel şehrin siluetini bozduğu gerekçesiyle tartışma konusu oldu. Kuruçeşme'de bulunan otel inşaatıyla ilgili İBB'den açıklama geldi.

Elite World’den Sapanca’ya yeni otel!

Türkiye'nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World tatil konseptli bir başka yatırıma daha başlamış. Bu yatırım son dönemde birçok otelin açıldığı Sapanca'da hayata geçiriliyormuş…

Motali Otel maşukiye Haberi

Motali Otel maşukiye

Çocuk denilecek yaşta bir butiğin başına geçen, çok geçmeden bir marka yaratan ve 20 yıl boyunca işleten, bu esnada çeşitli işler de yapan Gülay Hanım, şimdilerde aile şirketi bünyesinde Motali Otel'in işletmeciliğini yapıyor. 

Motali Otel, butik otel tarzında günün her saati hizmet veriyor ve aile şirketi olduğu için müşteriler burada çok rahat ediyor. Otelin en büyük müşterileri ise Araplar. Gülay Hanım, Maşukiye'nin yakında Arap cennetine döneceğini söylüyor, "Geçen hafta kraliyet ailesinin baldızları ve kardeşleri bir otobüs geldi, iki gün konaklayıp gitti" diyor. 


Bizim...