19 / 05 / 2024

Msn Hurdacılık kimin

Msn Hurdacılık kimin

Msn Hurdacılık Yedek Parça Galeri Hafriyat Akaryakıt Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Çelik tarafından kuruldu. 

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güngör ve Erkan Güngör ortaklığında kuruldu.

M S Leen Hurdacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M S Leen Hurdacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Alı Omar Mshıhıet ve Osamah Ahmed M. Fareewan ortaklığında kuruldu.

Mirim Otomotiv Yedek Parça Hurdacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirim Otomotiv Yedek Parça Hurdacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de İbrahim Eksik tarafından kuruldu.

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

Sancak Hurdacılık Yıkım İşleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Hurdacılık Yıkım İşleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Pamuk tarafından kuruldu.

İdealist Kimya Metal İnşaat Nakliyat Hurdacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdealist Kimya Metal İnşaat Nakliyat Hurdacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Necip Algür tarafından kuruldu. 

Kumluca’da park alanına yapılan kaçak ev yıkılıyor!

Antalya Kumluca’da park alanına kaçak olarak inşa edilen ev yıkılacak. Evde yaşayan kiracı Şahin Erbay: “Hurdacılık yaptığım ve zihinsel engelli 4 çocuğum olduğu için kimse ev vermiyor, çaresizim.” dedi.

Msn Hurdacılık Yedek Parça Galeri Hafriyat Akaryakıt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msn Hurdacılık Yedek Parça Galeri Hafriyat Akaryakıt Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Çelik tarafından kuruldu. 

Erler Hurdacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erler Hurdacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Osman Aksöz tarafından kuruldu. 

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad    Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu. 

Karla Hurdacılık İnşaat Metal Elektrik Makina Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karla Hurdacılık İnşaat Metal Elektrik Makina Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Muratoğlu tarafından kuruldu. 

Msn Efor İnşaat Tarım Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Msn Efor İnşaat Tarım Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurgül Gürel tarafından kuruldu. 

Msn Hurdacılık kimin Haberi

Msn Hurdacılık kimin

Msn Hurdacılık Yedek Parça Galeri Hafriyat Akaryakıt Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Çelik tarafından kuruldu. 

Msn Hurdacılık Yedek Parça Galeri Hafriyat Akaryakıt Ticaret Limited Şirketi konusu:
HURDACILIK 1- Her türlü metal,plastik ve mamul maddenin ve hurda haline gelmiş malzemenin ticaretini,ihraç ve ithalini yapmak. İhalelere katılmak. 2- Demir ve demir dışı metallerin eritilmesinde kullanılan her nevi döküm potaları işletmek,madde haneler kurmak. 3- Gemi,fabrika,depolama tankı gibi ekonomik ömrü kalmamış tesis ve sistemleri parçalayarak hurda olarak ekonomiye kazandırmak için giyotinler, makaslar,presler işletmek,şantiyeler kurmak bu işlerle ilgili olarak taahhütlerde bulunmak ihalelere girmek. 4- Her türlü demir,çelik,bakır,fosfor,pirinç,alüminyum,magnezyu m,nikel,çinko,kalay ve demir dışı metalleri sacları,levhaları,yaprakları,şeritleri,contaları,p rofilleri,tozlan granürleri,boruları,yayları alıp satmak. 5- Konusu ile ilgili olarak sac boru,profil,dolu demir çelik ve benzeri...