03 / 05 / 2024

Mozaik Sitesi Dumankaya

Mozaik Sitesi Dumankaya

Dumankaya Mozaik fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Projede; yüzme havuzu, dinlenme alanları, sauna,fitness center ve yürüyüş yolları yer alıyor.

Mozaik Evleri Dumankaya'da sıfır faiz bahar kampanyası!

Dumankaya Mozaik projesinde 60 ay sıfır faizle taksitli ödeme fırsatı sunuluyor. İstanbul Sancaktepe'de yükselen Dumankaya Mozaik projesinde fiyatlar 210 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Mozaik Dumankaya Sitesi Sancaktepe fiyatları!

Mozaik Dumankaya Sitesi Sancaktepe fiyatları 204 bin TL'den başlayarak değişiyor. Dumankaya Mozaik Evleri'nde kampanya kapsamında peşinat ve taksit ödemeleri 2017 yılında başlıyor...

Dumankaya Mozaik taksitleri ne kadar?

Dumankaya Mozaik Evleri Dumankaya İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 47 ile 208 metrekare arasında değişiyor. Peki Dumankaya Mozaik taksitleri ne kadar?

Dumankaya Mozaik Konutları nerede?

Dumankaya Mozaik Konutları Dumankaya inşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçiriliyor.Projede ödeme planı olarak 36 ay vade farksız taksit yapılıyor.Peki Dumankaya Mozaik Konutları nerede?

Sancaktepe Dumankaya Mozaik Evleri'nde 3+1'ler 462 bin TL'ye!

Toplam 799 daire ve 1 dükkandan oluşan Dumankaya Mozaik projesi Dumankaya İnşaat tarafından Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. Projede 3+1 dairelerin fiyatı ise 462 bin TL'den satışa sunuluyor.

Dumankaya Mozaik'te peşinatsız ödeme fırsatı için son gün 30 Kasım!

Dumankaya İnşaat tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Dumankaya Mozaik'te peşinatsız ödeme sistemi ile 30 Kasım'a kadar daire sahibi olunabiliyor. Buna göre, daire fiyatının yüzde 75'i için 0,91'den başlayan faiz oranlarıyla konut kredisi kullandırılıyor.

Dumankaya Mozaik Rezidans fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe bölgesinde inşa edilen Dumankaya Mozaik'te 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. İşte Dumankaya Mozaik Rezidans fiyatları...

Dumankaya Mozaik'te peşinatsız ödemenin son günü: 30 Kasım!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Dumankaya Mozaik projesi yüzde 70 yeşil alan, yüzde 30 konut oranıyla yükseliyor. Dumankaya Mozaik'te peşinatsız ödeme kampanyasında son gün 30 Kasım olarak belirlendi.

Dumankaya Mozaik Residence!

1+1 'den 3+1 'e kadar daire tiplerinden oluşan Dumankaya Mozaik Residence yüzde 70 yeşil alan yüzde 30 konut oranıyla yükseliyor. Proje İstanbul'un Sancaktepe bölgesinde inşa ediliyor.

Dumankaya Mozaik peşinatsız ödeme kampanyasında son gün 30 Kasım!

Dumankaya İnşaat imzası taşıyan Dumankaya Mozaik projesi İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe bölgesinde yükseliyor. İstanbul Dumankaya Mozaik peşinatsız ödeme kampanyasında son gün 30 Kasım olarak planlanıyor.

Dumankaya Mozaik güncel fiyatlar!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik projesi Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Satışları devam eden projede daire teslimlerinin 2017 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor. İşte Dumankaya Mozaik güncel fiyatlar...

Dumankaya Mozaik'te size özel tasarlanmış daireler!

Dumankaya Mozaik'te size özel tasarlanmış daireler bulunuyor. Dairelerin 176 bin 400 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede teslimler Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek. Projede 799 tane daire yer alıyor.

Dumankaya Mozaik'te doğa ile baş başa bir yaşama var mısınız?

'Doğa ile baş başa bir yaşama var mısınız?' sloganıyla satış sürecine devam eden Dumankaya Mozaik projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 176 bin 400 TL'den başlangıç gösteriyor.

Mozaik Sitesi Dumankaya Haberi

Mozaik Sitesi Dumankaya


Mozaik Sitesi Dumankaya İnşaat imzası ile yaşama geçiriliyor. Proje konum olarak İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yer alıyor.


Dumankaya Mozaik fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Dumankaya Mozaik fiyatları ne kadar sorusunun yanıtından önce proje hakkında bilgi verelim.


799 daire ve 1 işyerinden meydana gelen Sancaktepe Mozaik Konutları 64 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Dumankaya Mozaik teslimleri ne zaman?

Projenin Nisan 2017'de sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


Dumankaya Mozaik fiyatları ne kadar?

Dumankaya Mozaik Evleri satış fiyatları 154 bin TL'den başlıyor. 


Mozaik Dumankaya Evleri 'nin sosyal alanları arasında; yüzme havuzu, fitness center, dinlenme alanları, sauna ve yürüyüş yolları yer alıyor.


Sancaktepe Mozaik satış ofisi bilgisi!

Mozaik satış ofisi telefon 0216 511 58 00

Web: