29 / 04 / 2024

MŞŞ Yapı iletişim

MŞŞ Yapı iletişim

MŞŞ Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Şahin tarafından kuruldu.

Adgn İnşaat Mühendislik İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adgn İnşaat Mühendislik İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Demirten tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim!

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Kağıthane Kordon İstanbul'da indirimli fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

İva Flats İva Yapı iletişim!

İva Flats İva Yapı iletişim ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. İva Flats projesinde fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor...

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

AKS Grup'un iletişim danışmanlığını F-M Data İletişim yürütecek!

Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

Evora Denizli Teknik Yapı iletişim!

Evora Denizli Teknik Yapı iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 10 08 olarak belirtiliyor. Satışların 2016 yılının ilk çeyreğinde başlayacağı proje 600 milyon TL yatırımla inşa edilecek.

Mirage Residence Sur Yapı iletişim!

Mirage Residence Sur Yapı iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefondan satış ofisiyle irtibata geçebilmek mümkün. İstanbul Güneşli'de yükselen projede fiyatlar 599 bin TL'den başlıyor.

Tual Adalar Dağ Mühendislik iletişim bilgileri!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan proje toplam 104 bin 342 metrekare inşaat alanına yayılıyor. Tual Adalar Dağ Mühendislik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 324 olarak belirlendi.

Adım İstanbul Evleri iletişim!

Adım İstanbul Evleri iletişim için 0212 924 16 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 35 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit yapılıyor.

MŞŞ Yapı iletişim Haberi

MŞŞ Yapı iletişim

MŞŞ Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Şahin tarafından kuruldu.

MŞŞ Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, barajlar ve göletler, park vebahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde , resmi ve özel kurum ve kurulusları tarafından kapalı zarf, açık artırma, eksiltme, teklif alma...