15 / 05 / 2024

Movapark AVM Kızıltepe

Movapark AVM Kızıltepe

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde içerisinde alışveriş merkezi, aqupark, çok amaçlı salonlar, 5 yıldızlı otel bulunan ve 75 milyon dolara mal olan Movapark AVM törenle hizmete açıldı

Türk Kızılay'dan son dakika açıklaması! Kızılay AVM için tahliye kararı verildi!

Başkent Ankara'da Kızılay Meydanı'nda yer alan Kızılay AVM'nin tahliyesine karar verildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Ankara'nın göbeğindeki Kızılay AVM iflas etti! Dükkanlar tek tek boşaltılıyor!

Yap-İşlet-Devret modeliyle, 25 seneliğine işletilmesi için Karsaklar Gayrimenkul’e verilen Ankara Kızılay Alışveriş Merkezi iflas etti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yönetimi devralan mülk sahibi Türk Kızılayı, ihtarname çekerek dükkanların boşaltılmasını istedi.

Marmaris Kızılbük Koyu'nda yapılan dev otel projesinin perde arkası ortaya çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Kızılbük Koyu'nda Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Kızılbük GYO tarafından dev otel AVM ve 1389 adet devremülk projesi çalışmaları yapılıyor. Söz konusu projenin ÇED raporunun geçen yıl çıkan yangından 5 gün sonra alındığı iddia edildi.

Mardin Kızıltepe'de 42.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kızıltepe İcra Dairesi, Mardin ili, Kızıltepe ilçesi, Yukarıazıklı Mahallesi, 133 ada 2 parselde yer alan gayrimenkulü 42 milyon 602 bin 520 TL'ye satıyor...

Kayseri Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Kayseri Hacılar Belediyesi, ilçeye kazandırılacak olan Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalara başladı.

Keyseri Kızıltepe Millet Bahçesi yapım ihalesi tamam!

Keyseri'nin Hacılar ilçesinde yapılması planlanan Kızıltepe Millet Bahçesi'nin ilk etap ihalesi gerçekleşti. Yaklaşık maliyeti 1 Milyon 335 Bin 446 TL olan ihalenin sonucu ise henüz açıklanmadı.

Kayseri Kızıltepe Millet Bahçesi'nin birinci etap ihalesi tamam!

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde yapılması planlanan Kızıltepe Millet Bahçesi'nin birinci etap ihalesi gerçekleşti. İhaleye 7 firma katılım gösterdi. 

Perakendecilerin kira pazarlığı kızıştı!

AVM'lerde perakendeciler arasındaki kira pazarlığı kızıştı. Eylül ayı yaklaşıp cirolar artmaya baladıkça AVM'ler eski sözleşmelere dönmenin planını yapıyor.  

Kızılay AVM'de tedbirli yıkım başladı!

İzmit Ömerağa Mahallesi’nde yer alan tehlike yaşadığı nedeniyle sık sık gündeme gelen Kızılay AVM’de yıkım işlemlerine başlandı.

Mardin Kızıltepe'de 25.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kızıltepe İcra Dairesi Müdürlüğü, Mardin ili, Kızıltepe ilçesi, Yukarıazıklı Mahallesi 133 ada 3 parseldeki fabrika ve makine tesisatlarını 25 milyon 363 bin 789 TL'ye icradan satıyor...

Kızıltepe İlhan Makarna fabrika arsası 25.4 milyon TL'ye icradan satışta!

Kızıltepe İcra Dairesi Müdürlüğü, Mardin ili Kızıltepe ilçesi Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan  İlhan Un İrmik Makarna Gıda'nın fabrika arsası tamamı 25 milyon 363 bin 789 TL bedelle icradan satışa çıkardı...

Mardin Kızıltepe'de 9.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Mardin İli Kızıltepe İlçesi Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 9 milyon 327 bin 016,75 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Mardin Kızıltepe'de 24.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Mardin İli, Kızıltepe İlçesi Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan Ay Nişasta Entegre Gıda San. ve Tic. AŞ adına kayıtlı üretim tesisi vasıflı gayrimenkul 24 milyon 405 bin 706 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Movapark AVM Kızıltepe Haberi

Movapark AVM Kızıltepe

Aqupark, çok amaçlı salonlar, 5 yıldızlı otel bulunan ve 75 milyon dolara mal olan Movapark.. 


Mardinli işadamlarının kurduğu İstanbul Yeditepe A.Ş. tarafından 108 dönüm arazi üzerinde yapılan ve Mardin Havaalanı’nın hemen yanında bulunan Movapark AVM, Güneydoğu’nun hem eğlence hem de sanat merkezi niteliğinde olacak. ’Denizi olmayan Mardin’e deniz getirdik’ sloganı ile açılan Movapark’ta, Türkiye’nin dördüncü aquaparkı bulunuyor. Ayrıca ’sinema festivali’ olmasına karşın sinema salonu bulunmayan Mardin, Movapark AVM ile 8 sinema salonuna birden kavuştu.


Amerikalılar ortak


Yeditepe A.Ş. Yönetim Kurulu başkanı Vedat Özçelik, hayatının en heyecanlı gününü yaşadığını belirterek sunları söyledi: “Mardin’e deniz getireceği dedik. Ve bugün burada gördüğünüz gibi gençlerimiz artık Türkiye’nin en büyük aquaparklarından birinde eğlenecek yüzecek. Burası sadece Mardin’in değil, bölgenin de eğlence merkezi olacak. Eskiden kilometrelerce bir derede...