22 / 07 / 2024

Motto İstanbul faizleri

Motto İstanbul faizleri

Motto İstanbul'da 0,98 faizle ödemeler yapılıyor. Celaloğlu İnşaat tarafından İstanbul Bağcılar Güneşli'de hayata geçirilen projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde daireler yer alıyor. 

Bankalar faizleri indirdi, müteahhitler fiyatları yükseltti!

Yüzde 1’in altına çekilen konut kredisi faizleri, sektörü yeniden canlandırdı. Durumu fırsat bilen müteahhitler fiyatları artırdı.

İş Bankası kampanyalı konut kredisi faizleri düştü!

İş Bankası tabela konut kredisi faiz oranlarını sabit tutarken kampanyalı konut kredisi faizleri için indirim uyguladı. Bankanın kampanyalı konut kredisi faizleri yüzde 1.57’ye geriledi...

Uyanık müteahhitler fiyatları yükseltti!

Konut kredisi faizleri bazı uyanık müteahhitleri harekete geçirdi. İstanbul'da en çok konut stokunun bulunduğu Esenyurt, Kayabaşı, Ataşehir gibi semtlerde satılık konut fiyatları yüzde 20 arttı.

QNB Finansbank konut kredisi faizleri Ağustos 2019!

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi içinde konut kredisi içinde cazip faiz oranları ile finansman sağlıyor. QNB Finansbank ihtiyaç ve konut kredisi faizleri ne kadar?

Konut kredi faizleri ne zaman düşer?

Merkez Bankasının 425 baz puanlık indiriminden sonra vatandaşlar gözlerini bankaların faiz oranlarına çevirdi. Peki konutta kredi faizleri ne zaman düşer?

Konut kredisi faizleri için gözler Merkez Bankası'nda!

Bankaların konut kredisi faiz oranları düşmeye devam ederken piyasalar ve konut kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faizlerini beklemeye başladı. Politika faizleri konut kredisi faiz oranlarını nasıl etkiler?

Konut kredisi faizleri düşecek mi?

Ev sahibi olmak isteyen binlerce kişi konut kredisi kullanıyor. Bankalara kredi çekmek için giden vatandaşlar yüksek kredi faizleri ile karşılaşınca ev hayallerini ertelemek zorunda kalıyor. konut kredisi kullanmak isteyenler için müjdeli haber geldi. Faizlerin düşmesi bekleniyor.

Konut kredi faizleri düşmedikçe sektör canlanmaz!

Tüketimin artması için de enflasyonun düşürülmesi zorunludur. Çünkü düşük tek haneli enflasyon olmadıktan sonra konut kredi faizleri düşük tek haneli rakamlara güvenli ve kalıcı bir şekilde indirilemez. Faizler düşmedikten sonra konut piyasası canlanamaz...

Konut kredi faizleri ve fiyatları düşmeli! 

TESK Genel Başkanı Palandöken, "Özel bankalar kamu bankaları gibi faizleri düşürerek, müteahhitler de konut stokunun azalması için konut fiyatlarını aşağı çekerek elini taşın altına koymalı" ifadelerini kullandı...

Konut kredisi faizleri yükselir mi?

Konut kredisi faiz oranlarında yaşanan yükseliş hareketi devam edecek mi? Konut kredisi faizleri yükselir mi?

Hilton Motto Karaköy'de açılacak!

Türkiye’nin turizmde yükselişe geçmesiyle yabancı otel zincirleri rotasını yeniden buraya çevirdi. Motto, dünyayla aynı anda İstanbul Karaköy’de açılacak.

Kentsel dönüşüm konut kredisi faizleri yüzde 1.14’e geriledi!

Kentsel Dönüşüm Konut Kredisi faizleri yüzde 1.14’den başlıyor. VakıfBank’ın kullandırdığı kentsel dönüşüm konut kredisi faizleri devlet desteği ile beraber yüzde 1.14’e geriledi…

Kentsel dönüşüm konut kredisi faizleri ne kadar?

Kamu bankaları devlet destekleriyle beraber düşük konut kredisi faiz oranlarıyla kentsel dönüşüm konut kredisi kullandırıyor. Kentsel dönüşüm konut kredisi faizleri yüzde 1.49’dan başlıyor…

Motto İstanbul faizleri Haberi

Motto İstanbul faizleri

Motto İstanbul projesinde 1+1 ve 2+1 home ofisler yüzde 25 tapu indirimi ve 0,98 faiz oranı ile ödeniyor. İskanı alınmış Motto İstanbul'da 277 bin TL'lik daireler için 55 bin TL peşinat ödeniyor.  

Celaloğlu İnşaat tarafından İstanbul Bağcılar Güneşli'de inşa edilen projede 128 daire, 12 mağaza, dükkan ve ofisler bulunuyor. 

1+1 ve 2+1'lerin yer aldığı Motto İstanbul'da 1+1'ler 62 metrekare ile 78 metrekare arasında, 2+1'ler 79 metrekare olarak belirlendi.

Motto İstanbul projesi Basın Ekspres Yolu'na 350 metre mesafede bulunuyor. Projede misafir otoparkı ve kapalı otoparkı mevcut.


Adres: Bağlar Mah. Osmanpaşa Cad. No:35 Güneşli – Bağcılar/İSTANBUL


Tel : 0212 486 3193
Web : http://mottoistanbul.com.tr/
Ezgi...