02 / 05 / 2024

Mozaik Park Konya ödeme seçenekleri

Mozaik Park Konya ödeme seçenekleri

Somuncu Grup tarafından hayata geçirilen Mozaik Park Konya projesi daireleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+1 şeklinde dizayn edildi. Mozaik Park Konya projesinin lansmanı yarın yapılması planlanıyor.

Kanyon Park Konya daire fiyatları ne kadar?

Toplam 98 konuttan meydana gelen Kanyon Park Konya'da 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.  Peki Kanyon Park Konya daire fiyatları ne kadar?

Kanyon Park Konya fiyatları 260 bin TL'den başlıyor!

Seha Yapı tarafından Konya Yazır Mahallesi'nde inşa edilmekte olan Kanyon Park projesinde daire fiyatları 260 bin TL'den başlıyor. Projede ayrıca vade farksız 60 ay taksitle konut sahibi olunabiliyor...

Kanyon Park Konya satılık ev fiyatları!

3+1'den 6+2'ye kadar daire seçenekleri sunulan Kanyon Park projesi Seha Yapı imzasıyla Konya'da hayata geçirildi. Projede ev fiyatları 280 bin TL'den başlıyor...

Kanyon Park Konya ödeme seçenekleri!

Kanyon Park projesinde konutlar 2019 yılının yaz mevsiminde teslim edilecek. Projede zengin sosyal olanaklar ile tüm ihtiyaca yönelik çeşitli ayrıcalıklar sunuluyor...

Kanyon Park Konya projesi ön satışta! 280 bin TL'ye!

Konya Yazır Mahallesi'nde Seha Yapı tarafından hayata geçirilen Kanyon Park projesi ''Yazır Mahallesi'nin en zengin yaşam seçeneğine sahip konut projesi'' olarak tanıtılıyor. Projede ön satış fiyat avantajları sizi bekliyor...

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 400 park!

Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçelerdeki yatırımlarını artırarak sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, her mahalleye bir park çalışması kapsamında 1 yıl içinde 28 ilçede 400 parkı tamamladı.

Konya'da 1 yılda 28 ilçede 400 park yapıldı!

Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçelerdeki yatırımlarını artırarak sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, her mahalleye bir park çalışması kapsamında 1 yılda 28 ilçede 400 parkı tamamladı.

Park Mozaik'te yepyeni ödeme seçenekleri!

Park Mozaik'te yepyeni ödeme seçenekleri sunuluyor. Dairelerin 658 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı konut tipleri bulunuyor.

Ankara Park Mozaik fiyatları!

Ankara Park Mozaik fiyatları 618 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 2. etap teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği projede nakitte yüzde 15'e varan indirim imkanı sağlanıyor.

Park Mozaik teslimleri ne zaman?

Ankara Çankaya'da inşa edilen Park Mozaik projesi Tepe -Mesa Mesken Ortaklığı imzası taşıyor. Peki, Park Mozaik teslimleri ne zaman?

Konya'da 328 mahalleye park inşa edildi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile mahalle olan tüm köylere ve beldelere örnek parklar yapıyor. Büyükşehir’in şu anda yapımı devam eden ve tamamlanan park sayısı 328’e ulaştı.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 328 yeni park!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile mahalle olan tüm köylere ve beldelere örnek parklar yapıyor. Büyükşehir’in şu anda yapımı devam eden ve tamamlanan park sayısı 328’e ulaştı.

Park Mozaik ödeme koşulları!

Park Mozaik ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 + yüzde 2 indirim uygulanıyor. Tepe-Mesa Mesken Ortaklığı ile hayata geçirilen projede 1. etap teslimlerinin Aralık 2016'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Mozaik Park Konya ödeme seçenekleri Haberi

Mozaik Park Konya ödeme seçenekleri

Mozaik Park Konya projesinin inşası 2014 yazında başladı. Eylül 2016 tarihinde teslim edilmesi planlanan proje 2 bloktan oluşuyor.


Mozaik Park Konya projesinde 24 daire satışa sunuluyor. 1+1 daireler 94 bin TL, 2+1 daireler 129 bin TL,3+1 daireler 170 bin TL ve 5+1 daireler 284 bin TL olarak belirlendi.


Mozaik Park Konya projesi Somuncu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Projede ödeme seçenekleri olarak 24 ay ve 36 ay vadelendirme imkanı sunuluyor. 



Mozaik Park Konya projesi eğitim kurumlarına olan uzaklığı 170 metre, spor sahasına 160 metre, alışveriş için markete 800 metre, Mevlana Kültür Merkezi’ne 3 kilometre, hayvanat bahçesine 3 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.


Mozaik Park Konya iletişim

Adres:Erenler Mahallesi kayalıbağ sokak 7-A Karatay-KONYA

Tel: 0332 351 75 00

Web:[email protected]

Tülay...