06 / 05 / 2024

Mövenpick Hotels basın tarihi

Mövenpick Hotels basın tarihi

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts, Türkiye’deki 4. otelini İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıyor.

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

Altın alalım mı, bekleyelim mi? Altın dehası İslam Memiş çabucak açıkladı! Hemen hazırlanın! O gün düğmeye basın

Altın fiyatları bugün de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar ise ''altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusuna yanıt arıyor. Altın dehası İslam Memiş çabucak açıkladı! Hemen hazırlanın! O gün düğmeye basın

Fikirtepe mağdurları Kadıköy'de basın açıklaması yapacak!

Kadıköy Fikirtepe'de evlerine kavuşamayan ve mağdur olan vatandaşlar bugün Kadıköy Rıhtım'da bir basın açıklaması yapacak.

Kayseri'ye basın müzesi kurulacak!

Kayseri ​​​​​​​Büyükşehir Belediyesi tarafından Kayseri Gazeteciler Cemiyetine tahsis edilen tarihi bir konakta Basın Müzesi kurulması için protokol imzalandı.

Esenler Belediyesi kentsel dönüşüm basın toplantısı yarın!

Şimdiye dek Esenler'de 40 bini aşkın konut dönüştü. Esenler Belediye Başkanı Göksu, 17 Ağustos Depremi'nin 20'nci yılında 17 Ağustos ve Esenler’de Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı yarın gerçekleştirilecek...

Kayseri'ye Basın Müzesi inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentte Basın Müzesi kurulması için düğmeye bastı.

Basın Sitesi'ndeki binanın yıkım görüntüleri tartışma yarattı!

İstanbul Bahçelievler Basın Sitesi'nde bulunan 11 katlı 80 dairelik bina, dün akşam saatlerinde yıkıldı. Bazı bölümleri kendiliğinden çökerken, binanın yıkım görüntüleri de tartışma yarattı.

Gayrimenkul Çözüm Merkezi basın toplantısı 12 Eylül'de!

TURYAP'ın yaklaşık 2 sene önce gayrimenkul konusundaki ihtilafları mahkemeye gitmeden çözümlemek amacıyla hayata geçirdiği Gayrimenkul Çözüm Merkezi basın toplantısı 12 Eylül'de yapılacak. 

ERA Gayrimenkul Türkiye basın toplantısı 31 Ocak'ta!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2017 yılını değerlendireceği ve 2018 yılı beklentilerini’ paylaşacağımız bir basın buluşması gerçekleştiriyor. 

Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da!

Singapur merkezli The Ascott Limited, Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırımıyla dünyaca ünlü misafirperverliğine güç katıyor. Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da yapılacak. 

Satya Yayalar basın toplantısı 30 Kasım'da!

Satya İnşaat'ın Pendik'te hayata geçirdiği Yayalar projesi basına tanıtılıyor. Satya Yayalar basın toplantısı 30 Kasım'da yapılacak. 

Eston Şehir basın lansmanı 15 Kasım'da!

Polatyol Yapı'nın Eston Şehir’de yeni bir projeye başlamanın heyecanını yaşıyor. Eston Şehir basın lansmanı 15 Kasım'da gerçekleşecek. 

Metrolife basın lansmanı 3 Kasım'da!

Sinpaş GYO'nun İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçirdiği Metrolife projesi basın lansmanı 3 Kasım'da yapılacak.

Mövenpick Hotels basın tarihi Haberi

Mövenpick Hotels basın tarihi

Haliç kıyılarının panoramik manzarasına sahip 136 odası, gurme lezzetler sunan restoranı, arındırıcı spa’sı ve son teknoloji ekipmanlarla donatılmış toplantı salonlarıyla Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn, Akgel Gayrimenkul Yatırım İnş. San. Tic Ltd. Şti tarafından hayata geçiriliyor.



Mövenpick Hotels & Resorts Başkan ve CEO’su Jean Gabriel Peres, Mövenpick Hotels & Resorts Avrupa COO’su Ola Ivarsson, Mövenpick Hotels & Resorts Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach, Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Genel Müdürü Neyran Tan,  Akgel Gayrimenkul Ltd. Şti. Yönetici Ortağı Volkan Öngel ve Ferruh Akgün’ün katılacağı basın toplantısı 31 Mart 2015, Salı günü Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn’da...