25 / 07 / 2024

Mr Turkey adres

Mr Turkey adres

Mr Turkey Emlak Ve Danışmanlık Ticaret Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Iman Khodabakhsh tarafından kuruldu.

Mr Turkey Emlak Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Turkey Emlak Ve Danışmanlık Ticaret Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Iman Khodabakhsh tarafından kuruldu.

2. Expo Turkey by Qatar'a 112 Türk firma katıldı!

2. Expo Turkey by Qatar, Katar'ın başkenti Doha'da başladı. 19 Ocak'ta sona erecek olan fuarın açılışına Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci ile Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Şeyh Ahmed bin Casim bin Muhammed Al Sani katıldı..

Beşiktaş’ın yeni stadı yalıtımla ömrünü 100 yıla çıkaracak!

Türkiye’ye ilk kez endüstriyel zemin sistemlerini getirerek ilklere imza atan İnterfiks AŞ tarafından 250 bin metrekarelik yalıtımın uygulanacağı Beşiktaş’ın yapımı süren yeni stadının ömrünün 100 yılı aşacağı belirtiliyor.

Travel Turkey İzmir'in Partner Ülkesi İtalya!

Turizm Fuar & Konferansı, bu yıl da turizm profesyonellerini İzmir'de buluşturacak. 4-7 Aralık 2014 tarihleri arasında düzenlenecek TRAVEL TURKEY İZMİR sekizinci kez organize ediliyor.

Travel Turkey İzmir Fuarı'nın bu sene sekizincisi düzenlenecek!

Partner ülkenin İtalya olduğu Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı, bu yıl da turizm profesyonellerini buluşturacak. Sekizincisi düzenlenecek fuar. 4-7 Aralık 2014 arasında devam edecek.

Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı, İtalya'yı ağırlayacak!

Partner ülkenin İtalya olduğu Travel Turkey İzmir Turizm Fuar Konferansı, bu yıl da turizm profesyonellerini buluşturacak. Sekizincisi düzenlenecek fuar, 4- 7 Aralık 2014 arasında devam edecek.

Travel Turkey İzmir fuarı 4-7 Aralık'ta gerçekleştirilecek!

Partner ülkenin İtalya olduğu Travel Turkey İzmir Turizm Fuar&Konferansı, bu yıl da turizm profesyonellerini buluşturacak. Sekizincisi düzenlenecek fuar, 4 - 7 Aralık 2014 arasında devam edecek.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Zağnos Vadisi 4. Etap hakkında bilgi verdi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Zağnos Vadisi 4. Etap (Pazarkapı bölgesi) Kentsel Dönüşüm Projesi 'nde yaşanan gelişmeleri Ramazan etkinliklerinde kamuoyuna duyurdu.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm çalışmalarını anlattı!

TRABZON Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Zağnos Vadisi 4. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yaşanan gelişmeleri ramazan etkinliklerinde kamuoyuna duyurdu. Pazarkapı bölgesinde gerçekleştirilecek projeden bahsetti...

İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü binasında yangın çıktı!

Yeşilköy’deki İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü binasında yangın çıktı. Bilgisayar odasında çıkan yangın paniğe neden oldu. Olay yerine itfaiye çağrılırken, çalışanlar da binadan tahliye edildi...

Sumitomo, TSM Global Turkey Sumitomo Construction Machinery ile Türkiye pazarında!

Dünyada paletli ekskavatör ve de asfalt serme makinesi üretiminde söz sahibi Sumitomo markası, TSM Global Turkey Sumitomo Construction Machinery çatısı altında Türkiye’ de satılmaya başlıyor.

Kurdaki artış, gümrüksüz satış noktalarının cirosunu azalttı!

Kurlarda yaşanan artış, gümrüksüz satış noktalarının cirosunu azalttı. 2012 yılında 1 milyar euroya yakın ciro elde duty freeler, 2013 yılında ancak 356 milyon euro ciro elde edebildi

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: Trabzon baştan aşağı yeniden dizayn edilecek!

Başkan Mustafa Yaylalı'nın yeniden göreve seçildiği seçimler öncesinde genel kurulda konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kent konseyi ve büyükşehir yapılanmasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Mr Turkey adres Haberi

Mr Turkey adres

Mr Turkey Emlak Ve Danışmanlık Ticaret Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Iman Khodabakhsh tarafından kuruldu.
Mr Turkey Emlak Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 7-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,...