31 / 07 / 2024

MQ775 Patisserie Blendır Seti

MQ775 Patisserie Blendır Seti

Braun “MQ775 Patisserie Blendır Seti” ile zahmetsizce pratik yemek yapmayı keşfedin. Tek tuşla tüm hızlara ulaşabileceğiniz Smart Speed teknolojisi ile tek elle tam kontrol sağlayacaksınız...

Braun'dan yeni MQ775 Patisserie Blendır Seti!

Sevdiklerinize yemek hazırlamak Braun ile çok daha kolay… Eğer elinizin altında “ MQ775 Patisserie Blendır Seti ” varsa, hayallerinizi yüksek tutun çünkü mutfakta harikalar yaratacaksınız.

Braun Patisserie blandır seti mutfakların küçük yardımcısı oldu!

Braun, mutfaklarda profesyonel sonuç almak isteyenler için MQ785 Patisserie Blendır Seti’ni sunuyor. Devrim niteliğindeki ‘Smart Speed’ teknolojisiyle tek elle ve hızı kontrol ederek yiyeceklerinizi kolaylıkla hazırlayın.

Kenwood, SB327 Smoothie Blendır ile yaz sıcaklarında serinleyin!

Gıda hazırlama ürünleri kategorisinde dünya birincisi Kenwood, SB327 Smoothie Blendır serisi ile yaz sıcağını keyfe dönüştürüyor. Kenwood Smoothie Blendır ile içinizi serinleten içecekleri kolaylıkla hazırlayın.

Braun MQ775 Patisserie Blendır Seti ile Ramazan ayında pratik yemekler!

Braun ‘ MQ775 Patisserie Blendır Seti ’, tek tuş ile tüm hızlara kolayca ulaşabilen Smart Speed teknolojisi ile Ramazan sofranızı lezzetli yemeklerle donatmanıza yardımcı oluyor.

Braun MQ775 Patisserie Blendır Seti mutfaklarda devrim yaratıyor!

Braun’dan mutfaklarda devrim yaratacak bir yenilik. Braun ‘MQ775 Patisserie Blendır Seti’ ile mutfaklarınızın şefi olacaksınız. Tek tuşla tüm hızlara kolayca ulaşabileceğiniz Smart Speed teknolojisi ile güç parmaklarınızın ucunda.

Braun'dan Smart Speed teknolojisi ile MQ775 Patisserie Blendır Seti!

Braun “MQ775 Patisserie Blendır Seti” ile zahmetsizce pratik yemek yapmayı keşfedin. Tek tuşla tüm hızlara ulaşabileceğiniz Smart Speed teknolojisi ile tek elle tam kontrol sağlayacaksınız...

Braun'dan yeni MQ775 Patisserie Blendır Seti!

Sevdiklerinize yemek hazırlamak Braun ile çok daha kolay… Eğer elinizin altında “ MQ775 Patisserie Blendır Seti ” varsa, hayallerinizi yüksek tutun çünkü mutfakta harikalar yaratacaksınız.

TOKİ Kırşehir'de 9 bina yaptıracak

TOKİ Kırşehir Yenice'ye 8 engelsiz yaşam birimi, 1 idari bina inşaatı ile genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatını işlerini yaptıracak.

Şişli`deki eski likör fabrikasının imarı durduruldu

Şişli'deki eski likör fabrikası arazisinin devri bir grup CHP'li araziye ilişkin İBB tarafından yapılan "uygulama imar plan tadilatıI ve nazım imar planının iptali ile yürütmenin durdurulması" istemiyle dava açtı.

Konut stoğu arttı ofis karlı yatırım

GYODER Başkanı Bekir Cumurcu, konut stoğunun erimesinin vakit alacağını, gelecek üç yılda ofis yatırımlarının, gayrimenkulun parlayan yıldızı olacağını söyledi.

Başarır İnşaat`tan Kartal`a 17 katlı iki plaza!

Başarır İnşaat İstanbul Kartal'da 17 katlı 2 plaza inşa edecek. Her iki plazanın çatısında helikopter pistinin de yer aldığı projenin 2010 yılında tamamlanması öngörülüyor.

"Demirdeki zam inşaat sektörünün önüne demir perde örüyor"

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Başkan Vekili Tahir Tellioğlu, demir fiyatlarındaki aşırı zam nedeniyle inşaat sektörünün önüne adeta demir perde örüldüğünü belirterek, 'Bu perdeyi, hükümet, demir-çelik üreticileri ve müteahhitler el ele verip kaldır

`Yılda 1 milyon daire yaparsak açık kapanır'

Konut açığının ancak yılda 1 milyon konut yapılmasıyla kapanacağını söyleyen Ağaoğlu, en hızlı zamanlarda bile bu rakamın 400 binde kaldığını belirtti. Aziz Üstel'e konuk olan Ali Ağaoğlu, turizm yatırımlarını da anlattı.

Konut portföyü yüzde 35 büyür, faizlerde fazla sıçrama olmaz

Türk bankacılık sektörü, konut kredilerine ilişkin yılbaşında açıkladığı yüzde 42'lik büyüme oranını revize ederek yüzde 35'e çekti. Buna gerekçe olarak uluslararası finans piyasalarında yaşanan çalkantıyı gösteren bankacılar, buna rağmen kısa vadede faiz

MQ775 Patisserie Blendır Seti Haberi

MQ775 Patisserie Blendır Seti

Braun’dan mutfaklarda devrim yaratacak bir yenilik. Sevdiklerinize yemek hazırlamak artık çok daha kolay olacak. Braun “MQ775 Patisserie Blendır Seti” ile zahmetsizce pratik yemek yapmayı keşfedin. Tek tuşla tüm hızlara ulaşabileceğiniz Smart Speed teknolojisi ile tek elle tam kontrol sağlayacaksınız.


Küçük ev aletlerinde yarattığı yenilikler ve sunduğu pratik çözümlerle dikkatleri üzerine çeken Braun Multiquick 7 El Blendır Serisi’nin yeni ürünü Braun MQ775 Patisserie mutfakların baş tacı oluyor. Üstün Alman teknolojisi ışığında geliştirilen ürün, bir devrim olarak nitelendirilen Smart Speed özelliği ile mutfakta geçirdiğiniz süreyi en aza indirgeyerek zamanı size hediye ediyor. 


Smart Speed Teknolojisi ile tasarlanan Braun MQ775 Patisserie, tek elle zahmetsizce yemek yapmanızı sağlıyor. Devrim niteliğindeki bu yeni teknoloji sayesinde tuşa ne kadar basılırsa o kadar fazla güç alınıyor. Örneğin; maydanoz,...