07 / 05 / 2024

MSY Dörtyol iletişim

MSY Dörtyol iletişim

2 blok halinde hayata geçirilecek MSY Yapı MSY Pendik projesi yaza satışa çıkacak. Henüz projelendirme aşamasında olan MSY Dörtyol projesinde inşaat çalışmaları Ekim'de başlayacak...

Dünyaca ünlü banka: ‘Faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dili de önemli’

Almanya merkezli dünyaca ünlü Deutsche Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’na yönelik bir rapor yayımladı. Deutsche Bank, faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dilinin de önemli olduğunu vurguladı.

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri!

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen projede satışlar başladı. 

Düşler Vadisi Riva iletişim!

Etap etap hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesinin birinci etabında ön talep toplanıyor. Projede lansman öncesinde fırsatlar sunuluyor. Düşler Vadisi Riva iletişim numarası 0 216 561 78 80...

Düşler Vadisi iletişim!

Düşler Vadisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilecek Düşler Vadisi projesinde ön talepler toplanıyor. 

Kuzey Yakası Ticarileri Kayabaşı iletişim!

Ofis ve dükkanlardan meydana gelen Kuzey Yakası Ticarileri projesinde ön talepler toplanıyor. İşte Kuzey Yakası Ticarileri Kayabaşı iletişim bilgileri...

Başakşehir Kuzey Yakası Ticarileri iletişim!

Başakşehir Kuzey Yakası Ticarileri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kuzey Yakası Ticarileri projesinde ofis ve dükkanlar olacak...

Gaziosmanpaşa TEM Avrasya Konutları iletişim!

TEM Avrasya Konutları 612 daire ve 3 dükkandan meydana geliyor. Gaziosmanpaşa TEM Avrasya Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ayyıldız projesinde lüks rezidans dairelerin ve cadde dükkanların yer alması planlanıyor. Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Taksim Hacıhüsrev iletişim!

Ön sözleşme döneminde olan Taxim Hacıhüsrev projesi tamamlandığında 3 bin konut bünyesinde bulunduracak. Taksim Hacıhüsrev iletişim için telefon numarası 0212 581 44 44 olarak belirtiliyor.

Adana'da Mimarlık ve İletişim semineri düzenlendi!

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi, Adana'da Mimarlık ve iletişim semineri düzenledi. Mimar Ozan Tüzün, açılış konuşmasını yaparak iletişimin her alanda önemli olduğuna dikkat çekti.

Dekon Modda Senkron iletişim!

Ön talep döneminin devam ettiği Dekon Modda Senkron projesi toplamda 168 daireden meydana geliyor. İşte, Dekon Modda Senkron iletişim bilgileri...

Okkalar İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 40 yıllık tecrübesiyle Okkalar İnşaat ve İklimlendirme sektörünün gelişmesi için faaliyet gösteren ve sektör temsilcilerini buluşturan İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği (İSKİD), 360 derece entegre iletişim hizmeti için Feveran İletişim’i tercih etti.

Şehir Konakları Sur Yapı Ümraniye iletişim!

Şehir Konakları Sur Yapı Ümraniye iletişim ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Şehir Konakları projesinde 210 konut ve 10 dükkan olacak...

MSY Dörtyol iletişim Haberi

MSY Dörtyol iletişim

MSY Yapı'nın hayata geçireceği MSY Dörtyol projesi, Anadolu Yakası'nda Pendik Dörtyol'da inşa edilecek. Henüz projelendirme aşamasında olan MSY Dörtyol projesinde fiyatlar belli olmadı. 


2 blok halinde hayata geçirilecek MSY Dörtyol'da toplam 240 daire yer alacak. MSY Dörtyol projesinde yüzme havuzu ve sosyal alanlar bulunacak. 


Ekim'de  inşaat çalışmalarının başlayacağı MSY Dörtyol projesi yaza satışa çıkacak. 


MSY Dörtyol görselleri!












MSY Dörtyol iletişim

Telefon: (+90) 444 4 958

Web Adresi: http://www.msyyapi.com.tr/

Kübra...