04 / 05 / 2024

Mr. Asado Burger

Mr. Asado Burger

Steakhouse markası Gürkan Şef'in kurucusu Gürkan Topçu, şimdi de Mr. Asado Burger adıyla bir hamburger markası yarattı. Topçu, Mr. Asado Burger markası için franchise vererek yurt içinde ve yurt dışında üç yılda 50 ve beş yılda 100 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Mr. Asado Burger beş yılda 100 şubeye ulaşacak!

Steakhouse markası Gürkan Şef'in kurucusu Gürkan Topçu, şimdi de Mr. Asado Burger adıyla bir hamburger markası yarattı. Topçu, Mr. Asado Burger markası için franchise vererek yurt içinde ve yurt dışında üç yılda 50 ve beş yılda 100 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Akiş GYO Zümrüt Sitesi projesinde son durum ne?

Ataşehir'de yer alan Zümrüt Sitesi kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıp, yeniden yapılacak. Zümrüt Sitesi dönüşümüne 3 teklif gelmişti. Hak sahiplerinin çoğunluk kararıyla gelen teklifler arasından Akiş GYO seçilmişti.

Fatih Karagümrük'te 11.8 milyon TL'ye satılık 26 daire!

Fatih Belediyesi, Karagümrük'te yer alan toplam 26 adet 2+1 ve 3+1 daireyi, 11 milyon 823 bin 225 TL + KDV bedelle ihale edecek. Dairelerin ihalesi 8 Nisan 2015 tarihinde yapılacak...

Erca, betonun ömrünü uzatan 3 yeni ürün geliştirdi!

Akıllı kumaşlarda kullanılan kimyasalları ve betonun ömrünü uzatan katkı maddeleri üreten Erca, son TÜBİTAK’la işbirliği yaparak 3 yeni ürün geliştirdi.

Marmaray 100 insanın ömrüne eşdeğer zaman tasarrufu sağladı!

Marmaray'ın son bir yılda taşıdığı 60 milyon yolcusuna, 100 insanın ömrüne eşdeğer zaman tasarrufu sağladığı hesaplandı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Spor Temalı Park'ı inceledi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yapım çalışmaları tamamlanarak halkın kullanımına sunulan EYOF Hatıra Parkı ve Arsin Sahil Alanı ile yapım çalışmaları süratle devam eden Spor Temalı Park’ta incelemelerde bulundu.

Alinur Aktaş: İnegöl Gümrük Binası'nın yeri değişecek!

İnegöl'de 29 gündem, 9 takrir olmak üzere tüm maddeler karara bağlandı. Başkan Aktaş Gümrük Binası ile ilgili, "Gümrük Müdürlüğüne yeni bina yapılacak, hemen yanında da TIR parkı olacak" dedi.

Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısı Mayıs'ta açılıyor!

Çıldır ilçesinde yapımı devam eden Türkiye'nin Kafkaslara açılan kapısı Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısı, mayıs ayında düzenlenecek törenle hizmete açılacak..

1986 yılında Salıpazarı gümrük depoları yıkılacakmış!

1986 yılında Salıpazarı gümrük depoları yıkılacakmış ve İstinye Tersanesi taşınacakmış. Başkan Dalan, Ulaştırma Bakanı ile tam bir anlaşmaya varmış. Salıpazarı gümrük depolarının yıkımına Nisan ayında başlanacakmış ve yıl içinde yıkım tamamlanacakmış.

Akiş GYO Ataşehir Zümrüt Sitesi'ni dönüştürecek!

Ataşehir'de Zümrüt Sitesi'nin kentsel dönüşümü için talipli firmalardan Akiş GYO seçildi. Zümrüt Sitesi kentsel dönüşüm projesi ne zaman başlayacak? Akiş GYO Ataşehir Zümrüt Sitesi projesi hangi aşamada?

Erenköy Gümrüğü'nün yeni yeri neresi olacak?

Ataşehir Kayışdağı'nda yer alan Erenköy Gümrüğü'nün önce taşınması 4 yıldan beri konuşuluyor. Erenköy Gümrüğü'nün yeni yeri için arazi arayışları devam ediliyor. Gümrük için Tuzla ve Gebze bölgeleri düşünülüyor...

Ayvalık Gümrük Müdürlüğü binası restore edildi!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, restorasyonu tamamlanan Gümrük Müdürlüğü’nün tarihi hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi. Davetliler yenilenen binada incelemelerde bulundu...

Halkalı Gümrüğü Mayıs'ta taşınıyor!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli,İstanbul Halkalı Gümrük Müdürlüğü’nün taşınacağı Büyükçekmece’de inşa edilen yeni gümrük tesisinin alan çalışmasının tamamlandığını söyledi..

Mr. Asado Burger Haberi

Mr. Asado Burger

Steakhouse markası Gürkan Şef'in kurucusu Gürkan Topçu, bir hamburger markası kurdu. Topçu, bir yıllık AR-GE çalışması sonucunda yarattığı ve Mr. Asado Burger adını verdiği markanın ilk şubesini İstanbul Arnavutköy'de açtı.

Gürkan Topçu'nun hikayesi kısaca şöyle: Lise eğitimini Denizli'de tamamladıktan sonra İstanbul'a gelerek Mutfak Akademisi'nde yiyecek ve içecek işletmeciliği eğitimi alan Topçu, okuldaki hocasının tavsiyesiyle aşçılık eğitimini de tamamladı. Ardından Avrupa ve Afrika mutfağı diplomasını da aldı ve staj için İtalya'ya gitti. Aradığı şeyin makarna ve pizza olmadığını fark edince Türkiye'ye geri döndü. Farklı et firmalarında görev alarak et pişirmenin kendisi için anlamlı ve önemli olduğunu fark etti. Et hakkında detaylı bir eğitim almak için England Meat School'da kasaplık eğitimi gördü. Böylece Türkiye'nin ilk diplomalı kasabı oldu.

2014 yılında Türkiye'ye döndükten sonra...