05 / 05 / 2024

MSKÜ

MSKÜ

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, amaçlarının İztuzu Plajı'nı korumak, geliştirmek ve gelecek kuşaklara devretmek olduğunu belirterek, "Şu anda buranın işletilmesiyle ilgili bir planımız yok" dedi.

Msk Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Msk Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed İnanç Kitapçı ve Yavuz Selimhan Kitapçı ortaklığında kuruldu.

MSK Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

MSK Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Emlak Limited Şirketi Üsküdar'da Mustafa Kasap tarafından kuruldu.

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Said Kaya tarafından kuruldu.

Msk Yatırım Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Msk Yatırım Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Msk Yatırım Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı. 

Yüksek kira fiyatları öğrencileri zorluyor!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, kira fiyatlarının öğrencileri zorladığını söyledi. Çiçek, yüksek kiraların öğrencileri suça ittiğini açıkladı.

Msk Metal İnşaat Elektrik Kimya Plastik İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Msk Metal İnşaat Elektrik Kimya Plastik İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile İpek Demirel tarafından kuruldu. 

MSK Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MSK Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İsmail Kösem ve Mehmet Safa Kösem ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Msk Investment Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msk Investment Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güven Yavuz tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İztuzu Plajı günde 2 kere temizleniyor!

Muğla'nın Ortaca ilçesindeki dünyaca ünlü İztuzu Plajı'nın Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesine (MSKÜ) devredilmesinin ardından, Rektör Prof. Dr. Mansur Harmandar ve İktisadi İşletmesi Yönetim Kurulu üyeleri, plajda incelemelerde bulundu.

Muğla'nın ziyaretçi sayısı alternatif turizm ile artacak!

Muğla ve ilçelerinde kültürel, alternatif turizm olanaklarıyla ziyaretçi sayısının artırılması hedefleniyor. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesinde konulu konferans düzenlendi.Konferansın açılış konuşmasını MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Mansur Harma

İztuzu Plajı'nın MSKÜ'ye tahsis protokolü imzalandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce'nin, İztuzu Plajı ile ilgili tartışmalara ilişkin "Carettaları Muğla Üniversitesine emanet edeceğiz" açıklamasının ardından İztuzu Kumsalı ve Dalyanağzı alanlarının MSKÜ'ye tahsis protokolü imzalandı.

MSKÜ'den İztuzu Plajı toplantısı gerçekleşti!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, amaçlarının İztuzu Plajı'nı korumak, geliştirmek ve gelecek kuşaklara devretmek olduğunu belirterek, "Şu anda buranın işletilmesiyle ilgili bir planımız yok" dedi.

İztuzu Plajı'nı MSKÜ koruyacak!

Bakan İdris Güllüce'nin, İztuzu Plajı ile ilgili tartışmalara ilişkin twitter hesabından "İztuzu ihalesini iptal edeceğim, Carettaları Muğla Üniversitesine emanet edeceğiz. Gerekli protokolü imzalayacağız” açıklamasının ardından çalışma başlatıldı.

MSKÜ Haberi

MSKÜ

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin, İztuzu Plajı ile ilgili tartışmalara ilişkin twitter hesabından, "İztuzu ihalesini iptal edeceğim, Caretta carettaları Muğla Üniversitesine emanet edeceğiz. Gerekli protokolü imzalayacağız" açıklamasının ardından, MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, yerel yöneticiler ve ilgili kurum amirleriyle toplantı düzenledi.


Dalyan Mahallesi'nde bir otelde düzenlenen toplantının basına açık bölümünde konuşan Rektör Harmandar, toplantıyı İztuzu Plajı'nı yakından tanıyan kurumlardan bilgi edinmek için düzenlediklerini söyledi.


Bakan Güllüce'nin kendisine "hocam burayı size emanet ediyorum" dediğini belirten Harmandar, "Amacımız burayı Türkiye'nin en güzel turistik ve doğal yeri olarak korumak, geliştirmek ve gelecek kuşaklara devretmektir. Şu anda buranın işletilmesiyle ilgili bir planımız yok" diye konuştu.


Harmandar, bakanlıkla yapılacak protokol çerçevesinde İztuzu'nu ve biyoçeşitliliği korumayı amaçladıklarını vurguladı


- "Doğal kalsın derken doğallığı öldürebiliriz"


 Dalaman, Ortaca, Köyceğiz Turistik...